- 12 Mayıs 2009
- 3.934
- 51
- 40
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.781
Dünkü düşündüğüm havuçlu sarmısaklı tavuk soteyi yapiim yanına piav patates püresi ya da karışık kızartma dün hiç kızartma yemedim hemen şiştim tadına bile bakamadım içime dert oldu çok güzel duruyodu salata közlenmiş kırmızı biber de var yeterli di mi zaten 4 kişi olucaz bi de kardeşim gelir sonra tabi
dünden de bi tabak mantarlı et sote var sote dediğime bakmayın suyu çekene kadar pişirdim kavurma gibi olmuştu ortaya koyarım
selam kızlar...
miracle acaba dogurdu mu acaba dedim senin yazını gördüm.maşallah kuzum sevmiş yerini erdem paşa..
hayırlısıyla gelsin bir avazda
aydasu maşallah Elifine
bal yanak bebe ya..dişi jawsı yerim ben..
pingu batuyada kocaman bir maşallaherkekler tembel olur derler yürüme konusunda ama senin hareketlenmeye başlamış bile..
daphane canım çok geçmiş olsun kardeşin nasıl oldu ağrısı var mı..okurken resmen benim dişlerim sızladı ya seni düşünemiyorum:18:
hanzade nerelere gidiyon bacım ya..benim amcamda 30 senedir fransa-lyon da dediğin gibi olanaklar dehşet..
hakkınızda hayırlısı tatlım..
landflowes yerleştin mi canım evine nasıl alıştın mı..kv hala gelmedi dimi..sınawda başarılar
atladığım varsa affola canlar..evim berbat durumdaydı..resmen bunalımdayım sebep yokken..evde elimi birşeye süremiyorum..istiyorum fakat yapacak gücü kendimde bulamıyorum..
eşimde çok şaşkın bu halime sen hayatta evi bu hale getirmezdin deyip duruyor..
aklıma bişey geliyor ama kızlar emin olamıyorum ki..miracle yavrum sende okursan böyle şeler neyden olabilir bana fikir verirmisin..
Ben çok titizim kızlar..ve evimin düzenini ,temizliğini görenler bilenler burda yaşamıyormusunuz siz der..
heryer toplu düzenli diye..kimsenin ağzından maşallah çıkmıyor resmen..
kv abartıyorsun der durur..ama ben bekarken bunun kat ve katını yapardım..
1 aydır evimi toplamaya elim gitmiyor kızlar..toplamak istiyorum fakat gücüm,mecalim yok..
ağlayıp duruyorum böyle olunca..
ve evde durmak istemiyorum resmen sanki ev bana ait değil gibi hissediyorum..
şimdi nazar mı oldum acaba yoksa başka birşey mi var..çözemedim bir türlü
ya bu dıger eylul kızları nerde ya herkes mı doğum yaptı aaaaa
demet misafir misafir bayılıp kalıcan bir yerde
fransaya gitme olayını hiç sevmedim bilesin
Walla tam beni anlatiyosun ama bilmiyorumki hayirlisi
similla bize ne oluyor kuzum ya..hadi sen hamilesin hormonların değişken de bana ne oluyor:26:
kız similla niye ben konşmuyon bakiim
Nezaman nasil kim
Gormedim yavrum.nie slm vermiyim bende.cikcik.ne zorum var deliselamsız sabahsız gidiyon valla
dün selam verdim görmedin gittin hemen
similla dr.a ne zaman gidicen bi daha cinsiyeti o zaman netleşir
Selam kızlar :))))............................
ayyy çokk sevindimm canım benim ya beğen butonu tıklayım derken laptopu kırcaktım..
hep en ümitsiz ayda geliyor bebişler maşallah..
sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah anım tekrar tebrik ederim
Selam kızlar :))))............................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daphneeeeeee, süper bir haber bu yahuuuuuu... ayy çok sevindim yaa hayırlı olsun canım arkadaşım..
bugün cumartesi olunca kimse gelmemiş ama whatsuptan öğrenmiştir sanırım herkes. bak gelmesem haberim olmaycaktı benimde :44: