Eylül dostluğumuza burada devam (:

gordumm simillam ya cok seker olmussun maşallah sadece gobisin cikmis. Ogluna bayildim ya ne tatli bisey o resmen gülüyor.
Adi ne olucak sipajin:emir_bebek::nazar:

adı ne olcak hakkaten :KK1: ya hakkaten hiç erkek isimlerini beğenmiyorum.kocamın kp in adını koyma gibi bi düşüncesi var.bazen koycam dio bazen koymucam dio oda kararsız.adı hasan.2 isimde istemiyo.tek hasanda benim içime sinmiyo.bakalım muallakta şimdi.tekliflere açığız ama :KK31:

evdeyim canım bende komşularla takılıyorum kesin karar verdim artık yılbaşından itibaren çalışcaz:KK9:
dün bi arkadaşımın daha bebeği oldu iyice heveslendim

oh ne güzel konu komşu takılın.bekleme güzelim sende tat bu güzel duyguyu.bak benim sıpam kıpırdamaya başladı.anasına tekme atıyor.pıt pıt ufacık ayaklarıyla

adı ne olcak hakkaten :KK1: ya hakkaten hiç erkek isimlerini beğenmiyorum.kocamın kp in adını koyma gibi bi düşüncesi var.bazen koycam dio bazen koymucam dio oda kararsız.adı hasan.2 isimde istemiyo.tek hasanda benim içime sinmiyo.bakalım muallakta şimdi.tekliflere açığız ama :KK31:

oh ne güzel konu komşu takılın.bekleme güzelim sende tat bu güzel duyguyu.bak benim sıpam kıpırdamaya başladı.anasına tekme atıyor.pıt pıt ufacık ayaklarıyla

smilla yanlış anlama canım ama bence kp ismini koymayın bana saçma geliyo anne babanın ismini koymak kendine özel bi ismi olsun dedenin ya da annane ya da babanenin ismini taşımak zorunda kalmasın

bende öyle düşünüyorum ama.malesef tek başıma karar veremiyorum. 2 eltiminde 2 kızı var.kv çok istediği adı konsun.oğullarınada söylemiş.gelinlerde koymadı.çok bozuldu kadın.kp in bole bi istediği yok bildiğim kadarı ile.hem bu sebepten hemde ilk erkek torun olması sebebiyle koymak istiyor eşim..bide bulduğum isimleride beğenmiyor.çok sinir bozucu bişey bu :KK30:

Ooo sezonu açıyorsunuz demek :KK1: Yarın çalışacak mısın sen?

evet çalışcam canım yaa

similla bir sürü isim var kız bulamadın mı bence de kp.in isminde diretmiyosa kocan koymayın ben tek isim severim o da sizin seçtiğiniz olsun bence

benim favorilerim yıllardır değişmedi hep söylüyorum istersen sen de düşün bunları

aras doruk barış üçünü de çok severim

klasik isimlerde ali hoşuma gider ama koymayı hiç düşünmedim

kayra da fena değil deniz ismi kız erkek farketmez çok güzel

Son düzenleme:
bende öyle düşünüyorum ama.malesef tek başıma karar veremiyorum. 2 eltiminde 2 kızı var.kv çok istediği adı konsun.oğullarınada söylemiş.gelinlerde koymadı.çok bozuldu kadın.kp in bole bi istediği yok bildiğim kadarı ile.hem bu sebepten hemde ilk erkek torun olması sebebiyle koymak istiyor eşim..bide bulduğum isimleride beğenmiyor.çok sinir bozucu bişey bu :KK30:

anladım canım tek başına karar verilmiyo evet bizde yardmcı olalım sana o zman isim bulma konusunda

Kızlar dr bana elevit vermişti son gittiğimde iki haftadır kullanıyordum ama dün gazetelerde bir haber çıktı. Elevitte domuz jelatini varmış. Firmada yalanlamadı bu haberi. İçime sinmiyor diye bıraktım kullanmayı. Onun yerine ne kullancağımı bilmiyorum. Çünkü böylede içime sinmiyor :KK50:

ben daha dün doktora sordum bu konuyu, içine sinmiyorsa decavit var onuda kullanabilirsin aynı içeriği dedi, ama oda farklı bir firmanın aynı ürününden sonuçta ondada olabilir dedi. birçok ilaçta vardır çünkü jelatin oluyor ve jelatinide domuzdan yapıyorlar dedi, hatta bu zamana kadar takılan bütün kalp kapakçıkları domuzdan yapılıyormuş.

evet çalışcam canım yaa

similla bir sürü isim var kız bulamadın mı bence de kp.in isminde diretmiyosa kocan koymayın ben tek isim severim o da sizin seçtiğiniz olsun bence

benim favorilerim yıllardır değişmedi hep söylüyorum istersen sen de düşün bunları

aras doruk barış üçünü de çok severim

klasik isimlerde ali hoşuma gider ama koymayı hiç düşünmedim

kayra da fena değil deniz ismi kız erkek farketmez çok güzel

bende yağız çok severim bizimkide onu beğenmiyo at gibiymiş ne alakaysa
Berk kutay buğra

isim konusunda biz kimseye nezaketen bile sormadık valla. adını utku düşündük dedik. kimsede babanın ismi onun ismi bunun ismi olsun demedi neyseki.

deselerdide değişmezdi en fazla bide bunun için küserlerdi zaten, hehehe ben alıştım küsmelere
:KK53:

bende yağız çok severim bizimkide onu beğenmiyo at gibiymiş ne alakaysa
Berk kutay buğra

buğra erkek deve demekmiş.

isim koyarken anlamına iyi bakmak lazım, sırf kuranda geçiyor diye koyulan bazı isimlerin ne kötü anlamları olduğu çıktı ortaya.

