- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.721
chitlenbikim bak tedavin sonuç veriyo işte buna sevinmelisin çok şükür en sağlıklı insan bile ilk denemde hamile kalamıyo herşeyin vakti vardır en doğru zamanda senin bebişin de gelecek güzel haberleri almaya az kaldı bence
günaydın kızlar
landfloves hepsi çok güzeller rabbim güzel günlerde sağlıkla giymeyi nasip etsin oğluşuna.
buay benm açık olan tüpüm taraftan yumurtladım biraz geç yumurtladım ama ilkkez soldan yumurta oluştu baya umutlandık ama çatlamamış olacakki dün kahverengi şeklde regl kendini göstermeye başladı nasip olmadı yine
Elini çabuk tutda birlikte alışveriş yapalım
Allah kolaylık versin canım. Bebiş yoruyor tabi seni. İnsanın tüm düzeni değişiyor ama her şeye rağmen onun varlığı yeter.
Landfloves çok beğendim hepsini maşallah çok tatlılar. Güzel günlerde giymek nasip olsun işallah. Mama sandalyesi bile almışsınız erkencikten kız.
Chenn bebekli hayat çok zor dimi canım. Allah yardımcın olsun kolay gelsn sana.
Günaydın Eylül gelinleri,
Hoşgeldin zahter. Ahsen hayırlısı olsun canım. Sayılı zaman çabuk geçer,sıkma canını.
Landflowers, utkunun eşyaları çok güzel maşallah. İyi günlerde kullansın inşallah.
Dahpne Demet , nerde?
Hanzade, doktora gitcem demiştin. Ben kaçırdım galiba, doktor ne dedi? Herşey yolunda mı?
Bende bu arada aşırı bir duygusallık var. Normalde hiç ağlamam, istesemde ağlayamam öyle bir yapım var ama, şimdi salak saçma bir duygusallık var.
Geçen kardeşimin arkadaşının düğününe gittik, kız kaçmıştı, düğün yaptılar, düğünde kız tarafından kimse gelmedi.
Kızın ailesini de tanıyorum. Düğün boyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Bütün gecede, eşime, benim kardeşim böle bişi yapsa naparım. Buket yapmaz gerçi ya , ya kızımız olursa böle yaparsa diye başının etimi yedim.
Noluyor bana be