Eylül dostluğumuza burada devam (:

Fransada bile birlikte eylül gelinleri Kazen iyice kıskançlığından ölür o zaman Hep nazarı değiyor zaten bize

daphnem aynen canım tum zorluklarına ragmen harıka
uyusun dıye gozune bakıyom sonra uyandırsam artık cok ozledım dıyom

hanzade ıns canım 20 gunumuz kaldı kırkımıza :) heyecanla uykularımızın duzene gırmesını beklıyorum...

ay yurtdısı cıkolataları bı baska ya dedıgın gıbı aynı marka ama teyzem almanyadan getırır hep bı parca yersın yeter

hanzade kız nereye? önce eşin gidecek sanırım sen sonra gideceksin burdaki evi satacakmısınız eşyaları da götüremeyeceksniz, yeniden düzen kur falan zor iş ama yapılmayacak şey de değil tabi. şartlar daha iyiyse ve imkan varsa değerlendirmek lazım bence, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

benim sınavım var ders çalışıyorum aydasu.. ama karnım ağrıyor, aynı okula gitmek istemeyen çocuklar gibiyim hiç ders çalışmak istemiyorum artık psikolojikmidir nedir karnıma ağrı girdi.

ooofff çok canım sıkılıyor yaaa ruhum daralıyor, bi yandan nasıl olsa kalacam gidip uyuyayım diyorum, bi yandan da belki ucundan kıyısından geçme ihtimalim olur diyorum. önceki sınavda da kıl payı kalmıştım zaten.

Bizim yerimizede kokla annesi.
Landfloves sen üzerine düşeni yap çalış. Sonra keşke dememek için. Çikolata ye enerji verir tabi oğlunada

Aydasu tatlım hoşgeldin.. Tatlı cadı elif üzüyomu annesini. İşallah düzene girer tatlım ya böle sürmesin çok zor.

Hanzade Fransa mı vayy çok zor karar ama şartları süpermiş. Türkiye zaten yaşanmaz bi halde artık. En iyisi gidin bencede. Annenleri filan bırakabilicenmi ayrılık zor ?? Hemen bebek yapta taşınana kadar azıcık toparlansın bari Bak yine bebeğe bağladık olayı ama haklıyım

bak şimdi hanzade şimdide fransa işini bahane edip 3 yıl daha çocuk yapmaz, gidince orda yaparım der

Landfloves doğru yeni düzen zor ama öyle karı koca ayrı gitmicez öyle daha zor ona da bi yol buluyoruz bakalım ordakiler akıl veriyo nasıl olması gerkiyosa ona göre yapıcaz

yani eşimiz çalışmak için gitti diyelim biz de aynı anda davetle misafir olarak gidicez o sırada zaten izin almaya çalışacaklar tabi uzun sürer belki biz de işe giriyo gibi gidebiliriz ya da misafir izni bitti diyelim buraya tekrar gelip hemen tekrar davet ya da misafirlik uzatılabiliyosa uzatıcaz bir sürü ayrıntılar var yaa
ama eltim özellikle asla ayrı gitmeyi kabul etmiyo tek kalmaz burda eğer yolu olmazsa hiç gidilmez ki ben de istemem tabi ama herşeyin bi kılıfı var tabii
evimizi satmıcaz kiraya veririz krediyi ödemeye devam olurda yapamazsak dönecek yerimiz olsun annemler burda zaten ilgilenir belki o zamana kadar kardeşim evlenirse o otursun
gerçi ben gidebilirsem onu da yanıma alırım hazır bekarken yer yapmak lazım o zman evlenip karısını alabilir burda düzgün bi işi yok zaten

Batuımuzun yürümesine az kaldı desene maşallah ona

aslında orda doğsa daha iyi tabi ki ama yok gitsek bile baya sürer o zamana kadar çocuğumuz olur 2. Orda olur artık
orda çok cocuk yaparım kelle başı maaş

