- 19 Ağustos 2010
- 1.728
- 42
-
- Konu Sahibi landfloves
- #35.021
günaydın kızlar, allahım girmeyeli ne çok konu olmuş böle,
chenn allah analı babalı buyutsun canım,
Aydasu gene döktürmüşssün canım ya, öle kelimeler yazıyorsun ki direk duygusala bağlatıyosun insani.
Landflowers, eminim ki dolaplarda, mermerde ve fayanslar da en güzelini seçeceksin canım.
Hanzade, senin bir gün boyunca evden hiç çıkmadım, bütün gün tv izledim, yattım dediğini duyacak mıyım acaba?
Dahpne85, similla, hamilelikle ilgili hiç bilgi vermiyorsunuz ya, neler hissediyosunuz? Ağrınız sızınız oluyor mu? Dikkat edilmesi gerekenler. NE yicez ne içcez. Hangi test önemli.
Kızlar, pekmez bozulur mu? Bozulursa ne kadar sürede bozulur? Bilgisi olan var mı?
kızlar 2.yılımız doluyor artık yıldönümü planlarınız neler bakalımmmm
Kasıklarım ağrıyor benim. Hatta bacaklarıma vuruyor ağrısı. Arada midem yanıyor ama bebekle ilgisi var mı bilmiyorum. Her şeyide bebeğe yorarsam sürekli takarım diye korkuyorum. Başka bir şey yok bende. Çok yormamaya çalışıyorum kendimi. Bir iş yapıyorsam dinlene dinlene yapıyorum. Yürürken bile daha yavaş yürüyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Daha çok su içiyorum.
ilk 2-3 ay önemli galiba demi. Kasık ağrısı normal galiba. Fazla yorma canım kendini. Baş dönmesi falan olmuyor demi,tvlerde öle oluyodu galiba :)
Bizde h.sonu denizdeydik batuşum denizle tanıştı çok sevdi cupcup oynadı. Sonra su ve temiz hava yordu sahilde uzuun uzun uyudu ananne dede nöbet bekledi kardeşim eşim ben denize girdik.
kızlar 2.yılımız doluyor artık yıldönümü planlarınız neler bakalımmmm
ilk 2-3 ay önemli galiba demi. Kasık ağrısı normal galiba. Fazla yorma canım kendini. Baş dönmesi falan olmuyor demi,tvlerde öle oluyodu galiba :)
eski türk filmlerinde kadın başı döner bayılır sonra gözünü açar evde dr hamile olduğunu öğenir
ya da bol mide bulantısı
fakirlikten sürünseler bile doktor eve geliyo
artık ben de çok sürpriz yapamıyorum sürekli birlikteyiz zaten gizli byler yapmak daha zor bekarken kolay oluyodu hani izin alamadım ailemle plan var filan gibi bahaneler oluyodu beklemiyodu bşy sürpriz oluyodu ama şimdi tahmin ediyo
Süpriz yapma konuşarak birlikte karar verin o gün ne yapacağınıza. Bu sene değişik olsun
Bu arada evde kumpir yapan var mı?
buan kızlara söyle arada buraya da yazsınlar
Tarifte bekliyoruz hanzade. Kurban bayramında evimizdeyiz. Yaparım bir tepsi bende