Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın, ayyyy ipek mi doğuyor bugün? sancı falan mı başlamış? şimdi hastanedeler miymiş? çok heyecanlandım ya gözlerim doldu.

gece özdenin suyu gelmiş hastanede ama açılma yok demişti şimdi durum ne bilmiyorum öğrenince yazarım ben de çok heyecanlandım

özdenin eşinden öğrendiğimiz kadarıyla doğuma girmiş özden nasıl olduğunu bilmiyoruz ama sezeryan olduğunu tahmin ediyoruz neyse haberleri alırız hayırlısıyla doğsun da

Son düzenleme:

Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğum olur, ne kadar heyecanlandım duygulandım anlatamam. banada haber verin olur mu ben 1 de çıkacam işten, msj atın olur mu?

bu arada hani bi kurs vardı ya, doğuma hazırlık kursu daha önce haberim olmadığı için! gidememiştim.. dün tesadüfen aklıma geldi int.de araştırırken bir baktım bu cumartesi yani bugün tekrar başlıyormuş. işten çıkıp oraya gideceğim ben kaydımıda yaptırdım, çok sevindim ama yaa.

özden de doğuruyor sıra bana geldiiii

Günaydın kızlaripek kizimiz geliyor demek hadi saglikla hayirla gelsin kuzumuz
Hanzade gelişmeleri yaz kuzum devamli bakıyorum

kızlar ipek doğmuş ikisi de iyiler bi problem yok yeni bşy öğrenirsem paylaşırım sizinle eşinden öğendik özdenle konuşmadık henüz

EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 DOĞDU

2. PİNGU 27.12.2012 DOĞDU

3. JELO 16.01.2013 DOĞDU

4. SOFİŞ 29.01.2013 DOĞDU

5. CAPON 24.03.2013 DOĞDU

6. MELİS 23.05.2013 DOĞDU

7. AYDASU 01.08.2013 DOĞDU

8. MİRACLE07 19.08.2013 DOĞDU

9. VAFİ 11.09.2013 DOĞDU

10. ÖZDEN 26.10.2013 DOĞDU

11. LANDFLOVES 25.12.2013

12. SİMİLLA 07.03.2014

13. DAPHNE 23.04.2014

14.

15.

kızlar ipek doğmuş ikisi de iyiler bi problem yok yeni bşy öğ5renirsem paylaşırım sizinle eşinden öğendik özdenle konuşmadık henüz
Ayy maşallah ozden dogurdu demekhayırlı sağlıklı evlat olsun ozdencim..
hanzede cok sagol kuzum haber için

Landfloves sira sana geldi simdi utku bebekte saglikla hayirla gelsin canim benim.
Gecen baktım ama yazamadım kusura bakma. Utkunun odasina bayıldım harika olmuş. Buarada senin sadece gobusun var maşallah subhanaallah ya..doğum dan sonra kilo derdin olmayacak ne guzel..

ipek kızımız doğmuş maşallah suphanallah ona gözün aydın özdencim sağlıkla büyütün inş..hanzade nasıl olmuş sezeryanmı normal mi?

teşekkür ederim canım amin inşallah. doğum korkusu sardı şimdiden beni, bakalım nasıl olacak.

darısıda sana olsun inşallah.

Kizlar ipek i albumume koydum bakabilirsiniz ozden e sormadim ama cok guzel bi bebek

Pembis pembis bir kiz dunyaya geldi hosgeldi.bahtida kendi gibi guzel olsun ins..ipegi gorenler bebe isteyecekler haberiniz olsun

Selam kızlar, dūn esımle ipeği görmeye gittik hastaneye. Dünyalar tatlısı bir bebek ipeğimiz. Allah sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin.

ay inanmıyorum İpek doğdu muu
ay çok sevindim ya hamdolsun, bahtı güzel olsun inş

Günaydın..
İpekcikte doğdu şükür çok güzel bi kız maşallah.
Ahsencim denk gelemedik kuzum. Çok sevindim biraz daha sakinleşmene. Konuşmak istemezsin diye arayamıyorum da. İşallah en doğru kararı verirsin. MAşallah dilli berraya. Batu tutunarak yürüyo hemde hızlı mobilyalar arası uzanıp geçieyo filan ama ellerini bırakmaya cesaret edemiyo. Basit kelimeleri söylüyo anne baba dede teyze demeye çalışıyo deeyde diyerek :) gel diyeo de de diyerek. Bakkam diye bişey diyo bu aralar ama gırtlaktan söylüyo öyle tatlı oluyoki söyletiyoruz sürekli bıdır bıdır sürekli bişeyler diyo ama. Kovalamaca oyunu en sevdiği. Damacaanayla batununda bi ilgisi var boş yada az su olursa yurutecdeyse eger tutup sürüklüyo onu. Çok kuvvetli maşallah. Bak albüme resim ekliycem bakarsın son haline.

Kizlar cumartesi ipek dogdu ikimizde iyiyiz merak eden herkese tesekur ederiz ) foto koyacagim

Kizlar cumartesi ipek dogdu ikimizde iyiyiz merak eden herkese tesekur ederiz ) foto koyacagim

taze annemiz hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin çok sevindim sağlıklı olmanıza bebeğine, sana ve eşine sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

c.tesi gün vardı akşam arkadaşlarla toplandık eşli tabi gece 3 e kadar ordaydık pazar günü de evde pinekledim tüm gün akşam eltim aradı saat 9 da oraya gittim eşim de işten oraya geldi 1 gibi eve geçtik
haftaya dinlenmiş dinç bi şekilde başladım uykum yok ohh ne güzel işler de bitti birikmiş bşy yok günlüğe geçtim çok şükür
güzel bi hafta olsun inş.

Hoşgeldin ipeğin annesi :)

Senin bu tempona hayranım Hadi bu gün çalışıyorsunuzda yarın niye çalıştırıyor

Bizde evdeyiz. Yarında dışarı çıkmayı düşünmüyorum. Bu senenin son tatili nede olsa. Bu arada kız kardeşim aradı oda 5 haftalık hamileymiş Anneme üçüncü torun geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…