Eylül dostluğumuza burada devam (:

uyanık kaynanam kurban da 1 tepsi de bana açarsın dedi olduuuuuu
kadına bak yaa gelirsen ikram ederim zaten çalışanım senin bana açman lazım anne olan sensin
kendi annem şaşırdı bu bayram köydeydi yiyemedi kurbanda sende yeriz artık tatlıları dedi gelip yemek tamam ama banada 1 tepsi aç ne

:) valla çok uyanıkmış kv hanzede :)

Sende ahlanıp vahlanmasaydın canım biraz. Bi tepsi baklava yaptım, belim koptu. Bi daha kendimize bile zor yaparım. Evin işleri zaten beni bitiriyor. İş yerinde işler zaten eskisinden daha yoğun...

Her ne kadar ahlanan vahlanan insanlardan hoşlanmasamda, bende arada yapıyorum valla.

Uyanıga bak o yapip sana getirecegine emrivaki yapiyor. Bir is uydur o zaman alistirma hanzade. Sonra dugunde dernekte bayramda tepsi tepsi bakvala yapmak zorunda kalirsin.

yok yapmam zaten o da ben ışık yakmadıkça 2.ye söyleyemez zaten evde olursam 1 tepsi yapıcam kendime
gelene ikram ederim
gerçekten de yorucu oldu mutfak masasında ayakta açtım eğilmekten belim ağrıdı bi dahakine annemin açma tahtasını alıcam şu ayaklı yer sofraları yok mu
hatta kendime alsam ondan iyi olur

yok yapmam zaten o da ben ışık yakmadıkça 2.ye söyleyemez zaten evde olursam 1 tepsi yapıcam kendime
gelene ikram ederim
gerçekten de yorucu oldu mutfak masasında ayakta açtım eğilmekten belim ağrıdı bi dahakine annemin açma tahtasını alıcam şu ayaklı yer sofraları yok mu

Hanzade ankarada düğün var demiştin? Eylül demiydi? Kıyafet aldın mı?

gelene ikram ederim

Zor tabi ayakta. Eskiden bizdede vardı hanzade o tahtalardan. Annem ne börekler hamur işleri yapmıştır üstünde :KK6:

Hanzade ankarada düğün var demiştin? Eylül demiydi? Kıyafet aldın mı?

yok canım almayı düşünmüyorum kına abiyemi giymeyi düşünüyorum önümde görünen 3-4 düğün daha var onlara alırım sonra kına kıyafetimi ankaradan dayımlar teyzemler dışında kimse görmedi zaten burda kuzenimin düğününde giyinmiştim 3. ye giyicem bi ton para yazık evde çürücek burdaki albümde var hatta kırmızı elbise

yok canım almayı düşünmüyorum kına abiyemi giymeyi düşünüyorum önümde görünen 3-4 düğün daha var onlara alırım sonra kına kıyafetimi ankaradan dayımlar teyzemler dışında kimse görmedi zaten burda kuzenimin düğününde giyinmiştim 3. ye giyicem bi ton para yazık evde çürücek burdaki albümde var hatta kırmızı elbise

Hanzade buan sordu ya inan o elbiseni giy diyecektim. Kırmızı kırmızı çok hoştu hatta bir düğünde daha giymiştin. Çok seksi ya :KK1:

sıra bizde geleneği bozmayalım çocuklarımızda bize desin annem neler yapardı diye

İnşallah :emir_bebek:

Hanzade buan sordu ya inan o elbiseni giy diyecektim. Kırmızı kırmızı çok hoştu hatta bir düğünde daha giymiştin. Çok seksi ya :KK1:

İnşallah :emir_bebek:

evet canım burda bi kuzenimin düğününde giydim ankaradaki düğün anne tarafım ordakiler görmedi sonuçta
daha c.tesi sözü olacak kuzenim var sırada ekimde nişan mayıs gibi düğün düşünüyolar ardından onun kız kardeşi var o da evlenme yolunda niyetli dayımın oğlu nişanlı şu an o da ankarada düğün tarihi beli değil ama arka arkaya yani bi de burda amcamın oğlu var kaç senedir konuşuyo bi kızla ciddiler bakalım
he bi de bi amca oğlu daha var o da sözlü ayy ne kadar çokmuş
sülale kalabalık
önümüzdeki yaza doğru eltimin oğlu sünnet olacak
seneye olanlarda hamile olursam elbise şart zaten şimdi o yüzden evdekini aradan çıkarayım bi daha giyemeyebilirim:KK9:

Son düzenleme:
Selam kızlar bi uğriyim dedim :KK17:

Daphne hamiş misinnn :KK52::KK52: Takviminden gördümmm...Tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:...

Son düzenleme:
selam canım niye hiç gelmiyosun bakiim

:18::18: Hanzade kızma canım ya... Tam dayaklık olduk bakma ama :KK1: Memlekete gittim geldim kursum filan vardı derken... İşlerim de yoğun bu ara çok şükür... Bayram da geçti tatil de bitti düzene otururuz bakalım bundan sonra inşallah... Sen nasılsın canımm??

evet canım burda bi kuzenimin düğününde giydim ankaradaki düğün anne tarafım ordakiler görmedi sonuçta
daha c.tesi sözü olacak kuzenim var sırada ekimde nişan mayıs gibi düğün düşünüyolar ardından onun kız kardeşi var o da evlenme yolunda niyetli dayımın oğlu nişanlı şu an o da ankarada düğün tarihi beli değil ama arka arkaya yani bi de burda amcamın oğlu var kaç senedir konuşuyo bi kızla ciddiler bakalım
he bi de bi amca oğlu daha var o da sözlü ayy ne kadar çokmuş
sülale kalabalık
önümüzdeki yaza doğru eltimin oğlu sünnet olacak
seneye olanlarda hamile olursam elbise şart zaten şimdi o yüzden evdekini aradan çıkarayım bi daha giyemeyebilirim:KK9:

Bıkana kadar giy hanzade. Dediğin gibi seneye büyük ihtimalle giyemeyeceksin :KK1:

Selam kızlar bi uğriyim dedim :KK17:

Daphne hamiş misinnn :KK52::KK52: Takviminden gördümmm...Tebrik ederim canım Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:...
Sağol böcüğüm güzel dileklerin için:KK54:

Son düzenleme:
Özden, similla, ben, landfloves başka yok herhalde aklıma gelmiyor şimdi.

Evet canım biliyorum özdeni,landflovesı, smillayı işte en son bir de sen gelmişsin :nazar: Allah nazarlardan saklasın... Landfloves'un cinsiyet belli oldu mu bebişinin? Miracle erdem paşasına kavuşmuştur hayırlısıyla:KK16:

Son düzenleme:
Maşallah ben de öyle tahmin etmiştim :nazar: Sağlıkla gelsin... Hamişler ve anneler topici olduk :nazar:... Darısı diğer isteyenlerin başına...

X