Eylül dostluğumuza burada devam (:

Öğle oldu ama herkeslere günaydınlar

senin tekrar kontrolün ne zaman daphnecim.. cinsiyeti belli olur artık büyük ihtimalle. bende bugün kontrole gidecem dosyama baktım 13.haftamda öğrenmişiz biz cinsiyetini, ikili testide o hafta yaptırmıştım ben. senin ikili testin yapıldı mı

Canım ben o testleri yaptırmayacağım eşimle ortak kararımız. Yanılma payı olduğu için o stresi yaşamak istemiyoruz ama detaylı ultrasona gireceğim. Aslında 17 haftalık olunca gidecektik ama eşim akşam 2 hafta sonra gidelim dedi. Geçen hafta gittiğimizde 2 hafta sonra geldiğinizde cinsiyeti belli olur demişti. Kordonu bacak arasındadı bir şey göremedi. Birde dr 16 haftadan önce tahmin yapmayı istemiyorum dedi. Haftaya değil sonraki hafta gideceğiz. Şu an tam 14 haftalık bebeğim. Babası çok heyecanlı cinsiyet konusunda artık öğrenelimde ona göre alışverişe başlayalım diyor

landflowes niye bizim hamis topigini guncellemediniz bakasim geldi similla yok daphne yok

landflowes niye bizim hamis topigini guncellemediniz bakasim geldi similla yok daphne yok

en son simillayı eklemişim canım. ama zaten ondan sonra bazı sorunlar olmuştu o ilk sayfayla ilgili, topiği terk edenler oldu falan. bende hiç bakmadım bile açıkçası, ama daphneyi ekleyeyim, şimdi yemeğe gidiyorumda gelir gelmez eklerim hatırlattığın iyi oldu.

EYLÜL GELİNLERİNİN BEBİŞLERİ

1. AHSEN 26.12.2012 DOĞDU

2. PİNGU 27.12.2012 DOĞDU

3. JELO 16.01.2013 DOĞDU

4. SOFİŞ 29.01.2013 DOĞDU

5. CAPON 24.03.2013 DOĞDU

6. MELİS 23.05.2013 DOĞDU

7. AYDASU 01.08.2013 DOĞDU

8. MİRACLE07 19.08.2013 DOĞDU

9. VAFİ 11.09.2013 DOĞDU

10. ÖZDEN 06.11.2013 DOĞDU DOĞACAK

11. LANDFLOVES 25.12.2013

12. SİMİLLA 07.03.2014

13. DAPHNE 23.04.2014

14.

15.

15 i geçirmem diye düşünüyorum

özdene akşam sabah doğuracak yazsaydın gıcık oluyo

Son düzenleme:
Landfloves odanız çok cici güzel günleri olsun orada işallah.

amin canım teşekkür ederim.

bugün biberon araştırıyorum, hastane çantamı hazırlamam lazım artık nolur nolmaz. int.den bi yerlerden zamanında not almışım şimdi ordan bakıyorum ne eksiklerim var diye.

hastanede çok üst değiştirmek gerekiyormu? bebek için bol bol alırım yanımada. kendim için 2 tane lohusa takımı, bir tane pijama takımı yeter mi acaba?

birde listede 3 emzirme atleti, iki emzirme sütyeni, 5 kilot yazıyor çok değil mi acaba?

hastanede en fazla 2 gün yatırıyolar allah korusun bi aksilik olmazsa 2 takım yaterli olur ama her ihtimale karşı pijama da alabilirsin yanına kanaman olabilir iç çamaşırı o yüzden gerekebilir sanırım herkesin bünyesi bir olmuyor tedbirli olmakta fayda var ama 3 tane atlete gerek var mıdır bilemem veya sütyen ilk gün takmazın bile belki eltim takmamıştı mesela ondan biliyorum bebek için de 4 takım yanımıza almıştık ama hepsini kullanmamıştık galiba öyle aklımda kaldı doğum yapan annelerimiz gelip yazarsa daha iyi olur tabi

valla ya seneleri doldu cocuklarin daha bizde tik yok. hanzade ve beni siraya yaz eli kulaginda oldu olacak diye

Zahtere katiliyorum eli kulagindadir heralde insallah yani
Ben minubusteyim annneme gidiyorum babam geldi koyden nihayet cok ozledim kac aydir gormuyorum

selam güzel hatunlaaaaarr...

uzuuun bir sürenin ardından pc yi elime aldım hemen yazılanları okudum.

biz iyiyiz büyümeye çalışıyoruz teyzelerine yeni resmini ekledim kuzumun bakın bakalım büyümüş mü bana benziyor mu?

Günaydın herkese, bu günüde bitirsek 4 gün evdeyim sonra. Artık hiç işe gelesim yok. Otobüsler fena yapıyor beni. Dün akşam baygınlık geçiriyordum en sonunda bir amca halime acıyıp yer verdi. Eşim aradı o sırada gelip duraktan beni al kötüyüm dedim. Yazık adamcağızda evde yemek hazırlıyormuş bana. Neyse eve çıktık. Eşim yemeği hazırladı yedik. Mutfağı topladı o arada bende dinlendim biraz. Bu kışı böyle nasıl geçireceğim bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…