Eylül dostluğumuza burada devam (:

Masaya biraz geç oturacaklar o zaman

Masaya biraz geç oturacaklar o zaman

uzun süreceğinden kararsız kaldığımı söyledim kendileri kaşındı çocuklar yola çıkacak ondan erken çıkmak istiyolardı 2 genç delikanlı 21 yaşındalar fransadan buraya arabayla geldiler iyi cesaret valla millet şehirden şehire gitmeye korkuyo

simillanın da havasından geçilmiyo selam verdik pas vermeden gitti

Son düzenleme:

Neyse geç çıkarlar biraz artık kendileri kaşındı

simillanın da havasından geçilmiyo selam verdik pas vermeden gitti

Yok kız görmemiştir. Seni sever yoksa biliyorsun

Yazilar bit kadar okuyamiyorum cogunu.

Ozden kocan yada ananesinin ne dediklerini hiiic umursama.aynur yeter onlara.ama ilkseni seviyorsanda koy.sirf onlar istiyo die sevdigin isimden vazgecme

merhaba kızlar, bugün işe gitmedim 3 gün izinliyim güya ders çalışmak için izin aldım ama o kadar çok iş vardı ki akşamın bu saatine kadar daha yeni oturuyorum, hiç ders çalışamadım yine.

sabah ikametgahımızı taşıyayım diye bi muhtar bi nüfus müdürlüğü gezdim durdum, sonra sağlık ocağımızda değiştiği için oraya kaydımızı aldırdım, gitmişken tetanos aşımıda yaptırdım. yarın sabahta gidip kan tahlili yaptıracam...

sonra arabayı muayeneye götürecektik lastiği patlamış birde farketmemişiz parçalanmış onu yaptıralım dedik olmuyormuş 2.el çıkma vereceklerdi e onu alana kadar hepsini yenilelelim dedik, bugün babamla sanayiye gittik lastik aldık taktırdıki egzos muayenesi rot balans ayarı bikaç eksik bişeyi vardı falan hepsini yaptırttık..

sonra mutfak dolabı konusunda düşüncelerim vardı adamda daha yapmaya başlamamıştı, oraya gittik bikaç bişeyi değiştirttim, haftaya cumaya kadar bitecekmiş.

taşınırken vitrinin camı kırılmıştı gittik cam aldık babam taktı, o işte bitti..

artık şu mutfak bitsede evime tamamen yerleşsem rahatlayacam, mutfak eşyalarının kolide durması sinirlerimi bozuyor.

gerçi mutfak bitsede ankastreyi hemen alamayacaz,almışken iyisi olsun dedik 2-3 ay daha bekleyip istediğimizden alacaz o yüzden.

birde bizim semte doğalgaz gelmiş ama evlere çektirmek için ayrı bir ücreti var, her bloktan en az bir gönüllü olması lazımmış apt.lara taşımaları için, bizim apt.da biz olacaz galiba. çünkü ocağı falan doğalgaza uyumlu alalım dedik.

sonraaaaaaaaaa geçmişi okudum maşallah hanzade ve daphne misafir ağırlama hızınıza yetişemiyoruz. ikinizde master yaptınız bence bu konuda.

o dediğiniz paşabahçenin ayaklı cam pasta tabağından bende de var, çok güzel duruyor, birde o plastik olandan var, oda buzdolabına koyma konusunda ve biryere pasta götürürken çok kullanışlı oluyor..

bu akşam için yemeğim taze barbunya, pirinç pilavı ve cacık.. barbunyam pişiyor. bi size bakayım diye gelmiştim, by by.

günaydın kızlar

landfloves senin hızına da maşallah canım

dün beklediğimden daha kalabalıktık geç saatlere kadar oturduk herkes gitti görümcemin oğlu bende kaldı uyuyamamış
dün bulaşık makinası dolmuştu gece onu çalıştırdım ama 1 posta daha vardı sığmadı bugün atacaktm onları da
görümcemin oğlu sen gir mutfağa yıkananları makinadan boşalt kirlileri yerleştir kahvaltı hazırla atılacakları at çöpe (kahvaltı kültürümüz olmadığından alıyoruz yemediğimiz dolapta kalıyo sonra ççöpe) sabah onu mutfakta görünce şaşırdım
normaldede bazen kalır bizde yatağını süper katlar düzenler yani ama tipine baksan hiç öyle durmuyo 22 yaşında genç hatta biraz ağır abi takılan serseri tarzlı dövmeli filan biridir

bu arada dün giderken alışveriş yaptım 7,30 da evdeydim 9 da anca bitti yemekler herşeyi yaptım zaten misafirler de 9 u geçiyodu geldi 9,30 gibi sofraya oturabildik

Günaydın kızlar, landfloves maşallah senin hızınada gebe halinle iyi koşturmuşsun canım. Bir an önce dolapların yapılırda içine sine sine oturursun evinde inşallah. Hanzade maşallah o delikanlıya gelip benim görümcede biraz ders versin İyi misafirlerde geç gelmiş bizim misafirler gibi damlalmamışlar hemen Bu arada görümcem gitti bu sabah çok şükür. Annemler yazlıkta olduğun için kız kardeşim bizde kalıyor ama onun zararı yok bana. Yatağını toplar, kıyafetini katlar. Dağınıklığı olmaz. Zaten görümcemin kaldığı odayı ona tahsis edeceğim Rahat eder.

Günaydın bacılar..
Hanzade maşallah halaoğluyla evlenen kız yaşadı desene. Kızların yapmadığınu yapmış helal olsun. Senin neden zayıf kaldığın belli hiç oturup popo yaymıyonki hep misafir ağırlıyosun yada sen gidiyosun hhep kıpır kıpırsın.

