Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaaydın güzeller
ahsen allah hakkınızda hayırlısını versin yaşadıklarınızı bilmiyorum ama çok iyi düşün hemen ayrılma kararı alma derim ben.
özden napıyonn kız sen doğurmadın dimi daha

Selam kızlar. .ben bayagi keyifsizim
3 gun once vajina girisinde agrili bir şişlik hissettim.
Kizlar oyle bir agriki otursamda yatsamds geçmiyor. Penguen gibi yuruyorumagridan.dun doktora gittim
Bartholin apsesi dedi 100 kadından 2 sinde görülüyormus
Tek çare lokal anestezi ile o sisligi boşalmak yarın sabah baska doktora da gidicem. Ama agridan duramiyorum.
allah düşmanima vermesin feciii bişey.

terem geçmiş olsun canım ya nasıl bişiymiş o neden çıkarmışki

Terem geçmiş olsun. Neden oluyormuş?

Citlenbik daphane sağolun canlar
Nedeni bilinmiyor dedi doktor. Netten baktım gercekten nedeni yok. Cok çeşitli olabiliyormus. Yarını bekleyemeyecegim hastaneyi aradim aksam olucam inşallah dua edin kızlar kurtulayim bidaha tekrarlamasin

selam kızlar geçmişi okuyamadım ankaradayım bu akşam kınamız var evde bi telaş heyecan giremiyorum
ayrıca telefonum tamamen bozuldu açılmıyor aklına esince açılıyo sonra kapanıyo yeni tel alıcaz bi kampanya varmış eşimlerde personele özel onu bekliyoduk bayadır pazartesi olacakmış alıcaz inş. lg g2 telefon

bu arada kınada biz de bindallı giyicez gelin hariç 4 kişi daha fotolarımızı istanbula dönünce eklerim

bi problem bi haber var mı şimdi okuyabildiğim kadar bakarım geçmişe
öpüyorum hepinizi

ahsen şimdi okudum inan şoka girdim şaka olmalı sizin gibi bir çiftin başına böyle bşy gelemez
umarım hallolacak bşydir ve herşey düzelir hakkınızda hayırrlısı olsun

İyi eğlenceler size canım. Bende nerede bu kız diyorum. Unuttum sizin düğünü

Günaydın kızlar, ben yine hasta oldum. Gribim ayakta duracak halim yok Bu gün erkenden eve kaçıp yatıp dinlenmeyi düşünüyorum. Zaten patronda avrupaya gitti tatile. Buralarda değil. Haberi bile olmaz gittiğimden.

günaydın kızlar
size güzel bir haber vereyim engeç 3aya kadar işten ayrılıcam eşimi ikna ettim artık çok mutluyummmm yerime geçicek elemanı hemen buluruz inş

daphnecim geçmiş olsun çıkabiliyosan hiç durma direkt eve git dinlen

Canım çok sevindim senin adına. İnşallah çar çabuk bulursunuz yerine birini
İnşallahhh canım işten ayrılınca yapıcak bir sürü şey planlıyorum inşallah sıkılıpta çıktığıma pişman olmam :26:

Az işim var onları toparlayıp çıkacağım. Ben tüm kışı grip geçireceğim sanırım.

c vitamini al canım bol bol sıkı giyin birde..

Terem gecmis olsn.kadiniz basimiza hersey geliyo.

Gunaydinlar buarada.biz iyiyiz.oglum olacagi kesinlesti.21 cm olmusuz.neara bukadar buyudu anlamadm sok olduk :)

Terem gecmis olsn.kadiniz basimiza hersey geliyo.

Gunaydinlar buarada.biz iyiyiz.oglum olacagi kesinlesti.21 cm olmusuz.neara bukadar buyudu anlamadm sok olduk :)
cok sagol canım benim haklısın gercekten başımıza ne gelecek bilmiyoruz.
maşallah simillam kocaman olmussunuz whatsappta olmayan lar için albümüne gobusunu koysana gorelim.
afroditin oglusunu görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…