Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar, allahım girmeyeli ne çok konu olmuş böle,

chenn allah analı babalı buyutsun canım,

Aydasu gene döktürmüşssün canım ya, öle kelimeler yazıyorsun ki direk duygusala bağlatıyosun insani.

Landflowers, eminim ki dolaplarda, mermerde ve fayanslar da en güzelini seçeceksin canım.

Hanzade, senin bir gün boyunca evden hiç çıkmadım, bütün gün tv izledim, yattım dediğini duyacak mıyım acaba?

Dahpne85, similla, hamilelikle ilgili hiç bilgi vermiyorsunuz ya, neler hissediyosunuz? Ağrınız sızınız oluyor mu? Dikkat edilmesi gerekenler. NE yicez ne içcez. Hangi test önemli.

Kasıklarım ağrıyor benim. Hatta bacaklarıma vuruyor ağrısı. Arada midem yanıyor ama bebekle ilgisi var mı bilmiyorum. Her şeyide bebeğe yorarsam sürekli takarım diye korkuyorum. Başka bir şey yok bende. Çok yormamaya çalışıyorum kendimi. Bir iş yapıyorsam dinlene dinlene yapıyorum. Yürürken bile daha yavaş yürüyorum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Daha çok su içiyorum.

Günaydınlar.
Aydasu tatlım yaa ne güzel anlatmışsın Allah hep güzel günler göstersin size akıllı bıdık kızını miss yanaklarından öpmek isterdim

Bizde h.sonu denizdeydik batuşum denizle tanıştı çok sevdi cupcup oynadı. Sonra su ve temiz hava yordu sahilde uzuun uzun uyudu ananne dede nöbet bekledi kardeşim eşim ben denize girdik.

ilk 2-3 ay önemli galiba demi. Kasık ağrısı normal galiba. Fazla yorma canım kendini. Baş dönmesi falan olmuyor demi,tvlerde öle oluyodu galiba :)

ilk 2-3 ay önemli galiba demi. Kasık ağrısı normal galiba. Fazla yorma canım kendini. Baş dönmesi falan olmuyor demi,tvlerde öle oluyodu galiba :)

eski türk filmlerinde kadın başı döner bayılır sonra gözünü açar evde dr hamile olduğunu öğenir
ya da bol mide bulantısı

fakirlikten sürünseler bile doktor eve geliyo

Bizde h.sonu denizdeydik batuşum denizle tanıştı çok sevdi cupcup oynadı. Sonra su ve temiz hava yordu sahilde uzuun uzun uyudu ananne dede nöbet bekledi kardeşim eşim ben denize girdik.

:) Suyu sevmiş desene senin yaramaz elif :) Yaz bitmeden günübirlikte olsa, fırsat olursa bir daha gidin canım. Ne güzel yormamışta sizi :)

kızlar 2.yılımız doluyor artık yıldönümü planlarınız neler bakalımmmm

Biz bu haftasonu fethiye taraflarına gitmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki hafta pazartesi ve salı günü için izin aldık ikimizde.

Pazartesi bizim yıl dönümümüz, fethiye taraflarında mı oluruz, yoksa buralara gelmiş mi oluruz hiç bilmiyom.

Duygusal bir gün geçsin istiyom ama, bu konuda çok başarılı değilim :)

Birbirimize bişi almayacağımıza soz verdik :)

Resimlerden slayt mış vb şeyleri cok yaptım.

değişik ne yapabilirim hiç bilmiyorum :)

Başım dönmüyor buan

eski türk filmlerinde kadın başı döner bayılır sonra gözünü açar evde dr hamile olduğunu öğenir
ya da bol mide bulantısı

fakirlikten sürünseler bile doktor eve geliyo

dimi ya

artık ben de çok sürpriz yapamıyorum sürekli birlikteyiz zaten gizli byler yapmak daha zor bekarken kolay oluyodu hani izin alamadım ailemle plan var filan gibi bahaneler oluyodu beklemiyodu bşy sürpriz oluyodu ama şimdi tahmin ediyo

Süpriz yapma konuşarak birlikte karar verin o gün ne yapacağınıza. Bu sene değişik olsun

Bu arada evde kumpir yapan var mı?

pingu kumpirin tarifini bloga ekler misin müsait olunca

ben de fırsat bulursam baklava mı eklicem bi de bi zamanın birinde tiramisu fotosunu da çektim ekleyemedim inş.hepsini bi oturup eklerim

Tarifte bekliyoruz hanzade. Kurban bayramında evimizdeyiz. Yaparım bir tepsi bende

uyanık kaynanam kurban da 1 tepsi de bana açarsın dedi olduuuuuu
kadına bak yaa gelirsen ikram ederim zaten çalışanım senin bana açman lazım anne olan sensin
kendi annem şaşırdı bu bayram köydeydi yiyemedi kurbanda sende yeriz artık tatlıları dedi gelip yemek tamam ama banada 1 tepsi aç ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…