Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok yoğunum kızlar giremiyorum

biz sanırım evdeyiz bayramda yani zaten eşim çalışır bi yerlere gitmek istiyodu ama zor

yok canım hiçbir plan. Yakın çevre de de olsa, değişik bir yerlere gitmek istiyom, evde olunca hiç dinlenemiyorum.

Eşimin planı, film izleriz bol bol :)

çok yoğunum kızlar giremiyorum

biz sanırım evdeyiz bayramda yani zaten eşim çalışır bi yerlere gitmek istiyodu ama zor

Valla benimde evde yayılasım var. Bu hafta sonu halıları yıkamaya vereceğim. Evi temizlettirir halılarımıda sererim. Temiz temiz yayılırım Tabi arada dışarı çıkıp gezeriz. Eminönüne falan gidesim var. Görümcemde bize gelmeyi planlıyormuş gerçi. Hiç arayıp sormuyor bile müsaitmisiniz diye. Kardeşime demiş istanbula geleceğim büyük ihtimalle diye. Tabi biz yeni duyuyoruz bunu. İnşallah gelmezde dinlerim kocişimle.

Dinlen canım ya, bulantılar iş oldukça yormuş olmalı seni, senin görümcende oldukça garipmiş.
Eminönünende balıkçılar vardı galiba demi :)

günaydınn

odamız geldi albüme eklerim gün içinde landfloves bakarsın albümden

Gunaydin kizlar
Bayramda bize annemler gelicek gibi ama bi turlu kesinlestiremediler gelmezlerse biz kayinvalideye gidiciz ins annemler gelir

Selam kızlar. ..musmutlu teremmden sevgiler:)))
Esim sağolsun harika evlilik yıldönümü gecirdi bana
Adamakilli ilk yıldönümüm..mumlarla gullerle döşenmiş odamiz.
Uzaklasmas istanbuldan ne güzel şey Ohhh bee:))
Ayrıntılar daha sonra hepinizi çok öperim kuzular

günaydın kızlar
landfloves dün msj attı işyerinden kk ya giremiyomuş bilgisayarları ağdan takip ediliyo ve kaydediliyomuş cepten acıp okuyomuş ama cevap yaz kısmı olmadığından yazamıyomuş yani sürekli okuyup yazmıyorum diye yanlış anlamayın dedi artık fırsat buldukça evden girmesini beklicezzz ve özlicezzz

ben de yoğunum bu aralar biliyosunuz işyerini yarın son iyice toparlamam lazım işleri

dün akşam kuzenimn nikah süslerini hallettim beyaz denizyıldızı bembeyaz oldu süsler çok güzel yıldızın ortasına nazar boncuğu yapıştırdık ve tüle uğur böceği taktık renk gelsin diye birde isimlerinin ve tarihin yazdığı kağıtlara küçük fotoğraflarını koydum bugün de onları zımbalıcam

Günaydın,

inşallah akşamları landflowers fırsat bulurda yazabilir.

Hanzade ne güzel olmuş nikah şekerleri. Bu şekilde daha mı uyguna getirdiniz.Maşallah ya, elinden her iş geliyor. Ne zaman yola çıkıyorsunuz?

Bu aralar uykumu alamıyorum nedense. İşler yogun bide regl zamanım yaklaştı ondan galiba.

Aydasu, face elifin fotograflarını koymuş, çok tatlı maşallah ya...

Gunaydin kizlar
Bayramda bize annemler gelicek gibi ama bi turlu kesinlestiremediler gelmezlerse biz kayinvalideye gidiciz ins annemler gelir

canım napıyosun ya, sende artık buralara pek gelmiyosun? İnşallah annenler gelir, değişiklik olur senin için. Özlem giderirsiniz bol. 2 haftadır annemleri göremiyom gözümde tütüyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…