- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.721
ay onları çok beğeniyorum görümcemin de vardı pasta setiBu arada aklıma geldi şimdi bir tane daha ayaklım var benim. Çiçekli, porselen. Spatulası ve bıçağıda var ama işte kapağı yok onunda. Bana kapaklı lazım.
ay onları çok beğeniyorum görümcemin de vardı pasta seti
ama bana bunlardan 3 tane hediye gelince ondan da almadım tabi onlar biraz pahalı
ama o camlar ince değilki kalın aslında ben hep kullanıyorum hatta lazım olunca eltime götürüyorum dün getirdim ordan daha hala sağlam
Ben korkuyorum onlardan. Kırılacakmış gibi geliyor. Hiç kullanmadım daha. O cicililerden istiyorum bir tane
çocuğunun çeyizine koyarsın kullansana yavrum niye çeyiz yaptık özel günleerde tabi fazla elde gezdirme günlükte
Mutfak dolaplarımda küçücük çeyizimin bir kısmı hiç kullanılmadı kutularına yıkayıp geri koymuştum. Öylece duruyorlar
benim de konsolun bi tarafında hiç açmadığım bardak takımı borcamlar salata tabakları vs.fazladan olan ihtiyaç duymadığım şeyler var hediyelik lazım olunca götürüyoruz
öyle uykum var ki sormayın gitsin bugün de uyuyamam tabii yarın inş.acısını çıkarırım c.tesi de evdeyim dişçiye gitmeyi düşünüyorum dr yerindeyse bi de temzilik yapıcam tabii
Cumartesi bizde pier lotiye kahvaltiya gidecegiz arkadaslarla. Akşam üstüde pazara giderim. Çok özledim pazari minciklaya minciklaya sebze almayi.
pazarı özledin de gezdiğin yerlerde sebzenin meyvenin en hasını yedin bebişten önce sağlam beslendin hormonsuz
daphne artık serbest bırakıyosunuz di mi
bebek çalışmalarına aralıksız devam
kız oralardan lokum getirmedin mi kuvvet macunlu en enerji depolularından
Valla oyle. Hem daha lezzetli hem
Daha sağlikli. Hele o domatesi yok mu manisanin bal bal:)
ege de hep öyle galiba çanakkale domatesi zaten meşhur etli etli oluyo bir de geçen sene izmir balıkesir aydın gezdik çanakkaleye de gittik ama hayatımda aydındaki kadar güzel domates yemedim ben de
orda güzel bi köfteci vardı aydın çine de meşhurmuş adam ortaya bi tabak dolusu domates doğramış aman allahım köfteyi bıraktık domatesle karın doyurduk sonra bi tabak dolusu daha istedik
Birakiyoruz ama yumurtlamayi kacirdik malum hem
Manisa hemde ramazan olmadi pek. Lokumlari unuttum kiz. Aklimdaydi esasen sanada verecektim :)))
en önemli şeyi nasıl unutursun tam da bebek arefesi