Eylül dostluğumuza burada devam (:

oh maşallah ne güzel muhabbet etmişsiniz inşallah kısa süre sonra bende eski halime geleceğim telefonum hala serviste uyuz oldum
özden landflowes ikinizde çok güzel görünüyorsunuz
hanzede nice sneelere canım
daphne sanırım aynı durumu bende yaşayacağım daha şimdiden pantolonlarım sıkmaya başladı ortada bebek filan yok :)
sanırım hayatımda ilk defa kilo alıyorum ve göbek yapıyorum
bu aralar bei asker psikolojisi sardı. topikte millet bebek günü sayarken ben şafak sayacağım ilk olacak. geceleri uyanıp aklıma geliyor kocama sarılıp ağlıyorum. oda bazen fark ediyorum gece sürekli beni kollarına alıp sarılıyor. saçımı filan okşuyo
of offf
neyse ben gidip yatayım bari. yarın bizim evlilik yıldönümü demiş patrondan izin almış deli kocam. ha pazartesi ha cumartesi ne fark yapar diyor :))))

günaydın kızlar

dün akşam kocam işten geç geldi teyzesinin kızısı da kv. deymiş onu ve eltimin kızını da getirdi çaya

bu akşam da eşimin arkadaşı nişanlısıyla yemeğe geliyo bi de eltimler eve gidince yemekleri ocağa koyup biraz da temizlik yaparım

çorba
karnıyarık
pilav
sigara böreği ya da tava böreği
salata
közlenmiş biber
tatlıya karar veremedim

hepsini yetiştiririm inş.

günaydınnnnn bnde bebişi uyuttum 2saat süren bi çabayla azıcık yanına kıvrılacağım, ev baya kirlendi görümcemin kızı gelecek birlikte evi temizleyeceğiz, bebiş olunca evde tek iş ona bakmak oluyo...yemeği ise etli patates pilav ve salata olarak düşündüm, evde bi şey kalmamış da öğlen pizza söyleyeceğim temizliğin üzerine pratik olur

yarında gündü kadınlar gelecek bana onlara

kıymalı pırasalı börek
peynirli börek
kısır
tavuk salatası
poğaça ya da kurabiye
tatlı yapmayı düşünüyorum

benim bugun hiçbirşey yapasaım yok şu mevsim geçişlerinden nefret ediyorum. zorlayarak ütü yapmam lazım giyecek birşeyim kalmadı

bende dün biraz ütü yaptım sabah giymeye kıyamıyorum yaaa
sevmiyorum ütü yapmayı ama mecbur

merhaba kızlar ben cumartesi burda kimse olmaz sanıyordum :)

zahtercim teşekkür ederim, eşinde inşallah bir an önce gider günler su gibi akar geçer, bitirirde gelir.

hanzade valla ben akşamları eve kendimi zor atıyorum yemek yapıyorum yiyoruz pestilim çıkıyor, mutfak ve banyo temizliyorum sadece, evin diğer bölümlerini temizlemek toplamak eşime ait, çamaşırlarıda makineye atıyorum bide, sermek toplamakta eşime ait :) buna rağmen yetişemiyorum, yemekli misafir falan alamıyorum.

dün akşam iş çıkışı bebek mağazalarını gezdim, eşim beni alana kadar bişeyler beğenirde alırım dedim, ama hiçbirşey beğenemedim. bugünde birazdan çıkıyorum, mobilya, çocuk arabası bakacaz ve inşallahda karar verip alacaz. bugün alalım hepsini bitsin artık istiyorum, odası boş durdukça hiçbirşeyi olmadıkça strese girdim.

intden baya araştırma yaptım güzel modelller beğendim, burda bayilerini falan buldum bazılarının. inşallah fotoda gördüğüm gibilerdir ve bulabiliriz.

siz ne güzel istanbuldasınız hem seçenek çok hem de birbirinize yardımcı oluyorsunuz. burda araştırıp bulan alanda söylemiyor, böyle bir sır var anlam veremediğim. nasıl bir kıskançlıktır nedir anlayamadığım.

Günaydin, landfloves bu gun istedigin gibi mobilya bulursun insallah. Kıskanclik konusunada hic anlam veremiyorum. Keske bu tarafta olsaydin ozdenin mobilya aldigi magazaya bakabilirdin. Ucan bebek demisti sanirim bana. Cokta şık bir takim aldi oda. Bu tarz seylerde tanidiklardan yardim almak cok iyi oluyor. Tabi dedigin gibi gereksiz kıskanclik yapipta yardimci olmak istemeyenlerde var.

landfloves inş.istediğini uygun fiyata bulursun sen işini bilirsin gerçi

similla tünaydın artık iim sen nasılsın

ben öğlen yemeğimi yedim çıkıyorum şimdi işten öptüm sizi

Son düzenleme:

cnm bnde daha bebek arabası almadım çk kararsızım, sen hangilerini beğendin, ben ortalama bişey istiyorum 200 - 350 arası bi fiyatta..pierre cardin kraft kanz felan baktım netten ha bi de cihicco..

Tunaydin tatlim.nbr?

Chen bebegin cok tatli.allah bagislasin

saol cnmm.

Bebek arabasini buyuk ihtimalle bebekkende yatacagi ve araba koltugu olsunda istedigimiz icin ortasi kalip gibi olandan aliriz.ams sonra bebis buyuyunce agir gelecek.katladigimizda cok yer kaplayacak.esra yeniden aldi bebek arabasi.digeri agir oldugu ve yer kapladigi icin.bilmem napariz.ben daha baslamadim hic bakmaya.cinsiyetimize dr bi kesin diyemedigi icin bisey alasim gelmiyo

cnm 17.haftada neden cinsiyetini öğrenemediniz? bn 10.haftada öğrenmiştim oğlumuz olacağını, sağlıklı olsun en önemlisi o zaten de işte insan merak ediyor. oysa ilk bebek ne fark edecek de

hangimiz önce alırsa bilgi versin burdan bari

selam kızlar dün eşim beni eminönüne balık yemeye götürdü bayadır gitmemiştik iyi geldi. biraz kapalı çarşıyı filan gezdik. sonra aklına nerden gelsiyse kokoşların ikoncukların olduğu bebek parkına götürdü beni. hiç sevmedim sıkıldım ordan. herkes çok yapmacık geldi bana. akşamda yalancık evlilik yıldönümünü kutladık.
güya bu sabah güzel bir kahvaltı yaparız dedim kv çağırmış geceden oraya gittik. köyden kuzenleri gelmiş. berbaer yedik içtik. eve geldim. temizlik yaptım. haftaya cumartesi bankanın 150. yıl toplantısı var. gitmek zorunlu. pazar günüde piknik var. canım istemesede işlerimi bitirdim.
simila hala niye öğrenemediniz ki. başka doktor baksın ultrasonda o anlar belki.
dün gitmeden kargoya uğradık eşim birşeyler istemiş. baktı faturaya birtane istediğim gelmemiş dedi. neyse pazartesi kesin gelir dedi. bana söylemeden alışveriş yapınca merak ettim. şimdi netten şiparişlerine baktım gecelik istemiş mağazalarda bakıp bazen utanıyo girmeye. internet iyi bişeymiş. çaktırmaymım bari :))) bizden bu gidişle bebek haberi almak yakındır

günaydın kızlar

similla artık net bşy söyleselerde alışverişe başlasan

zahter çok fenasın adamın sürprizini niye kurcalıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…