ben türk ismi olsun istemiştim, eski türk erkek isimlerini araştırırken okumuştum aklımda kalmıştı. birde alparslan olmasını istiyorum ama hem uzun hemde apo derler çocuuuma diye vazgeçtim

ARAS ı beğeniyorum. AT KILI da demekmiş. Manası güzel olsun istiyorum

aras ismini bende çok beğenmiştim, hatta utku aras mı olsa dedim bir ara, ama anlamını daha araştırmamıştım. meğer bizim sitede varmış küçük bi çocuk bütün site çocuğa kargo nerde kargo napıyo diyomuş :) annemlerin komşularının falan aklına gelmiyormuş adı aras kargodan geliyormuş kısaltmış çocuğun adını kendi aralarında kargo yapmışlar, çok gülmüştüm yaa. anlamında hala bakmadım ama bence çok güzel bir isim

buğra erkek deve demekmiş.

isim koyarken anlamına iyi bakmak lazım, sırf kuranda geçiyor diye koyulan bazı isimlerin ne kötü anlamları olduğu çıktı ortaya.

ben türk ismi olsun istemiştim, eski türk erkek isimlerini araştırırken okumuştum aklımda kalmıştı. birde alparslan olmasını istiyorum ama hem uzun hemde apo derler çocuuuma diye vazgeçtim

bilmiyodum canım söylediğin iyi oldu
kv bizede kız olursa benim adımı koyun demişti bi kere(nazmiye)kimsenin ismini koyamayız dedim kalakaldı öyle:KK53:

aras ismini bende çok beğenmiştim, hatta utku aras mı olsa dedim bir ara, ama anlamını daha araştırmamıştım. meğer bizim sitede varmış küçük bi çocuk bütün site çocuğa kargo nerde kargo napıyo diyomuş :) annemlerin komşularının falan aklına gelmiyormuş adı aras kargodan geliyormuş kısaltmış çocuğun adını kendi aralarında kargo yapmışlar, çok gülmüştüm yaa. anlamında hala bakmadım ama bence çok güzel bir isim

ben araştırmıştım bir güzel bir kötü anlamı var
Sahip çıkılan buluntu, Doğu anadoluda bir ırmağın adı

Aras Hazar denizine dökülen ırmak.-Hayranlık uyandıran

bi de kalın yün anlamına da geldiği söyleniyo ama onu umursamıyorum kulağa hoş geliyo bence en önemlisi bu tabi anlamı da önemli ama güzel bi anlamı var zaten ben hep bardağın dolu tarafından bakarım :)

Son düzenleme:

ben daha dün doktora sordum bu konuyu, içine sinmiyorsa decavit var onuda kullanabilirsin aynı içeriği dedi, ama oda farklı bir firmanın aynı ürününden sonuçta ondada olabilir dedi. birçok ilaçta vardır çünkü jelatin oluyor ve jelatinide domuzdan yapıyorlar dedi, hatta bu zamana kadar takılan bütün kalp kapakçıkları domuzdan yapılıyormuş.

Ne kullanacağımızı şaşırdık. İsim konusunda biz evlenmeden önce belliydi. Kız olursa ben zeynep nil koymak istiyorum. Kayınvalidemde annemde zeynep ismini çok seviyor. Erkeğide eşim yaman koymak istiyor. Çok sevdiği doğulu bir öğretmeni varmış eşimin. Bu çocuk çok yaman olacak deyip duruyormuş eşim için oda o yüzden yaman koymak istiyor. Bende karışmıyorum. Eşim erkek olursa ilk ismini babasının ismini koyup koyamayacağımızı sordu bende bir sakıncası yok koyabiliriz dedim. Aileler hiç yorum bile yapmadı bu konuda bize bıraktılar.

kızlar bi ara haberlerde çıktı neredeyse bütün ilaçlarda varmış domuz içeriği ama sağlığımız için ilaç kullanmak zorundayız landfloves ın dr.u haklı içerik aynı olduktan sonra başka firma olsa ne farkedr
sizin tercihiniz tabi ama takılmayın bence bu kadar kimbilir farkında olmadan nerelerde nasıl tüketiyoruz
benim için öncelik sağlığım bi zararı olmadıktan sonra

bizimkiler de yorum yapmıyo zaten kp.in ismini eltim koydu
ben de eskiden beri zeynep severim tesadüf kv.nin ismi sırf o yüzden bazen değiştirsem mi diyorum ama eşim kimseye koydurtmadı sırf biz koyucaz diye şimdi ayıp olur diyo ama seviyorum seynep ismini eşim hatta zeyno da seviyo kimliğe öylemi yazdırsak diyo değişik olsun

bizimkiler de yorum yapmıyo zaten kp.in ismini eltim koydu
ben de eskiden beri zeynep severim tesadüf kv.nin ismi sırf o yüzden bazen değiştirsem mi diyorum ama eşim kimseye koydurtmadı sırf biz koyucaz diye şimdi ayıp olur diyo ama seviyorum seynep ismini eşim hatta zeyno da seviyo kimliğe öylemi yazdırsak diyo değişik olsun

Zeynoda hoş geliyor kulağa :KK16:

sniperelit yağız ismini ben de severim

bulut rüzgar toprak kuzey

bir sürü erkek ismi var hoş kız ismi zor geliyo bana da

zeynep eylül derin öykü ırmak berfin deniz kızda ilk aklıma gelen isimler

ayrıca kocamın beğenmediği bizim orda eskiden çok kullanılan şu an tanıdığım yaşlı teyzelerin ismi olan hanzade ve bergüzar isimleri hoşuma gider çok asil duruyo hanzade annemin ananesinin adı bergüzar yengemin annesinin adıdır ben beğeniyorum valla eski de olsa bebekken ağır oluyo ama büyüyünce güzel

Son düzenleme:
X