Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydınlar...
Kumpir tarifi istemişsiniz dün yazıvereyim tatlışlar. Patatesleri haşlıyorum, eziyorum sıcakken bol rende kaşar ve tereyağla karıştırıyorum. Tek kişilik ufak güveçlere koyuyorum kenarlardan bastırarak ortayı birazcı açıyorum. sosisleri hafif kavuruyorum, kırmızı biberleri ince kesip kızartıyorum. mısır,sosis,kırmızı biberi açtığım çukura koyuyorum üzerine rende kaşar koyup kaşarlar eriyene kadar fırına veriyorum. Turşuyu piştikten sonra ekliyorum. Ketçap mayonezle mmm çok güzel oluyor tavsiye ederim.

annem yoldan geldi soluğu bizim evde aldı yazık kadına
ustalar geldi mecburen onlarla ilgileniyo balkondan bikaç fayans kırmışlar yapıyolarmış ama usta % 80 yan daireden kaynaklanıyo dedi bakalım araştırıyo inş öyledir

bi de annemden fırça yedim 1 aydan fazla kaldı köyde kardeşim evde tek kaldığı için ev perişan olmuş niye ilgilenmedin dedi normalde annem köyden gelmeden 1 gn önce temizliğini yapardım bu sefer ilgilenemedim çok fena halde evi akşama gideyim biraz yardım edeyim yazık

Günaydın herkese,

Dün soğuk mu yedim yoksa kambur mu oturdum bilmiyom ama, kürek kemiğimin olduğu yer çok ağrıyor.
Eşim kas gevşetici ile sabah ovdu ama bana mısın demedi.

Siz Kumpir kumpir dedikçe canım istiyor benim :KK43:şeyi :)

Ben hamile olunca eşim yanacak galiba, apartmanda merdivenleri çıkarken evlerden gelen kokulara göre, tahmin ediyorum ve canım çekiyor :)

Hanzade, tüm annelerin beklentilerin öle galiba.Eşinin geç geleceği vakit, gidip yardım edersin olmadı canım.

Hanzade sende çalışıyorsun kuzum ama kendi evinle bile ilgilenmen bazen yük olur. Güzellikle anlatsaydın anneciğine.

dedim zaten çok bşy beklemiyo hep o bana yardım eder zaten ama arada gelip baksaydın havalandırsaydın filan dedi gerçekten pazar akşamı ayaküstü bi uğradım bşy almak için rezildi

Günaydın herkese,

Dün soğuk mu yedim yoksa kambur mu oturdum bilmiyom ama, kürek kemiğimin olduğu yer çok ağrıyor.
Eşim kas gevşetici ile sabah ovdu ama bana mısın demedi.

Siz Kumpir kumpir dedikçe canım istiyor benim :KK43:şeyi :)

Ben hamile olunca eşim yanacak galiba, apartmanda merdivenleri çıkarken evlerden gelen kokulara göre, tahmin ediyorum ve canım çekiyor :)

Hanzade, tüm annelerin beklentilerin öle galiba.Eşinin geç geleceği vakit, gidip yardım edersin olmadı canım.

Pis boğaz buan :KK1:

dedim zaten çok bşy beklemiyo hep o bana yardım eder zaten ama arada gelip baksaydın havalandırsaydın filan dedi gerçekten pazar akşamı ayaküstü bi uğradım bşy almak için rezildi

Dediğin gibi gidip yardım ette gönlünü al kadıncağızın bari.

Daphne85 , canım sen doktora bu cumartesi mi gitcektin?

Cuma tatil diye, cumartesi de çalışmıcak bir çok yer. Arasaydın gitceğin yeri.

nabersiniz? ben küsmüştüm size gelmicektim artık 2 günde gelmedim.. sonra baktım baya sohbet olmuş hayret ettiim. neyse affettim hadi :KK53:

dün tezgahımız takılmış çok güzel olmuş, yazık annem babam yine ustaların başında durdu, ustalar gidincede dolapları temizlemişler, hatta mermerin bir parçasını evde kesmişler ne kadar odaların kapısını kapatsalarda heryer toz olmuş, annem silmiş heryeri balkonları falan yıkamış. akşam eve geldiğimizde kadın hala temizlik yapıyordu.

bataryanında siparişini verdik oda cumaya gelir inşallah.. dün örtülerini ayarladım, bu akşamda dolaplarımı yerleştirmeye başlayacağım

landfloves güle güle otur canım keyifle kendi evinizin tadını çıkarın
allah herkese nasip etsin

annelerimizin hakkını nasıl öderiz yaaa herşeyimize koşuyolar

bu arada balkonumda küçük bi yer kırmışlar sorun ben de değilmiş üst kat çaprazımda kaçak varmış duvardan aşağı kadar sızıyomuş
karılara kapak olsun hepsi her gördüğünde önümü kesiyodu yaptır diye benden olduğu nerden belli tmm baktırırım da belki apt.tesisatında kaçak vardır belki üstkattandır diyodum üstte olsa senin duvarında su alır dediler ohh artık susarlar

ayy ne sıkıcı bi gün bu hafta bana çok uzun geldi nedense daha bugun çarşambaymış ben perşmbe cuma filan sanıyodum sabah :KK14:

bu haftasonu izinliyim c.tesi söz pazar düğün var doluyum yine evimi b.k götürecek akşamları yapabilsem bari

Landfloves , güle güle otur canım,allah içine sindirsin. Allah herkese nasip etsin. Heyecanlanıp, sen kendini çok yorma ama, kızlardan öğrendiğim bilgilere göre, uzanmak falan sakıncalıymış. Dikkat et. Annenle birlikte yap haftasonları.

Hanzade, laf söylersin komşualara...

ayrıca maviş geçen ev muhabbeti yapmıştık bizim orda en az 700 e kiraya verirsin diyodum benim 700 eder diyodum yaa vazgeçtim bizim orda 800 den aşağı ev yokmuş benim ev en az 850 ye gider yani sen alırsan bizimkinin ayarında 850 ye verirsin demek
dün bi tanıdığa ev baktık 650 den aşağı inmiyo 80-85 m2 ancak tuvalet banyo bir ve çok eski odaların büyüklüğü orta derece salona sadece koltuk sığar masa filan imkansız ve yerler murşamba bildiğin kapılar çok eski bi mutfağı temizdi orası bile o kadar para ediyosa yani

X