- 12 Mayıs 2009
- 3.934
- 51
- 40
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.681
meraba kızlar, anneme geldim hala netim yok evde
berranın 6 altı dişi oldu, artık "baba,anne,dede,cici,mama,meme,ver" diyor bilinçli olarak
jet gibi emekliyo beşiğinden bile inmeye kalkıyo, Allah'dan yükseliyo parmaklıkları epeyce
eşim işe girdi yurtdışı görevine gidecek ama 4 ay yok
haberler bunlar
geçmişi hiç okumadım, bi bakıp geleyim
özden hamilelik sürecinin son düzlüğüne girmişsin, öyle yazıyor takviminde.
ben eşimle küsüm, moralim çok bozuk. geçen gün çarşıdan yorgun geldik akşamda geç olmuştu ve akşam yemeği yememiştik ölüyordum açlıktan ve yorgunluktan. dışarda yiyelim köfteciye gidelim dedi, o an tiksindim etten et türü bişey yemek istemiyorum dedim dışarda yiyesimde yoktu. patates kızartması istedi canım ama ayakta duracak halim kalmamıştı ben soyup doğrasam sende kızartsan dedim olmaz yapmam dedi, dışarda yeseydin banane dedi. ve bana hiç bişey yapmadı aç aç yattım.
dünde canım soda istedi, evde var biliyorum buzdolabından getirirmisin dedim, gitti yok kalmamış dedi, var biliyorum rafın arasına bak görmemişsindir dedim, gitti yine yok dedi. o zaman bakkaldan al dedim, iyi dedi, oturdu yere tv izlemeye başladı. sinirlendim kalktım baktım dolapta var. dedim niye böyle yapıyorsun varmış bak söylememe rağmen aramadın bile. hadi görmedin niye gidip almıyorsun, hiç konuşmadı bile.. kendi canı bişey istese 40 defa gider bakkala. çok moralim bozuldu, o yattı benide uyku tutmadı 2 ye kadar oturdum, yanıma gelipte neden yatmıyorsun geç oldu bile demedi fosur fosur uyudu.
Selamlaarr..
Çok zor bi gece geçirdm hayatımın en uzun en zor gecesiydi. Batu uyuyamadı kustu ishal oldu 6 kez altını değiştirdim. ÖYle bi kustuki tamda omzumdaydı bütün nevresimler saçım kıyafetim gitti. Kuzum kendini ordan oraya attı uyuyamadı. Dün tahlil sonuçlarında kanda enfeksiyon çıktı. Sabah akşam iğne atılıyo çok üzgünüm.
herkese merhaba
Hosgeldin canim, şükür kavusturana :)
Selamlaarr..
Çok zor bi gece geçirdm hayatımın en uzun en zor gecesiydi. Batu uyuyamadı kustu ishal oldu 6 kez altını değiştirdim. ÖYle bi kustuki tamda omzumdaydı bütün nevresimler saçım kıyafetim gitti. Kuzum kendini ordan oraya attı uyuyamadı. Dün tahlil sonuçlarında kanda enfeksiyon çıktı. Sabah akşam iğne atılıyo çok üzgünüm.
Hoşbuldum canım aynen öyle şimdilk burdayım watsup ve face takılmıyorum şuan
pinguucm çok geçmiş olsun ya nolmuş öyle batuşa kıyamam inş.hemencik iyleşir iğne yemesi çok üzücü ama şifa olur inş.kuzuya
chitlenbik nerelerdesin çok meraklandık
ohh iyi yapmışsınız tatil ihtiyaç
özdn kız faceden kocamın geçmişine baktım mahçup hissediyorum kendimi bi daha bakmam garibim tertemiz bi kaç erkek arkadaşı var ben de hepsini tanıyorum bi onları artmış baya eski tarihlere kadar baktım yani kendimi kötü hissettim akşam sölicem sanırım :26:
ohh iyi yapmışsınız tatil ihtiyaç
özdn kız faceden kocamın geçmişine baktım mahçup hissediyorum kendimi bi daha bakmam garibim tertemiz bi kaç erkek arkadaşı var ben de hepsini tanıyorum bi onları artmış baya eski tarihlere kadar baktım yani kendimi kötü hissettim akşam sölicem sanırım :26:
maşallah adama .......
bi an düşündüm ya istemediğim bşy görürsem diye ama baktım yine de varsa da enayi durumuna düşmeyim bileyim dedim çok şükür görmedim bşy
Bence bir daha kurcalama hanzade. Kötü bir şey yapmak isteyen adama her türlü yapar zaten sana hissettirmeden. Benim eşim facebook umu karıştırsa kırılırım. Ben yaptım bir kaç kere hala utanıyorum aklıma geldikçe
ben ve ultra uslu kızım ipek geldik :))