Landfloves ne çok iş halletmişn yavrucum maşallah sana.

bu arada kzılar sanırım fransaya taşınıyoruz
zaten hep bi istek vardı konuşup duruyoruz şimdi çocuklar gelince çok detaylı konuştuk ne nasıl olur diye baya kafa patlattık her şekilde oraya gitmek daha mantıklı hem bizim hem çocuklarımız için
zaten akrabalar çok bizim yurt dışında burda ne sıkıntılar çekerken şimdi durumları çok çok iyi hepsinin kaynım %100 kararlı ama işini ayarlayıp gitmesi 1 en geç 2 seneyi bulu o gidince de 1 yıl içinde bizi alacak oraya kaynım çok hırslı dediğğini yapan biri şmdi kafasına koydumu yapar şimdi ani verilmiş bi karar değil zaten kaç sene önce büyük kaynımı bi şekilde gönderdiler hep konuşuluyodu biz de gideriz filan diye kesin karar verdiler şimdi
ya onlar iş ayarlayacak iş teklifi olunca çalışmaya rahat izin alıyo ya da biraz paran olunca iş kurucam diye başvurunca da hemen alıyolarmış eşine de davet gönderecekler zaten eltimin abisi de orda önce misafir olarak gidecek sonra oturum sonra biz
bakalım
tabi bizim gitmemiz 3 seneyi rahat bulur

günaydın kızlar. dün gerçekten çok yorulmuşum bu sabah zorla kalktım sağlık ocağına gidip kan verdim, annemlerde de kahvaltımı yaptım eve geçtim. ha şimdi de şimdi derkende hala ders çalışmaya başlayamadım.

ankaraya eşimle gitmekten vazgeçtik, daha doğrusu ben vazgeçirdim, bu kadar masrafın arasında çok gereksizdi arabayla gitmemiz, otobüs bileti aldım yarın sabah biniyorum.

ben en iyisi ders çalışayım artık zamanı geldi sanırım

Kız hanzade gidersen yolarım seni Sen değilmiydin bana manisaya gitme diyen. Şimdi sen taaa fransalara mı gideceksin bizi bırakıp :26:

Kız hanzade gidersen yolarım seni Sen değilmiydin bana manisaya gitme diyen. Şimdi sen taaa fransalara mı gideceksin bizi bırakıp :26:

biz burda olsak da izmir ya da antalya sevdamız var zaten ama yurtdışı başka bşy gidersem sizi de aldırırım

ev hanımısın devlet maaş veriyo her çocuğa ayrı maaş veriyo kiranın yarısını devlet ödüyo benzini arabası herşey ucuz ev telefonu bedava..... oranın devlet okulu buranın en kaliteli kolejinden bile iyi dil eğitimleri zorunlu yüzme dersleri herşeyi var hastalanıyosun aile doktoru ayağına gelip tedavi ediyo hastanelik bşy yoksa.... neden gitmeyelim her giden 3-5 aya kalmadan arabasını alıyo gidenler şimdi burayo beğenmiyo gelmek istemiyolar

işte gidersem bana gelirsiniz gezmeye diğer ülkelere de rahat geçiliyo ordan almanyaya filan 2 saat alışverişe gideiyolar düşün günübirlik beğenirseniz siz de yerleşirsiniz

Son düzenleme:
bi de yediklerimiz bile orda kalitelisi yani en basitinden aynı marka çikolata ama oraya kaliteli olanlar veriliyo türkiyedekinden daha lezzetli yediğimizde farkı anlayabiliyoruz

özledım sızı ya
gelmek ıstıyorum ama kızım tam bı dişi caws cıktı
oburıksım doymak bılmıyor uyurken bıle meme agzında olsun ıstıyor o yuzden yapısık gezıyoruz
ınsallah 40 cıkınca duzene oturur dıyorlar o zaman daha sık gelmek ıstıyorum hos melıs hatun ugramaz oldu artık ama...

dun yemeksız kalınca bugun kız uyurken mutfaga attım kendımı
hemen kuru fasulye pısırdım
yedek dursun dıye kabak yemegı yaptım
pılavı ıslattım
cacıgımı bıle yaptım
bı de buzlukta ne oldugunu cozemedıgım bı etı sote yaptım gıttı
ama pertım cıktı sımdı uyanacak cadı kızım
sinirinden kulagını ve sacını yolmadan sıze bakayım dedım

hanzade teee fransalara mı gıdıyonuz ya ay hıc gorusmesek bıle ıcım tuhaf oldu, hakkınızdan hayırlısı canım

daphnem gorumcenı ugurlamıssın hadı Allah kavustursun

daha da gerıye gıdemedım zamanım doldu elıf hanımın beslenme saatı geldı
optuk teyzelerı

Hanzade bizide aldır kız
Aydasum yorucu olsada annelik ne güzel değil mi? Yerim ben o bıdığı. Haşin kız oldu elif. Sinirinde kendi saçını başını yoduğuna göre Yerim ben onun minnak totosunu

Aydasu işin zor ama 40 çıkına kadar düzelir bizim kız da öyel obur biraz artık sütü mü çok doyurmuyo bilmiyorum emzirdikten sonra biraz mama veriyo öyle uyuyo

daphne valla beni tanıyosunuz eğer planlar tutar da gidersek gelmek isteyen herkese her türlü elimden gelen yardımı yaparım yeter ki isteyin muhtemelen kendi işimiz olur size iş teklifi yaparız bizim yaptığımız gibi alırız yanımıza çocukları orada büyütürüz artık beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…