merhaba kızlar, bugün işe gitmedim 3 gün izinliyim güya ders çalışmak için izin aldım ama o kadar çok iş vardı ki akşamın bu saatine kadar daha yeni oturuyorum, hiç ders çalışamadım yine.
sabah ikametgahımızı taşıyayım diye bi muhtar bi nüfus müdürlüğü gezdim durdum, sonra sağlık ocağımızda değiştiği için oraya kaydımızı aldırdım, gitmişken tetanos aşımıda yaptırdım. yarın sabahta gidip kan tahlili yaptıracam...
sonra arabayı muayeneye götürecektik lastiği patlamış birde farketmemişiz parçalanmış onu yaptıralım dedik olmuyormuş 2.el çıkma vereceklerdi e onu alana kadar hepsini yenilelelim dedik, bugün babamla sanayiye gittik lastik aldık taktırdıki egzos muayenesi rot balans ayarı bikaç eksik bişeyi vardı falan hepsini yaptırttık..
sonra mutfak dolabı konusunda düşüncelerim vardı adamda daha yapmaya başlamamıştı, oraya gittik bikaç bişeyi değiştirttim, haftaya cumaya kadar bitecekmiş.
taşınırken vitrinin camı kırılmıştı gittik cam aldık babam taktı, o işte bitti..
artık şu mutfak bitsede evime tamamen yerleşsem rahatlayacam, mutfak eşyalarının kolide durması sinirlerimi bozuyor.
gerçi mutfak bitsede ankastreyi hemen alamayacaz,almışken iyisi olsun dedik 2-3 ay daha bekleyip istediğimizden alacaz o yüzden.
birde bizim semte doğalgaz gelmiş ama evlere çektirmek için ayrı bir ücreti var, her bloktan en az bir gönüllü olması lazımmış apt.lara taşımaları için, bizim apt.da biz olacaz galiba. çünkü ocağı falan doğalgaza uyumlu alalım dedik.
sonraaaaaaaaaa geçmişi okudum maşallah hanzade ve daphne misafir ağırlama hızınıza yetişemiyoruz. ikinizde master yaptınız bence bu konuda.
o dediğiniz paşabahçenin ayaklı cam pasta tabağından bende de var, çok güzel duruyor, birde o plastik olandan var, oda buzdolabına koyma konusunda ve biryere pasta götürürken çok kullanışlı oluyor..
bu akşam için yemeğim taze barbunya, pirinç pilavı ve cacık.. barbunyam pişiyor. bi size bakayım diye gelmiştim, by by.