- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.701
Geçmişi okumayı çok seviyorum ay duygulanıyorum bide. Kuzum 8 aylık olucak artık. Hayretler içinde öğrendiklerini yaptıklarını izliyorum. Oyy bayılıyorum ona yaaAşkım benim aşkım. Annem çay bardağının sıcak olduğunu öğretmiş hiç dokunmuyo içinde çay varken. Ama su varsa dokunuyo maşallah aklına
Hanzade ben hamilelikte yaşadıklarımı unutmuşum mesela burdan okudukça hatırlıyorum. Çok iyi bi anı bizim için.
özdn ipek kızımız nasıl isim de net misin canım
bu siteye konulara bşy olmaz inş. çocuklarımıza da okuturuz belki yıllar sonra
annelerimiz ne manyakmış derler
bi ara bizim bloga baklavamın tarifini koysam faydalanırsınız
bi de kendime blog mu açsam ben de acaba uğraşabilir miyim bilmiyorum
Akıllı bıdık senin oğlun.
http://biev.com.tr/Images/Contents/Products/item_b_p_28434_2837.jpg
Kızlar benim pasta fanusum yoktu. Bievin sitesinde bunu gördüm. 20 tl. Fiyatı çok iyi sizce nasıl tipi
bence milyon pazarlarda daha uyguna alırsın canım
Özden hani senin istediğin ismi koyacaklardı. Söz vermişti eşin. İlk ismi aynur olacak diğerini sen koyacaktın.
Bizim evin oralarda yok ki hiç onlardan kuzum ya. Olmadı kız kardeşime gittiğimde bakarım milenyuma.
tabağı biraz da farklısını 10-12 liraya aldım kaç kişiye hediye
ayrıca paşabahçenin alt üst cam ayaklı olanını 15 e filan satıyolardı
bende ilksen istiyordum daha bebek ortada yokken ,
esşim kendi isim koyunca bende ortak karar verdiğimiz isimden vazgeçtim , ben kendim koyucam dedim , hala içime sinmiyor heh işte diyemiyorum şuan en sinen ipek
bunu diyorum bende bundan var Eki Görüntüle 779337 ayrıca senin eklediğinin tabağı düz beyazı olanı var
bir de bunun ayaksızından vardı hediye ettim birine bilsem sana verirdim kız
bunu diyorum bende bundan var Eki Görüntüle 779337 ayrıca senin eklediğinin tabağı düz beyazı olanı var
bir de bunun ayaksızından vardı hediye ettim birine bilsem sana verirdim kız
Eki Görüntüle 779347
daphne bak bide bende bundan var buzdolabına koymak için yada başka biyere götürmek zorundaysan falan taşımak için çok kolalık sağlıyor