- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #35.761
günaydın
daphnecim ne güzel bebişinin sağlığı yerinde maşallah
daphnecim ne güzel bebişinin sağlığı yerinde maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayram planları neler bakalım arkadaşlar :)
Evde yatış Siz tatile mi gideceksiniz?
çok yoğunum kızlar giremiyorum
biz sanırım evdeyiz bayramda yani zaten eşim çalışır bi yerlere gitmek istiyodu ama zor
yok canım hiçbir plan. Yakın çevre de de olsa, değişik bir yerlere gitmek istiyom, evde olunca hiç dinlenemiyorum.
Eşimin planı, film izleriz bol bol :)
çok yoğunum kızlar giremiyorum
biz sanırım evdeyiz bayramda yani zaten eşim çalışır bi yerlere gitmek istiyodu ama zor
Valla benimde evde yayılasım var. Bu hafta sonu halıları yıkamaya vereceğim. Evi temizlettirir halılarımıda sererim. Temiz temiz yayılırım Tabi arada dışarı çıkıp gezeriz. Eminönüne falan gidesim var. Görümcemde bize gelmeyi planlıyormuş gerçi. Hiç arayıp sormuyor bile müsaitmisiniz diye. Kardeşime demiş istanbula geleceğim büyük ihtimalle diye. Tabi biz yeni duyuyoruz bunu. İnşallah gelmezde dinlerim kocişimle.
Dinlen canım ya, bulantılar iş oldukça yormuş olmalı seni, senin görümcende oldukça garipmiş.
Eminönünende balıkçılar vardı galiba demi :)
günaydınn
odamız geldi albüme eklerim gün içinde landfloves bakarsın albümden
Gunaydin kizlar
Bayramda bize annemler gelicek gibi ama bi turlu kesinlestiremediler gelmezlerse biz kayinvalideye gidiciz ins annemler gelir
Annenler nerede?
Onlar baska sehirdeler canim 12 saat uzaktalar yazin sicak oluyo izmir die gelmek istemediler bayrama geliriz demislerdi bakalim sabirsizlikla bekliyorum
günaydın kızlar
landfloves dün msj attı işyerinden kk ya giremiyomuş bilgisayarları ağdan takip ediliyo ve kaydediliyomuş cepten acıp okuyomuş ama cevap yaz kısmı olmadığından yazamıyomuş yani sürekli okuyup yazmıyorum diye yanlış anlamayın dedi artık fırsat buldukça evden girmesini beklicezzz ve özlicezzz
ben de yoğunum bu aralar biliyosunuz işyerini yarın son iyice toparlamam lazım işleri
dün akşam kuzenimn nikah süslerini hallettim beyaz denizyıldızı bembeyaz oldu süsler çok güzel yıldızın ortasına nazar boncuğu yapıştırdık ve tüle uğur böceği taktık renk gelsin diye birde isimlerinin ve tarihin yazdığı kağıtlara küçük fotoğraflarını koydum bugün de onları zımbalıcam
Gunaydin kizlar
Bayramda bize annemler gelicek gibi ama bi turlu kesinlestiremediler gelmezlerse biz kayinvalideye gidiciz ins annemler gelir