- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.821
Selam kızlar. .ben bayagi keyifsizim
3 gun once vajina girisinde agrili bir şişlik hissettim.
Kizlar oyle bir agriki otursamda yatsamds geçmiyor. Penguen gibi yuruyorumagridan.dun doktora gittim
Bartholin apsesi dedi 100 kadından 2 sinde görülüyormus
Tek çare lokal anestezi ile o sisligi boşalmak yarın sabah baska doktora da gidicem. Ama agridan duramiyorum.
allah düşmanima vermesin feciii bişey.
Selam kızlar. .ben bayagi keyifsizim
3 gun once vajina girisinde agrili bir şişlik hissettim.
Kizlar oyle bir agriki otursamda yatsamds geçmiyor. Penguen gibi yuruyorumagridan.dun doktora gittim
Bartholin apsesi dedi 100 kadından 2 sinde görülüyormus
Tek çare lokal anestezi ile o sisligi boşalmak yarın sabah baska doktora da gidicem. Ama agridan duramiyorum.
allah düşmanima vermesin feciii bişey.
selam kızlar geçmişi okuyamadım ankaradayım bu akşam kınamız var evde bi telaş heyecan giremiyorum
ayrıca telefonum tamamen bozuldu açılmıyor aklına esince açılıyo sonra kapanıyo yeni tel alıcaz bi kampanya varmış eşimlerde personele özel onu bekliyoduk bayadır pazartesi olacakmış alıcaz inş. lg g2 telefon
bu arada kınada biz de bindallı giyicez gelin hariç 4 kişi daha fotolarımızı istanbula dönünce eklerim
bi problem bi haber var mı şimdi okuyabildiğim kadar bakarım geçmişe
öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar
size güzel bir haber vereyim engeç 3aya kadar işten ayrılıcam eşimi ikna ettim artıkçok mutluyummmm yerime geçicek elemanı hemen buluruz inş
Günaydın kızlar, ben yine hasta oldum. Gribim ayakta duracak halim yokBu gün erkenden eve kaçıp yatıp dinlenmeyi düşünüyorum. Zaten patronda avrupaya gitti tatile. Buralarda değil. Haberi bile olmaz gittiğimden.
daphnecim geçmiş olsun çıkabiliyosan hiç durma direkt eve git dinlen
İnşallahhh canım işten ayrılınca yapıcak bir sürü şey planlıyorum inşallah sıkılıpta çıktığıma pişman olmam :26:Canım çok sevindim senin adına. İnşallah çar çabuk bulursunuz yerine birini
Az işim var onları toparlayıp çıkacağım. Ben tüm kışı grip geçireceğim sanırım.
İnşallahhh canım işten ayrılınca yapıcak bir sürü şey planlıyorum inşallah sıkılıpta çıktığıma pişman olmam :26:
c vitamini al canım bol bol sıkı giyin birde..
cok sagol canım benim haklısın gercekten başımıza ne gelecek bilmiyoruz.Terem gecmis olsn.kadiniz basimiza hersey geliyo.
Gunaydinlar buarada.biz iyiyiz.oglum olacagi kesinlesti.21 cm olmusuz.neara bukadar buyudu anlamadm sok olduk :)