Eylül dostluğumuza burada devam (:

Eşin gülerek anlattığına göre çokta önemsememiş. Boşver sende hiç aklını bunlarla yorma. Akşam gelirler güler yüzünü, saygını gösterirsin gerisi onlara kalmış olur.

Gelip bakarlar kız odaya merak ederler tabi ama belki gurur yapar gelmezse bilemem

Daphne senin bebeyi merak ediyorum haftaya mı öğreneceksiniz cinsiyeti çatlıccam yaaa

Yarın bizim gün başlıyo yeni sezon bu ay bana kısır düştü kısır yapıp götürücem yarın

smilla göbüşüne de oğluşuna da bayıldım ne kadar çabuk büyüyorlar
landfloves odanız çok cici olmuş kapı süsünde harikaydı
dapne senden de bir paşa gelicel gibime geliyor
özden doğum yaptı mı?

Göbeğim tüylendi biraz. Genelde erkek bebeklerde tüylenirmiş. Bakalım ne verirse Allah hayırlısını versin hepimize

Göbeğim tüylendi biraz. Genelde erkek bebeklerde tüylenirmiş. Bakalım ne verirse Allah hayırlısını versin hepimize

yok ya sanmıyorum erkek bebekte tüylendiğini, benim hiç tüylenmedi mesela.. ahseninkide çok tüylenmişt diye hatırlıyorum onun kızı oldu.

sağlıklı olsunda hayırlısı olsun ilk çocuk zaten cinsiyeti farketmez. sizin istediğiniz bi cins var mı?

benim eşim meğersem kızının olmasını ne çok istiyormuş, hayalinde kızıyla çok iyi anlaşacaklar beni çekiştireceklermiş, kızlar babacı olur ya ondan istiyordu. bende şimdi diyorum oooh oğlumla anneci olacak diye sinir oluyor. geçen gün facede bir yazı okumuştum bir kadının dünyadaki en büyük aşkı oğlu olurmuş mu ne öyle bişeydi, bunu söyledim bir bozuldu bir üzüldü anlatamam. hemen toplarladım bende senin yerini tutar mı aşkım falan diye, adam bildiğin oğlundan kıskandı

Ben hamile kalmadan önce hep kız isterdik ama şimdi hiç farketmiyor. Sağlıklı, hayırlı evlat olsun önceliğimiz o. Eşinle çok işin var şimdiden başladıysa kıskanmaya Daha babayı yataktan kovacak o küçük erkek. Annesini kokusuyla uyumak isteyecek e hem 9 ay karnında taşı hem o kadar emek ver insanın gözü kocayı mı görürmüş Kız kardeşimin oğlu bazen çok yaramazlık yapıyor anneside ona küsüyor. Bir şirinlikler yapıyor anneye anlatamam. Kucağına yatıyor, sarılıyor, öpüyor. Hiç biri işe yaramazsa gözlerini gözlerinden ayırmadan sırıtıyor .Bacak kadar boyuyla bin türlü oyun. O anda kopuyor kardeşim zaten daha fazla dayanamıyor. Babasına annesi kadar düşkün değil. Erkek çocuğu her zaman anneci olur. Eşin ne kadar kıskanırsa kıskansın pabucu dama atılacak

MRB cnm hoşgeldin..evet büyüyoruz biz zaman geçiyor.sen napıyon?bebiş yılbaşından sonramı

eşimde bunun için kız olsun çok istiyor babasını daha çok sevicek diye saçlarını 2 yandan falan bağlıycakmış

MRB cnm hoşgeldin..evet büyüyoruz biz zaman geçiyor.sen napıyon?bebiş yılbaşından sonramı

evdeyim canım bende komşularla takılıyorum kesin karar verdim artık yılbaşından itibaren çalışcaz
dün bi arkadaşımın daha bebeği oldu iyice heveslendim

ay hadi bakalım sniperelit, inşallah istediğiniz zamanda gelir sizin bebişte, karar vermek başlamanın yarısı folik asite başla şimdiden.

Kızlar dr bana elevit vermişti son gittiğimde iki haftadır kullanıyordum ama dün gazetelerde bir haber çıktı. Elevitte domuz jelatini varmış. Firmada yalanlamadı bu haberi. İçime sinmiyor diye bıraktım kullanmayı. Onun yerine ne kullancağımı bilmiyorum. Çünkü böylede içime sinmiyor

ay hadi bakalım sniperelit, inşallah istediğiniz zamanda gelir sizin bebişte, karar vermek başlamanın yarısı folik asite başla şimdiden.

kasımda gidicem canım doktora bu aralar kilo vermeye çalışıyorum biraz siz zayıfsınız sadece göbüşünüz çıkıyo imreniyorum size
benim fazlalıklarım var varil gibi olurum diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…