- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #36.061
günaydın, ayyyy ipek mi doğuyor bugün? sancı falan mı başlamış? şimdi hastanedeler miymiş? çok heyecanlandım ya gözlerim doldu.
gece özdenin suyu gelmiş hastanede ama açılma yok demişti şimdi durum ne bilmiyorum öğrenince yazarım ben de çok heyecanlandım
özdenin eşinden öğrendiğimiz kadarıyla doğuma girmiş özden nasıl olduğunu bilmiyoruz ama sezeryan olduğunu tahmin ediyoruz neyse haberleri alırız hayırlısıyla doğsun da
kızlar ipek doğmuş ikisi de iyiler bi problem yok yeni bşy öğrenirsem paylaşırım sizinle eşinden öğendik özdenle konuşmadık henüz
Ayy maşallah ozden dogurdu demekkızlar ipek doğmuş ikisi de iyiler bi problem yok yeni bşy öğ5renirsem paylaşırım sizinle eşinden öğendik özdenle konuşmadık henüz
Landfloves sira sana geldi simdi utku bebekte saglikla hayirla gelsin canim benim.
Gecen baktım ama yazamadım kusura bakma. Utkunun odasina bayıldım harika olmuş. Buarada senin sadece gobusun var maşallah subhanaallah ya..doğum dan sonra kilo derdin olmayacak ne guzel..
Kizlar cumartesi ipek dogdu ikimizde iyiyiz merak eden herkese tesekur ederiz) foto koyacagim
c.tesi gün vardı akşam arkadaşlarla toplandık eşli tabi gece 3 e kadar ordaydık pazar günü de evde pinekledim tüm gün akşam eltim aradı saat 9 da oraya gittim eşim de işten oraya geldi 1 gibi eve geçtik
haftaya dinlenmiş dinç bi şekilde başladım uykum yok ohh ne güzel işler de bitti birikmiş bşy yok günlüğe geçtim çok şükür
güzel bi hafta olsun inş.