Eylül dostluğumuza burada devam (:

inanmıyorumm ya fare mi hanzadeee
nefrett ediyorum o pislik hayvandan ya..

h.sonu yine hayalet oldu topic
:26:

hepinizin evlilik yıldönümleri geldi geçti sıra bende..yarın akşam nasipse yola çıkıyoruz..
fethiyeden başlayıp ölüdeniz dalyan devam edicez 2 ekimde nerede oluruz meçhul

eşim yine süpriz yapamadı bana telefon almış kuzum yakalandı.birde dün kargo gelmiş bende evde yoktum
babası teslim almış gerizekalılar faturayı eşşek gibi dışarıya ve ürünlerin adı ve içeriği fiyatına kadar görünecek şekilde yerleştirmişler.içinde de gecelik vardı

kesin okumuşlardır kv kp ve meraklı görümce..

inşallah bu yıl adam akıllı bir yıldönümü geçirirz..

ben valimizi toplamaya gidiyorum..

hepimize Aşk sevgi sağlık dolu günler canlarr

bizim de burda fare var akşam yapışkan koyduk 2 tane minnak fare yapışmış yere sabahtan beri can çekişiyo cesur yürek arıyoruz

Öf hanzade ya Bu arada günaydın herkese, bu hanzade bana gelecekti kandırdı beni dün akşam Dün kuzenimin düğünü vardı ama gidemedim. Yollarda rezil ederim milleti zaten oynamıyorumda içim eriyor. İki gün boyunca evden çıkmadık kocacığımla. Yedik içtik film izledik. Bu arada benim dr kontrolüme daha 12 gün var ama artık tak dedi canıma bizim yan tarafta özel bir tıp merkezi var. Öğlen gidip göreceğim bebeğimi Haftaya bir daha görürüm. Elimde olsa eve bir ultrason cihazı koyacağım

Son düzenleme:
günaydın
daphnecim tam sizin sitenin önünden geçtik ordan biraz kaçıp gelirim diye düşündüm ama tahmin ettiğim gibi olmadı hatta kocam bile illa git dedi dönerken de geç olmuştu bi de annem vardı annem olmasa kesin gelirdim orda kocamın çıkmasını beklerdim ama kısa zamanda gelmeyi düşünyorum özledim seni hatta kendini iyi hissetiğinde mutlaka bana da beklerim

Annen olsa ne olur ki ne güzel kızkıza otururduk Eşim ben arka odaya gecerim siz rahat rahat oturursunuz dedi. Hatta yemek yaptım. Hep birlikte yeriz diye. Neys başka zaman beklerim mutlaka

Annen olsa ne olur ki ne güzel kızkıza otururduk Eşim ben arka odaya gecerim siz rahat rahat oturursunuz dedi. Hatta yemek yaptım. Hep birlikte yeriz diye. Neys başka zaman beklerim mutlaka

kıyamam yaa bizim için mi yaptın yemek canım pazar pazar ertesi gün iş var eşin var gerçi tanıyorum ama annem de var diye gelmedim valla bayramı atlatalım görüşürüz balım

gazatede ilanımız var ama bi cacık çıkmadı doğru düzgün başvuru yok napıcam ben bu c.tesi gidiyorum bu hafta içi birini buluruz inş.

kız pingu o kadar okudun yazmadan gittin yavrum

daphne bebişinin kolu bacağı belli artık inş haftaya cinsiyeti de belli olur

Selam fıstıklar,nasılsınız bakalım? Nasıl geçti haftasonu?

Hanzade , eleman bulamazsanız ne olcak? Düğün için gerekli hazırlıkları yaptın mı :) Düğünde bol bol foto çekin, Düğün sonrası çalışmalar olcak demiştin :)

Daphne, bulantılar hala devam mı? Ne zaman bitcek ki? Bulantı dışında bağırsaklarda vb anormal durumlar var mı? Maşallah ne çabuk büyüyorlar. ne ara 11. hafta oldu (maşallah)

Aydasu napıyor kızlar, ne zamandır yazmıyor.

Haftasonu çok sinirliydim.Kaynım eşime, burdan kurban fiyatlarına bakalım olmazsa köyde kesticem dedi.Eşim bizde bi bakalım o zaman dedi.
Eltim iyi hoş ama soğuk mu desem, konuşmayı sevmeyen mi desem öle biri işte.
Tamam konuşmayı sevmeyebilirsin ama bi hal hatırda sorabilirsin herhalde demi. Arabaya bindik.Nbr yenge nasılsın falan.İyiyim dedi sonra sustu. Acaba eşiyle mi tartıştı dedim.Baktım ikide birde birbirini öpüp duruyorlar. Acaba işten geldi yorgun mu dedim. Yok gezelim diyip duruyor.

Normalde hiç takılmam öle. Ortam şenlensin , muhabbet açarım ortam sağlamaya çalışırım.

Bu sefer sinir oldum. Bende konuşmadım. Bi zamandan sonra keyfi biraz yerine geldi de konuşmaya başladı. Konuda hep aynı, işi bırakmak istiyom. Bende biz 2 senedir evliyiz,sen her ay bunu sölüyon dedim. Bu ay son diyon, sonra para tatlı geliyo dedim. Bozuldu.

Bizim bütçemiz bu sene kurban için 650-700 dedik. Biz başka yerden kurban fiyatı sorarken, geldiler, danaya girelim 900 tlmiş kesimle birlikte 1000 gelirmiş kişi başı hadi girelim diyolar.
Bende eşime söyle dedimi 700 üzerini onlar tamamlıcaksa olur dedim.

Bu hafta sonu o taraftan göründüler bana 

Canım bulantılar aynen devam. Azaldı demiştim ama yine başladı. Neyse bebişim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Birde biz 10. haftanın içindeyiz. Geç döllenme benim sıpa. Takvim bir hafta ileride Bağırsaklarımda da her hangi bir sorun yok. Kaç yaşında senin bu eltin?

Teyzeleri biz şimdi yan taraftaki hastaneye gideceğiz. İnşallah güzel haberlerle döneriz. Nasıl heyecanlandım anlatamam size

Eltim benden 2 yaş büyük. Kaynımla birbirlerini tam bulmuşlar ama :) Dün bide kaynım tutturdu, yeni bir araba alın, bu çok eskidi falan. O da bizden 6 yaş büyük.

Ben salak, aman eşimin abisi, aman iyi olsunlar, hep birlikte olalım , boşverip ,elimden geldiğince çabalasamda, yok hiç çaba yok.

Ben dedim borçlar yeni bitti, biraz rahatımıza bakalım diyorum.Araba alın siz araba diyo.Sanane dicem diyemiyom :)

Kızlar biz geldik dr dan. 3 cm olmuş. Hareketliydi baya bir ama cihaz eskiydi baya. Ultrason kağıdın da bile bebeğim çizgi gibi bir şey görünüyor. 9+3 günlük çıktı. Normalde 10+1 günlük olması lazım. Çok üzüldüm

Derdi ona mı kalmış. Manyak mı ne? Sinir oluyorum. Bizede sürekli herkes ev alın diyor. Sanki kredi borcunu onlar ödeyecek

Canım neden üzülüyorsun.Geç döllenme diyorsun.Bebişimizin sağlığı yerinde , senin keyfin yerinde.Yok yere üzme kendini. Bu aralar hiç bir şeyi stres üzüntü yapma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…