Ama annemi babamı bırakmak zor tabi onlar olmasa hiç düşünmem bile şimdi giderim annem zaten benden sonra kafayı yer kesin

biz geldik biz geldiiiiiikkk

hamilelik takvimim bitmek üzere ama bizim paşanın geleceği yok

dün anneannesi teyzesi büyük halası odasını temizledi yerleştirdi belki ondan gelmiyordur dedik ama hala tık yok

hanzade fransa mııııı ya gurbet beni hep korkutmuştur anne tarafımın hepsi almayadalar zorluğunu bilirim de...

aydasum ve cadı kuzusu hoş geldiniz maşallah yemekler yapılmış öp kokla kuzuyu bizim yerimize

daphne hadi Allah kavuştursun

pingum maşallah batu paşaya yakındır yürümesi ben 9 aylıkken yürümüşüm

selam kızlar...
miracle acaba dogurdu mu acaba dedim senin yazını gördüm.maşallah kuzum sevmiş yerini erdem paşa..
hayırlısıyla gelsin bir avazda

aydasu maşallah Elifine
bal yanak bebe ya..dişi jawsı yerim ben..
pingu batuyada kocaman bir maşallaherkekler tembel olur derler yürüme konusunda ama senin hareketlenmeye başlamış bile..
daphane canım çok geçmiş olsun kardeşin nasıl oldu ağrısı var mı..okurken resmen benim dişlerim sızladı ya seni düşünemiyorum:18:
hanzade nerelere gidiyon bacım ya..benim amcamda 30 senedir fransa-lyon da dediğin gibi olanaklar dehşet..
hakkınızda hayırlısı tatlım..
landflowes yerleştin mi canım evine nasıl alıştın mı..kv hala gelmedi dimi..sınawda başarılar

atladığım varsa affola canlar..evim berbat durumdaydı..resmen bunalımdayım sebep yokken..evde elimi birşeye süremiyorum..istiyorum fakat yapacak gücü kendimde bulamıyorum..
eşimde çok şaşkın bu halime sen hayatta evi bu hale getirmezdin deyip duruyor..
aklıma bişey geliyor ama kızlar emin olamıyorum ki..miracle yavrum sende okursan böyle şeler neyden olabilir bana fikir verirmisin..
Ben çok titizim kızlar..ve evimin düzenini ,temizliğini görenler bilenler burda yaşamıyormusunuz siz der..
heryer toplu düzenli diye..kimsenin ağzından maşallah çıkmıyor resmen..
kv abartıyorsun der durur..ama ben bekarken bunun kat ve katını yapardım..
1 aydır evimi toplamaya elim gitmiyor kızlar..toplamak istiyorum fakat gücüm,mecalim yok..
ağlayıp duruyorum böyle olunca..
ve evde durmak istemiyorum resmen sanki ev bana ait değil gibi hissediyorum..
şimdi nazar mı oldum acaba yoksa başka birşey mi var..çözemedim bir türlü

Sürpriizzzzz akşama misafir var ne pişircemmmmmmmmmmm
yine o kuzenim geliyo yabancı değil ama sevgilisiyle ilk defa gelecek çocuk

Teremcim böyle bi heyecanla anlattım ama uygulamaya geçirmesi uzun sürer daha buralardayız 3-4 seneye gideriz inş ama diyorum ki önce bi gezmeye 1- haftalığına gitsek bi görsek
eltimler nancy de oturuyo canım biz de heralde ilk oraya gideriz ama sonra nereyi beğenirsek orayı seçeriz görmek lazım
onlar oturdukları yeri videoya çekmişlerdi bize göstermek için beylikdüzü boğazköy tarafına benzettim bloklar şeklinde site gibiydi ve sokaklar inanılmaz geniş
ayrıca bol yeşil alan var tertemiz

Dünkü düşündüğüm havuçlu sarmısaklı tavuk soteyi yapiim yanına piav patates püresi ya da karışık kızartma dün hiç kızartma yemedim hemen şiştim tadına bile bakamadım içime dert oldu çok güzel duruyodu salata közlenmiş kırmızı biber de var yeterli di mi zaten 4 kişi olucaz bi de kardeşim gelir sonra tabi
dünden de bi tabak mantarlı et sote var sote dediğime bakmayın suyu çekene kadar pişirdim kavurma gibi olmuştu ortaya koyarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…