- 1 Aralık 2010
- 1.045
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.741
bizim de burda fare var akşam yapışkan koyduk 2 tane minnak fare yapışmış yere sabahtan beri can çekişiyo cesur yürek arıyoruz
günaydın
daphnecim tam sizin sitenin önünden geçtik ordan biraz kaçıp gelirim diye düşündüm ama tahmin ettiğim gibi olmadı hatta kocam bile illa git dedi dönerken de geç olmuştu bi de annem vardı annem olmasa kesin gelirdim orda kocamın çıkmasını beklerdim ama kısa zamanda gelmeyi düşünyorum özledim seni hatta kendini iyi hissetiğinde mutlaka bana da beklerim
Annen olsa ne olur ki ne güzel kızkıza otururdukEşim ben arka odaya gecerim siz rahat rahat oturursunuz dedi. Hatta yemek yaptım. Hep birlikte yeriz diye. Neys başka zaman beklerim mutlaka
kıyamam yaa bizim için mi yaptın yemek canım pazar pazar ertesi gün iş var eşin var gerçi tanıyorum ama annem de var diye gelmedim valla bayramı atlatalım görüşürüz balım
kız pingu o kadar okudun yazmadan gittin yavrum
daphne bebişinin kolu bacağı belli artık inş haftaya cinsiyeti de belli olur
Selam fıstıklar,nasılsınız bakalım? Nasıl geçti haftasonu?
Hanzade , eleman bulamazsanız ne olcak? Düğün için gerekli hazırlıkları yaptın mı :) Düğünde bol bol foto çekin, Düğün sonrası çalışmalar olcak demiştin :)
Daphne, bulantılar hala devam mı? Ne zaman bitcek ki? Bulantı dışında bağırsaklarda vb anormal durumlar var mı? Maşallah ne çabuk büyüyorlar. ne ara 11. hafta oldu (maşallah)
Aydasu napıyor kızlar, ne zamandır yazmıyor.
Haftasonu çok sinirliydim.Kaynım eşime, burdan kurban fiyatlarına bakalım olmazsa köyde kesticem dedi.Eşim bizde bi bakalım o zaman dedi.
Eltim iyi hoş ama soğuk mu desem, konuşmayı sevmeyen mi desem öle biri işte.
Tamam konuşmayı sevmeyebilirsin ama bi hal hatırda sorabilirsin herhalde demi. Arabaya bindik.Nbr yenge nasılsın falan.İyiyim dedi sonra sustu. Acaba eşiyle mi tartıştı dedim.Baktım ikide birde birbirini öpüp duruyorlar. Acaba işten geldi yorgun mu dedim. Yok gezelim diyip duruyor.
Normalde hiç takılmam öle. Ortam şenlensin , muhabbet açarım ortam sağlamaya çalışırım.
Bu sefer sinir oldum. Bende konuşmadım. Bi zamandan sonra keyfi biraz yerine geldi de konuşmaya başladı. Konuda hep aynı, işi bırakmak istiyom. Bende biz 2 senedir evliyiz,sen her ay bunu sölüyon dedim. Bu ay son diyon, sonra para tatlı geliyo dedim. Bozuldu.
Bizim bütçemiz bu sene kurban için 650-700 dedik. Biz başka yerden kurban fiyatı sorarken, geldiler, danaya girelim 900 tlmiş kesimle birlikte 1000 gelirmiş kişi başı hadi girelim diyolar.
Bende eşime söyle dedimi 700 üzerini onlar tamamlıcaksa olur dedim.
Bu hafta sonu o taraftan göründüler bana 
Eltim benden 2 yaş büyük. Kaynımla birbirlerini tam bulmuşlar ama :) Dün bide kaynım tutturdu, yeni bir araba alın, bu çok eskidi falan. O da bizden 6 yaş büyük.
Ben salak, aman eşimin abisi, aman iyi olsunlar, hep birlikte olalım , boşverip ,elimden geldiğince çabalasamda, yok hiç çaba yok.
Ben dedim borçlar yeni bitti, biraz rahatımıza bakalım diyorum.Araba alın siz araba diyo.Sanane dicem diyemiyom :)
Kızlar biz geldik dr dan. 3 cm olmuş. Hareketliydi baya bir ama cihaz eskiydi baya. Ultrason kağıdın da bile bebeğim çizgi gibi bir şey görünüyor. 9+3 günlük çıktı. Normalde 10+1 günlük olması lazım. Çok üzüldüm