Eylül dostluğumuza burada devam (:

bizim de yarın yıldönümümüz ama ortada bşy yok evde eşimin bana yaptığı gibi romantik bi masa hazırlarım olmadı napiim

benim haftasonum çok yorucu ama bi o kadar da keyifliydi ama dün gece geç yattık o biraz kötü oldu şu an inanılmaz yorgunum
hem c.tesi hem pazar misafirim vardı çok kalabalıktık

günaydın kızlar nasılsınız?

biz iyiyiz şükür kırkımızın çıkmasına 6 gün kaldı dört gözle onu bekliyoruz :)

vafi nerelerde doğurmadı mı daha?

merhaba kızlaar, bugün pazartesi hiç çalışasım yok ama haftasonumuz çok güzel geçtiği için mutluyum.

cumartesi günü akşama kadar bir sürü bebek mağazası gezdik, kararlarımızı verdik. pazar günüde gittik hepsini aldık :) bebek odası takımı, çocuk arabası, halısı, perdeleri, uyku tulumu, fırça tarak seti, emzikleri, karyolasının yatağını, uyku setini.

mobilyaları en sonunda bir imalatçı bulduk ve komple mdf'den hem istediğimiz gibi hemde uygun fiyata siparişini verdik ödemesini yaptık 2 hafta sonra gelecek. kırmızı beyaz denizci desenli aldık :) uyku seti ve perdeside takım onlarda gemi desenli. kıpkırmızı bir halı aldık, antibakteriyel, ondada gemi desenleri var.

bebek arabamız wei-b 1012 trio travel sistem. hem oto koltuğu var, hemde babyport özelliği var.. biz çok gezdiğimiz için, dışarda piknikte falan olduğumuzda çocuk kendi arabasında yatar diye düşündüm, onun için içi dümdüz yatan bebeport özellikli olduğu için bunu seçtim. hem ağırda değil, katlandığında fazla yer kaplamıyor. her parçası ayrı takılıyor. birde hem otokoltuğunu, hem oturma koltuğunu iki yönlüde kullanabiliyorsun. çok hoşumuza gitti intde de çok iyi yorumlar okuduk baya araştırıp inceleyip aldık.

bu hafta içi akşamlarıda odasını boyayacağız.

birde bebek battaniyesi modeli öğrendim iplerini aldım, dün akşam başladım o kadar kolayki bir karışını ördüm bile. bir haftada bitiririm büyük ihtimalle. top top iplerden yapılıyor, çift katlı pofuduk birşey oluyor. bitince eklerim resmini. hatta eve gidince yarım halinide eklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlaar, bugün pazartesi hiç çalışasım yok ama haftasonumuz çok güzel geçtiği için mutluyum.

cumartesi günü akşama kadar bir sürü bebek mağazası gezdik, kararlarımızı verdik. pazar günüde gittik hepsini aldık :) bebek odası takımı, çocuk arabası, halısı, perdeleri, uyku tulumu, fırça tarak seti, emzikleri, karyolasının yatağını, uyku setini.

mobilyaları en sonunda bir imalatçı bulduk ve komple mdf'den hem istediğimiz gibi hemde uygun fiyata siparişini verdik ödemesini yaptık 2 hafta sonra gelecek. kırmızı beyaz denizci desenli aldık :) uyku seti ve perdeside takım onlarda gemi desenli. kıpkırmızı bir halı aldık, antibakteriyel, ondada gemi desenleri var.

bebek arabamız wei-b 1012 trio travel sistem. hem oto koltuğu var, hemde babyport özelliği var.. biz çok gezdiğimiz için, dışarda piknikte falan olduğumuzda çocuk kendi arabasında yatar diye düşündüm, onun için içi dümdüz yatan bebeport özellikli olduğu için bunu seçtim. hem ağırda değil, katlandığında fazla yer kaplamıyor. her parçası ayrı takılıyor. birde hem otokoltuğunu, hem oturma koltuğunu iki yönlüde kullanabiliyorsun. çok hoşumuza gitti intde de çok iyi yorumlar okuduk baya araştırıp inceleyip aldık.

