Eylül dostluğumuza burada devam (:

buancım müşteri bulsak bu işe sardık ama koşamıyoruz peşinden kuzenime hediye yapıyorum tabi baya uygun oluyo yarı yarıya farkediyo fiyat

bende geldim

odayı ekleyemedim çok büyük fotolar küçültmeyide beceremedim

bakayım takvimimim ne diyor

youtube da doğum klipleri var kızlar çok duygusal onları izliyorum dünden beri

1 ay sonra bende yaşayacağım ama sanki bin yıl var gibi

özdn çok az kaldı 2-3 hafta sonra taş çatlasın 4 haftaya doğuruyosun

merhaba kızlar ben artık giremiyorum, telden girmeye çalışıyorum ama ordanda cevap yazılmıyor.

biz iyiyiz, bebişim iyi, annesini hiç üzmüyor maşallah. çok hareketli hiç durmuyor daha şimdiden kolunu bacağını hissedebiliyoruz.

özden hani bebeğin odası geri mi sildin, bizimkide bu cumartesi gelecek çok heyecanlıyım.

aydasuuu senin prensesini yesinler Allahım ne şirin bişey o öyle, facede gördüm bayıldım bayıldım. Allahım nazarlardan korusun

günaydın ,
landfloves daphneye yolladım sana gösterecekti yada mailini yolla özelden mail atayım cok büyük buraya yüklenmedi

hayırlı olsun daphne bebişiinin ilk cicileri.

ben hastanedeyim sıra bekliyorum, laptopumu getirmiştim yanımda, eşimde 7 gibi gelecek. int.den bişiler araştırıyorum

hayırlı olsun daphne bebişiinin ilk cicileri.

ben hastanedeyim sıra bekliyorum, laptopumu getirmiştim yanımda, eşimde 7 gibi gelecek. int.den bişiler araştırıyorum

Teşekkürler teyzesi. Günaydın herkese. Yorucu bir hafta sonu geçirdim. Cumartesi günü misafirim vardı birde. Sabahtan eminönüne gittik. Eşimin eğitimi vardı. Bende gittim onunlar. Biraz dolaştık. Sonra bir arkadaşımız vardı onuda alıp bize geçtik. Kız gece bizde kaldı. Dün akşam gitti Bu arada halılarımı yıkamaya verdim. Haftasonuna kadar getirecekler.

selam kızlarr

Ben de halılarımı yıkatmak istiyorum ama suan uygun bir zaman mı çabuk kurur mu bilmiyorum.
Ama iyice kirlendiler. Muhakkak su işi halletmem lazım

Bu arada çalıkuşu dizisi ne kadar da güzel değil mi? İzlemeyen varsa tavsiye ederim. çok beğendim.

Ehliyet verilirken direksiyon sınavlarında görev almaya başvurdum hatada 3 gün 6dan 10a kadar ders var offf cok sıkıcı olacak ama ek gelir ne de olsa napalım mecbur katlanacağız

bu benim bu siteye son girişim
burda sizlerle paylaşacak hiçbirşeyim kalmadı
evlerinizin, yuvanızın kıymetini iyi bilin kızlar biz boşanıyoruz
hayatımda yaşayacağım en ağır imtihanı yaşıyorum galiba, Allah bugunumu aratmasın

ayrıldık ben anneme geçtim, aldığımz ev satılığa çıkacak bir kaç hafta içerisinde

evde cenaze var sanki herkes o kadar bitkin yorgun ve üzgün ki
aileme bunları yaşattığım için çok üzgünüm
hayatıma çok üzgünüm, gençliğime, bebeğime
herşey için o kadar üzgünüm ki

beni yalnız bırakmayın ne olur

Ahsenciğim ne oldu anlayamadım. Aranız iyiydi eşinle. Ne oldu ki birden bire böyle

canım neler oldu böyle bebeğin için ve senin için çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.. allah hakkında hayırlısını wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…