Eylül dostluğumuza burada devam (:

özdenle konuşan varmı, nasıl gidiyor son günleri acaba.

Biraz zorlanıyormuş. Uyuyamıyorum dedi. Birde geçen gün çorabı ıslanmış eğilipte değiştirememiş. Eşini beklemiş kuzum ya Sabah giderken eşi giydiriyormuş evden çıkmadan önce. İki haftadan daha az kalmış doğuma. Geçen nts ye girdim sancı yoktu daha dedi.

ah kıyamam yaa benimde son iyi günlerim gibime geliyor, şimdiden uyumak çok zor olmaya başladı. eğilince karnım çok ağrıyor benimde, eşim ayakkabıma yardım ediyor, çorabımı güç bela giyebiliyorum şimdilik.

onun kızdı bence bu hafta gelir, inşallah kolay bir doğum olur, bebeğide kendide sağlıklı olurlar. normal doğum istiyordu dimi.

bende normal doğum istiyordum en başından beri ama geçen gün tam oramdaki kemiklere bir ağrı girdi, resmen bütün kemiklerin yerini hissettim çok korktum, sanki normal doğum yaparsam kemiklerim kırılacakmış gibi hissediyorum şimdide.

En son normale karar verdim dedi bana. Bence öyle şeyler düşünme. Pinguda normal yaptı. Biraz canı yanıyor tabi insanın ama doğumdan sonra hiç bir şeyin kalmıyormuş...

kızlar oğlumun mobilyalarını ekledim. bunlar oda takımıının ilk geldiği gün yerleştirip çektiğim resimlerdi.

şimdi biraz değişiklikler var, yuvarlak oyun halısıda aldım, birde bizim yatak odası takımımızın şifonyerinin yuvarlak aynasını taktık. alt açma takımıda aldım oda yatağının kenarındaki bölümde duruyor.

Bende şimdiden evde oturup çocuk bakacağım günlerin hayalini kuruyorum.Nisan başı gibi çıkarım işten.

ben geçen yıl uzun bir süre çalışmamıştım, bazen güzel geliyordu bazende kafayı yiyordum. şimdi ev aldık kredi borcumuz var en az 3 yıl mecbur çalışmam gerekiyor, 3 yıl sonra kredimizin ikisi bitiyor ana kredi kalıyor o zamanda eğer utku akıllı bir bebek olursa belki benimde kafam güzel olursa işten çıkar 2.çocuğu yaparım. eşim şimdiden ikinciyi ne zman yaparız diyor. önce bi bunu görelimde nasıl bişey beğenirsek olabilir dedim bende.

İlahi landfloves. Ben biraz büyüsün yine çalışmaya başlayacağım. Yoksa bir memur maaşıyla geçinemeyiz en azından istanbulda geçinemeyiz. Kenarda birikmişimiz var. Ben işsizlik maaşıda alacağım zaten o sürede. Kayınpederim bende yardım edeceğim dedi.

Wuuaawwwww çeneniz düşmüş gözlerim yaşardı keeyifle okudum geçmişi işim çok bu haftalık idare edin beni her zaman beklerim ama bu sohbeti cee yapıp kaybolmayın
seviyorum hepinizi

landfloves kuzum bu doğum ısı tamamen kısmet bılıyorsununuz... bız ne desek bos
doğumdan once ınsan ölüyor korkudan nasıl olcak dıye ama o an oyle sakin oluyorsunkı anlatamam...

ben mesela ılk haftalarda keske normal olsaydı dıyıp durdum sımdıyse hıc umrumda degıl onemlı olan elıfıme kavusmaktı... cok sukur sezeryanın hıc zorlugunu yasamadım yasamam da ınsallah... ya düşünsene gule oynaya doktora gıttım 8,5 cm acılma varmıs gram agrım olmadı 1 saat sonra 10 cm oldu acılma hık desem gelecek ama elıf ınat ettı gerı gerı cektı kafasını, kısmette yokmus cunku
hakkat be o kadar acılmaya normal doğuramadım ya la

ben geldim uzun bir aradan sonra aslinda buralardayim ama fouma yazamadim
trlefonla cok zor oluyo gecmise cok bakamadim ama landflowes gule gule kullansin utku cicilerini
ben bu aralar bayagi yogunum is zaten hep yogun cuma gunu kocamin askrrligi belli oluyo kisa uzun belli degil kismet neyse nereye olacaksa gorecegiz
pazar gunu trabzondan babam geliyo gozunde retina yirtilmasi olmus orda ameliyat olamadi buraya sevk almis haftaya sanirim hastanelerde gececek zaman insallah iyi olur sagligina kavusur
aydasu elifin cicileride pek yakismis :)
gecmiside okuyayim donerim size

günaydınlaaaaaaaaar,

aydasu dediğin gibi kısmet tabi.. ben zaman yaklaştıkça düşünmeye başladım. bugün akşam kontrolüm var. bu sefer doğumla ilgili şeyler soracam doktora, normal olursa ebe kim, doktor girecek mi, birde bu spinal anestezi ne epidural ne nasıl oluyor falan. inşallah odalarıda bu sefer görmek istiyorum bir türlü görememiştim. fotolarını gördüm sadece.

vayy be sende 10 cm açılma olmuştu dimi? bende geri kaçmışım doğum sırasında, tam kafam biraz çıkmış düşün geri gitmişim, baya uğraşmışlar falan normal doğmuşum sonunda ama mosmor doğmuşum. sonradan düzelmiş rengim ama annem görünce çok korkmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…