birde bebek battaniyesi modeli öğrendim iplerini aldım, dün akşam başladım o kadar kolayki bir karışını ördüm bile. bir haftada bitiririm büyük ihtimalle. top top iplerden yapılıyor, çift katlı pofuduk birşey oluyor. bitince eklerim resmini. hatta eve gidince yarım halinide eklerim.

hayırlı olsun aldıkların utku keyifle sağlıkla musmutlu kullansın hepsini

en cok mobilyalarına sevindim onu seçmek en zoru

oh ne güzel haberler hepsini sağlıkla kullansın inş utku bebek.

bizim bebek arabamız da wei-b ın kırmızı renkli olanı

oh annesi hamarat olunca battaniyesi bile örülüyo şanslı paşanın.

ben geldim
landflowes çok sevindim canım sonunda büyük bir yükten kurtulmuşsunuz. artık hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı beklemek kaldı.
hanzade napim çok merak ettim. hiç hediye alacağından umudum yoktu. acaba başka bir işmi çeviriyr diye düşndüm.
bizde dün gece kutlamaya erken başladık. eşim keyif yapalım diye bira aldı. ama sert almış yarısını içtim. benim kayış koptu :KK53:
kıkıre kıkır hiç susmadım gülmekten. sanırım o halim hoşuna gidiyo. sabah duş aldım ama hala başım dönüyo ağrıyo
akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum.
hadi öptüm sizi ben tekrar işe kaçayım.

landfloves valla kendim alışveriş yapmış kadar sevindim needeyse herşeyi almışsınız en kısa zamanda alınanların fotosunu bekliyoruz
şu örgü işinden de hiç anlamam çocuğum olunca ben de isterim ona göre akşam fotosunu at bakalım
utku bebek şanslı sen ona patik filan da yaparsın kendine yapmıştın

benim akşama 2 karnıyarığım var biraz cacık kaldı çok az da tavuk salatası ve poğaca alakasız ama çok yorgunum gidip yatıcam onunla idare etsin kocacım

hanzade kaçtın ama buradan yakaladım :)

o bebe buraya gelecek

Son düzenleme:
hanzade kaçtın ama buradan yakaladım :)

o bebe buraya gelecek

müdür odaya girdiği için teli bıraktım tatlım

o bebek gelecek inşallah siz de onun yanına geleceksiniz
bu sefer çok yaklaştım hissediyorum bakalım hayırlısı

Hanzade seni koca bir gobekle hayal edemiyorum :KK9: hadi hayirlisi ins.
Karnin burnunda sen hala misafir agirlamaya devam edersin :KK53:

Selam kızlar, şimdi bir şey öğrendim. Hamile bayanların günde 7.5 saatten fazla çalışmaması lazımmış. Tabi bunu benim yöneticim kabul eder mi bilmiyorum.

daphne hoş geldin
özdn bile bize işlemez diyosa onun patronu yapmıyosa bizimkile hayatta yapmaz :KK9:

similla valla devam ederiz o zman daha çok gelirler hatta meraktan

ben çıkıorum yarın dr.a gidicem işe gelmicem sanırım buraya gelemeyebilirim evdeki bilgisayarda sorun var açamıyorum maalesef ama uğraşırım yine de
yarın da ben kocama güzel bi sofra hazırlayım yıldönümü şerefine

öptüm hepinizi

ben çıkıorum yarın dr.a gidicem işe gelmicem sanırım buraya gelemeyebilirim evdeki bilgisayarda sorun var açamıyorum maalesef ama uğraşırım yine de
yarın da ben kocama güzel bi sofra hazırlayım yıldönümü şerefine

öptüm hepinizi

Güzel haberlerle gel :)
Özden işlemez dimi. Belki dedim insafa gelirde :KK53:

X