Eylül dostluğumuza burada devam (:

hangi ülke ahsen ,

sayılı gün cabuk geçer

cnm çookk haklısın kırılmakta bnce.. erkekler arada bi gıcıklaşıyorlar nedense, bnmki de bazen öle davranıyor anlamıyorum nedenini aramızda bi sorun olmadığı halde hemde..sanırım başka şeylere moralleri bozuluyor acısı bizden çıkıyor arada. hele o uykuya hemen dalıp gönül almamaları yok mu, insanı çileden çıkartıyor valla, helee de hamileysek..bnm kociş de hemen uyur yatar yatmaz insan bi tatlı söz söyler, okşar öper ama nerdeee..sinir oluyorum öyle dönüp yatmalarına..ben kendimi tutamam hemen ağlarım sonra saatlerce uykum gelsin diye beklerim. demekki bi tek bnmki böyle değilmiş. bazen şaşırıyorum nasıl bu kadar katı taş kalpli olabiliyor diye.. aslında anlayışlı romantik ve yardımcıdır ama...bizi neden anlamıyorlar ki..biz mi alınganız diye düşünsemde hala onları haksız buluyorum..

Selamlaarr..
Çok zor bi gece geçirdm hayatımın en uzun en zor gecesiydi. Batu uyuyamadı kustu ishal oldu 6 kez altını değiştirdim. ÖYle bi kustuki tamda omzumdaydı bütün nevresimler saçım kıyafetim gitti. Kuzum kendini ordan oraya attı uyuyamadı. Dün tahlil sonuçlarında kanda enfeksiyon çıktı. Sabah akşam iğne atılıyo çok üzgünüm.

ahsen canım çok sevindim sizin adınıza..Allah herşeyin hayırlısını versin.
ayrı kalsanızda aklın kredide kalmayacak..hem bakarsın sende eşinle gidersin belli mi olur

selam kızlar herkese merhaba..keşke buralar hep böyle kalabalık olsa..çünkü doğum yapan bir daha eskisi gb gelmiyor.

Ahsen gözünüzaydın canım çok sevindim iş bulmasına. Allah kavuştursun işallah en kısa zamanda yanıbaşınızda bulur daha iyi bi iş.

Berroşumada maşallah. Batuda baya kelimeler söylüyo. Baba, anne, anneanne,dede, teyze demeye çalışıyo, su istiyo kendince bupp diye değişik bişey söylüyo, gel gel hep söylüyo hem hareketini yapıyo bide hadi hadi bişey istediğinde.

Canim gecmis olsun. Neden oluyormus kandaki enfeksiyon?

Hosgeldin canim, şükür kavusturana :)

Hoşbuldum canım aynen öyle şimdilk burdayım watsup ve face takılmıyorum şuan

pinguucm çok geçmiş olsun ya nolmuş öyle batuşa kıyamam inş.hemencik iyleşir iğne yemesi çok üzücü ama şifa olur inş.kuzuya

ohh iyi yapmışsınız tatil ihtiyaç

özdn kız faceden kocamın geçmişine baktım mahçup hissediyorum kendimi bi daha bakmam garibim tertemiz bi kaç erkek arkadaşı var ben de hepsini tanıyorum bi onları artmış baya eski tarihlere kadar baktım yani kendimi kötü hissettim akşam sölicem sanırım :26:

maşallah adama .......

Soleme sen genede . arada bakarsin

bi an düşündüm ya istemediğim bşy görürsem diye ama baktım yine de varsa da enayi durumuna düşmeyim bileyim dedim çok şükür görmedim bşy

Bence bir daha kurcalama hanzade. Kötü bir şey yapmak isteyen adama her türlü yapar zaten sana hissettirmeden. Benim eşim facebook umu karıştırsa kırılırım. Ben yaptım bir kaç kere hala utanıyorum aklıma geldikçe

aynen yapmak isteyen her türlü yapar bunlarla kontrol sağlanmaz erkekler de hepten salak değil ya isteyen farklı adres bile alır şifresini bildiğimiz yerden niye bakıp yakalansınlar ben söylemek istiyorum da bu sefer o da benimkini kurcalarsa diyecek sözüm olmaz istemem yani bana yapılmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…