Eylül dostluğumuza burada devam (:

zeynep eylül derin öykü ırmak berfin deniz kızda ilk aklıma gelen isimler

ayrıca kocamın beğenmediği bizim orda eskiden çok kullanılan şu an tanıdığım yaşlı teyzelerin ismi olan hanzade ve bergüzar isimleri hoşuma gider çok asil duruyo hanzade annemin ananesinin adı bergüzar yengemin annesinin adıdır ben beğeniyorum valla eski de olsa bebekken ağır oluyo ama büyüyünce güzel

eski ama bende nazenin ismini beğeniyorum çok değişik geliyo

selam kızlar, nasılsınız?
ben hala annemdeyim, şoku biraz üzerimden atmaya başladım daha sakinim ama eve dönmüyorum

Berra daha yürüyemiyor, yürümeye de çalışmıyor pek niyetli değil
bu ara damacana şişesine taktı kızlar ordan sürekli su pompalamaya çalışıyo
bütün gücüyle pompaya bastırıyo bastıreıyo bastırıyo sonra elini musluğuna götürüyo su gelmiş mi diye :))
sürekli üstü ıslanıyo, bugün ayaga kaydı ıslak zeminde çenesi çizildi, biraz daha kötü vursaydı dikiş atılırdı kesin Allah korusun

selam kızlar, nasılsınız?
ben hala annemdeyim, şoku biraz üzerimden atmaya başladım daha sakinim ama eve dönmüyorum

Berra daha yürüyemiyor, yürümeye de çalışmıyor pek niyetli değil
bu ara damacana şişesine taktı kızlar ordan sürekli su pompalamaya çalışıyo
bütün gücüyle pompaya bastırıyo bastıreıyo bastırıyo sonra elini musluğuna götürüyo su gelmiş mi diye :))
sürekli üstü ıslanıyo, bugün ayaga kaydı ıslak zeminde çenesi çizildi, biraz daha kötü vursaydı dikiş atılırdı kesin Allah korusun

Hoşgeldin ahsen.Yaramaz berra. Allah beterinden korumuş. Boşanma evraklarını hazırlıyorum diyordun en son. Davayı açmadınız değil mi hala? Eşin arıyor mu seni? Konuştunuz mu hiç?

Hoşgeldin ahsen.Yaramaz berra. Allah beterinden korumuş. Boşanma evraklarını hazırlıyorum diyordun en son. Davayı açmadınız değil mi hala? Eşin arıyor mu seni? Konuştunuz mu hiç?

hoşbulduk canım
davayı açmadım, bekliyorum
eşimle konuştuk ona süre verdim toparlanması için
her gün Berra'yı görmek için geliyo, küs değiliz ama ayrıyız
bir süre böyle devam etmesi lazım
boşanmayı askıya aldım ama vazgeçmedim

hoşbulduk canım
davayı açmadım, bekliyorum
eşimle konuştuk ona süre verdim toparlanması için
her gün Berra'yı görmek için geliyo, küs değiliz ama ayrıyız
bir süre böyle devam etmesi lazım
boşanmayı askıya aldım ama vazgeçmedim

Çok sevindim. Bu sürede daha doğru karar vereceğinize inanıyorum. Borç harç hepsi çalışılıp, kazanılıp ödenir. Bu ayrılıkta eşine ders olmuştur. Bir daha bu tarz hatalar yapmaya cesaret edemez. İnşallah en kısa zamanda yuvanızı yeniden toparlarsınız :KK16:

bencede iyi yapmışsın ahsencim bekle biraz daha, gerekirse bir sene bekle ama boşanma hemen. yuva kolay kurulmuyor. inşallah kırgınlığında geçer borçlarda biter herşey unutulur.

Çok sevindim. Bu sürede daha doğru karar vereceğinize inanıyorum. Borç harç hepsi çalışılıp, kazanılıp ödenir. Bu ayrılıkta eşine ders olmuştur. Bir daha bu tarz hatalar yapmaya cesaret edemez. İnşallah en kısa zamanda yuvanızı yeniden toparlarsınız :KK16:

bilmiyorum
o toparlasa da ben eskisi gibi güvenemem, hiç bir zaman o yuva yuva olamayacak gibi geliyor
hiç tanıyamamışım onu, hayret ediyorum düşününce

bazen boşanma fikri çok ağır basıyo bazen vazgeçiyorum ikisi yarı yarıya
böyle gitgeller yaşayacağım bir süre belli ki

en azında kesişn kararımı verene kadar uzak olalım

Ahsencim kızlara katılıyorum biraz daha bekle sakince düşün öyle karar ver canım inş.herşey düzelir

bilmiyorum
o toparlasa da ben eskisi gibi güvenemem, hiç bir zaman o yuva yuva olamayacak gibi geliyor
hiç tanıyamamışım onu, hayret ediyorum düşününce

bazen boşanma fikri çok ağır basıyo bazen vazgeçiyorum ikisi yarı yarıya
böyle gitgeller yaşayacağım bir süre belli ki

en azında kesişn kararımı verene kadar uzak olalım

Biraz daha bekle bakalım. Zaman ne gösterecek. Evladın için en azından. Benim bebeğim iyi teyzesi. Büyüyor günden güne. Bekliyoruz heyecanla geleceği günü :emir_bebek:

dün berra tam 10 aylık oldu, kız çocukları erken konuşur derler ya kesinlikle katılıyorum, biz uykuda bile konuşuyoz :)

Berra'ya bu oyuncak kimin diyorum, ellerini göğsüne koyup "binim binim binim" diyo :)

oyuncak bardagını alıp numaradan çay içiyo "hüüpp" yapıyo bi de:KK70:

diğer bebeler neler yapıyo ya çok merak ediyorum görüşemiyoruz ama:KK43:

dün berra tam 10 aylık oldu, kız çocukları erken konuşur derler ya kesinlikle katılıyorum, biz uykuda bile konuşuyoz :)

Berra'ya bu oyuncak kimin diyorum, ellerini göğsüne koyup "binim binim binim" diyo :)

oyuncak bardagını alıp numaradan çay içiyo "hüüpp" yapıyo bi de:KK70:

diğer bebeler neler yapıyo ya çok merak ediyorum görüşemiyoruz ama:KK43:

:KK1: zilliye bak sen. Çok fena bir kız olacak ahsen :KK9:

bugun oglenden sonra banka yogun oldu giremedim
esim acemi birligi burdur usta birligi kirikkaleye cikti artik hayirlisi kisa donem yapacak
iki hafta sonra yolculuk var
sanirim iki haftam bayagi yogun gececek haftaya mevlut yapacagim
tabi babamin ameliyati ne olacak bilmiyorum nasip
ahsen biraz sakinlesmene sevindim zamanla dahada degisir dusuncelerin ama haklisin o icindeki dusunceler hic gecmeyecek bizde esimle boyle bir donem yasadik ama bir kez daha sans verdik birbirimize daha dikkatli olmaya basladik insallah sizinkide duzelir

günaydın bugün gelenler olursa tabiii

bugün ipek böcüğümüz geliyooooooooooooo:KK49::emir_bebek::nazar:

X