- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.941
Sen kimseye kulak asma. Kendine güzel güzel bak. Yemene içmene dikkat et. Uykunu al. İnşallah muradına ereceksin sonunda.
Yoğun hanzade herzamanki gibi,birde yeni biri başlıycaktı galiba yanlış anlamadıysam.
özdenle konuşan varmı, nasıl gidiyor son günleri acaba.
Biraz zorlanıyormuş. Uyuyamıyorum dedi. Birde geçen gün çorabı ıslanmış eğilipte değiştirememiş. Eşini beklemiş kuzum yaSabah giderken eşi giydiriyormuş evden çıkmadan önce. İki haftadan daha az kalmış doğuma. Geçen nts ye girdim sancı yoktu daha dedi.
ah kıyamam yaa benimde son iyi günlerim gibime geliyor, şimdiden uyumak çok zor olmaya başladı. eğilince karnım çok ağrıyor benimde, eşim ayakkabıma yardım ediyor, çorabımı güç bela giyebiliyorum şimdilik.
onun kızdı bence bu hafta gelir, inşallah kolay bir doğum olur, bebeğide kendide sağlıklı olurlar. normal doğum istiyordu dimi.
bende normal doğum istiyordum en başından beri ama geçen gün tam oramdaki kemiklere bir ağrı girdi, resmen bütün kemiklerin yerini hissettim çok korktum, sanki normal doğum yaparsam kemiklerim kırılacakmış gibi hissediyorum şimdide.
Bende şimdiden evde oturup çocuk bakacağım günlerin hayalini kuruyorum.Nisan başı gibi çıkarım işten.
ben geçen yıl uzun bir süre çalışmamıştım, bazen güzel geliyordu bazende kafayı yiyordum. şimdi ev aldık kredi borcumuz var en az 3 yıl mecbur çalışmam gerekiyor, 3 yıl sonra kredimizin ikisi bitiyor ana kredi kalıyor o zamanda eğer utku akıllı bir bebek olursa belki benimde kafam güzel olursa işten çıkar 2.çocuğu yaparım. eşim şimdiden ikinciyi ne zman yaparız diyor. önce bi bunu görelimde nasıl bişey beğenirsek olabilir dedim bende.