Eylül dostluğumuza burada devam (:

demet misafir misafir bayılıp kalıcan bir yerde

fransaya gitme olayını hiç sevmedim bilesin

Walla tam beni anlatiyosun ama bilmiyorumki hayirlisi

demet misafir misafir bayılıp kalıcan bir yerde

fransaya gitme olayını hiç sevmedim bilesin

kocamın işleri işte kuzenim sözlenecek yaa adetler falan filan biz tecrübeliyiz ya hem konuşmuş oluruz dedi görüşmek istedi daha doğrusu ben müsait değildim açamadım eşimi aramış konuşmuş dün sabah eşim dediki akşam onlarla görüşcez dışarda buluşuruz sen ara bugün birlikte plan yapın dedi ohh iyi dedim bi hava alırım
kuzenimi aradım akşam buluşacakmışız diye bana ne dedi ben dışarda buluşalım dedim eşin bize gelin dedi diyoooooooo
napiim o çağırmış ben dışarda buluşalım desem istemiyomuş gibi ayıp
bi de 5,30 da işten çıkıyolarmış benle ayn anda gelirler beraber yemek hazırlarız dedim napiim
eşimi aradım tabii ağzıma geleni verdim o ayrı bi de diyoki yok ben öyle demedim bizde mi buluşuruz dışardamı hanzadeyle konuşun demiş sözde ama yalan tabi bilmez miyim malımı

neyse türkiyeden gidersek bunları da özlerim
allahtan c.tesi evdeyim

dün akşam ne oldu kızlar 2 genç yola çıkacaklar yaa duş almak istemişler saçlarını kestirmişlerdi ben mutfakta sofrayı topluyorum kaynım sen bunları bşy sormadan götür banyoya sok çocuk duşta tabi girdikten sonra öğrendimbanyoya girmeyin çocuk duşta dedi ne havlu soran var ne bşy gittim verdim eltim de kızdı tabii ben çok tepki veremedim ama inş banyo topludur ayıp olmasa demekler yetindim eltim dedi belki özel bşy vardır sormadan olur mu yani çocuğun suçu yok kaynımın düşüncesizliği erkek işte allahtan onlar gelmeden saçları filan temizlemiştim ama temizlik kovalarım bezlerim filan vardı onları kaldırmışlar ordan ama rahatsız oldum tabi hem de çok

Selam kızlar :))))............................

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daphneeeeeee, süper bir haber bu yahuuuuuu
... ayy çok sevindim yaa hayırlı olsun canım arkadaşım..

bugün cumartesi olunca kimse gelmemiş ama whatsuptan öğrenmiştir sanırım herkes. bak gelmesem haberim olmaycaktı benimde
:44:

selam kızlar ben kocişle telefonları değiştirdim onunkiyle kk ya girmek işkence gibi sadece watsuptan yazıyorum
evde temizlik vardı pcnin yerini değiştirdim giremedim akşamlarıda
artık azınlık kaldık

:) Teşekkürler teyzesi. Testim silik çıkmıştı kızlarla paylaştım whatsuptan Sağolsunlar yardımcı oldular. Dünde dr a gidip garantiledik Hala aptal gibiyim.

selam kızlar gecenin bu saatinde kim pc başında olur sabaha doğumunun ne zaman olacağına karar verecek kimsenin tabii ki sizlerden çok dua istiyorum dün geceyi hastane de geçirdik yüksek tansiyon sebebiyle yarın da doktorumla artık bi karar vermemiz gerekiyo çünkü paşamın gelmeye pek niyeti yok hatta takvimim bile bitmiş yahu :)

neyse dualarda unutmayın sakın

daphnem senin güzel haberinin sevinciyle doğururum dedim o da olmadı şaka bi yana hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…