Eylül dostluğumuza burada devam (:

citlenbik üzme canım kendini dapne nin dediği gibi bebeğin geleceği zamanı biliyordur her şeyin bir zamanı var biz ne kadar istesek de zamanı gelmeyince olmuyor sabredip dua etmekten başka elimizden bişi gelmiyor

chitlenbikim bak tedavin sonuç veriyo işte buna sevinmelisin çok şükür en sağlıklı insan bile ilk denemde hamile kalamıyo herşeyin vakti vardır en doğru zamanda senin bebişin de gelecek güzel haberleri almaya az kaldı bence

sabırla bekliyoruz elden bişi gelmiyor napalım tek duamız hayırlı,sağlıklı bir evlat inşallh o güzel mucuzileri bizde yaşarız enkısa zamanda..

chitlenbik ben inanıyorum çok az kaldı senden mutlu haberi duymamıza canım. Allah gönlüne göre versin işallah hepimiz dua ediyoruz sana

Evet aslında yavaştan işe yarıyo sanırım tedavi,verdiği ilaç 3ay sonra etkisini kesin gösterecektir dedi dr.

chitlenbik daha yaşınız genç ümitsizliğe kapılmayın inşallah er yada geç olacak.

Elini çabuk tutda birlikte alışveriş yapalım

Allah kolaylık versin canım. Bebiş yoruyor tabi seni. İnsanın tüm düzeni değişiyor ama her şeye rağmen onun varlığı yeter.

evt. kızlar saolun hem yoruyo hem de çook mutlu ediyo sıpacık :) bgn sbh altını değiştirirken pırt dedi fışkıran kakalar pijamama geldi, eşim kahkaha krizine girdi

ben geldim kızlar. sanırım telefonda yapıldı eşim ayarlarına baksın aranıza hemen döneceğim. geçmişe bakamadım. iki gündür yatılı misafirim vardı yemek bulaşık derken hiç gelmeye vaktim kalmadı.
batu hastamı oldu tam okuyamadım ama geçmiş olsun. artık onlarda yavaş yavaş bağışıklık kazanmaya başlıyor.
landflowes çok güzel cicler almışsın. ayrıca battaniyede gözümden kaçmadı. puf puf yumuşacık görünüyor güzel günlerde kullansın. bebek arabanı ayrıca araştıracağım bende.
ahsenin kocası işe mi girdi. umarım herşey yoluna girer artık onlar içinde.
başka kimi unuttum.
neyse okuyam bi geçmişi ben.

Günaydın Eylül gelinleri,

Hoşgeldin zahter. Ahsen hayırlısı olsun canım. Sayılı zaman çabuk geçer,sıkma canını.

Landflowers, utkunun eşyaları çok güzel maşallah. İyi günlerde kullansın inşallah.

Dahpne Demet , nerde?

Hanzade, doktora gitcem demiştin. Ben kaçırdım galiba, doktor ne dedi? Herşey yolunda mı?

Bende bu arada aşırı bir duygusallık var. Normalde hiç ağlamam, istesemde ağlayamam öyle bir yapım var ama, şimdi salak saçma bir duygusallık var.

Geçen kardeşimin arkadaşının düğününe gittik, kız kaçmıştı, düğün yaptılar, düğünde kız tarafından kimse gelmedi.
Kızın ailesini de tanıyorum. Düğün boyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Bütün gecede, eşime, benim kardeşim böle bişi yapsa naparım. Buket yapmaz gerçi ya , ya kızımız olursa böle yaparsa diye başının etimi yedim.

Noluyor bana be

Günaydın herkese, bu gün az kalsın otobüste önümdeki kızın üzerine kusuyordum. Kızın bile gözleri fal taşı gibi açıldı Tam azaldı derken yine çoğaldı bulantılarım. Bebeğim sağlıklı olsunda hepsini çekerim. Bir aya biter inşallah

Ben buradayım buancığım sen neredesin asıl. Düğün konusundada geline bende üzüldüm. Artık olan olmuş neden evlatlarını ele güne karşı öyle sahipsiz bırakmışlar ki Yazık en mutlu günü aynı zamanda en buruk günü olmuş kızcağızın.

günaydın

zahter hoşgeldin

buancım bi problem yok herşey normal sadece biraz enfeksiyon kapmışım fitil verdi kullanıyorum

dun akşam çok yakın arkadaşımın bebek haberini aldım bizden 3 ay önce evlenmişti ilk geçen ay denediler ki kararsızdı yumurtlama günleri dışında denedi maşallah hemen ilk deneme başarılı akşam birlikte dr.a gidicez burdaki medipole şimdilik en erken burda yer buldu

buancım arkadaşına üzüldüm olan olmuş niye uzatıyolar ki sonra çok pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak

ayy bu gün kimsecikler gelmedi cuma ya ondan heralde herkes şimdiden tatil moduna girdi sanırım

günaydın ben çalışıyorum bu hafta son haftaya c.tesi izne çıkıyorum sonraki haftada bayram tatili

Son düzenleme:
bizim de burda fare var akşam yapışkan koyduk 2 tane minnak fare yapışmış yere sabahtan beri can çekişiyo cesur yürek arıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…