Eylül dostluğumuza burada devam (:

bakın ne güzel burda da sohbet edebiliyoruz kızlara söyleyin gelsinler dicem ama gitti mi siz de gelmezsiniz ondan korkuyorum

ben geldimm

hanzade merak ettiğin bir organım var mı

Sen buldun mu benim kurdaleli tabaklarımdan Şu gördüğünüz tabaklardan arıyor. Annem eminönünden aldı diye hatırlıyorum ama akşam gidince markasına bakacağım.

Eklentiler

• $1150999_10151765088418150_2025821457_n.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
sabah bi ara gördüm esse mi yok ora mı bura mı bi muhabbet vardı ama tam okuyamadım demek buydu

güzelmiş tabakların

zaman ne çabuk geçtii

Ben sizin gibi yetişemiyorum ya bu kadar misafire kaç gün öncesinden düşünüyorum ne yapsam yemek diye

Öyle durumlarda hanzade ve siyah denize danış derim. İkisi maşallah çok marifetli bu konuda Ben hemen siyah denizin yemek bloğunu açıyorum. Detaylarını soruyorum. Sağolsun bıkmadan cevaplıyor

Geçmişi okumayı çok seviyorum ay duygulanıyorum bide. Kuzum 8 aylık olucak artık. Hayretler içinde öğrendiklerini yaptıklarını izliyorum. Oyy bayılıyorum ona yaa Aşkım benim aşkım. Annem çay bardağının sıcak olduğunu öğretmiş hiç dokunmuyo içinde çay varken. Ama su varsa dokunuyo maşallah aklına

ahhh zyv bi de okumayı bırakıp yazsan acaba neden yazmıyosun
bu mesajımı okuduysan lütfen beğen butonuna basar mısın? :111:

ayy ne heyecanlı ben hamileyken de hergün mutlaka gelip duygularımı paylaşıcam
her dr.kontrolünde neler olduğunu cinsiyeti ne zaman öğrendiğimizi sonra burdan okumak inanılmaz keyifli

bi ara bizim bloga baklavamın tarifini koysam faydalanırsınız

bi de kendime blog mu açsam ben de acaba uğraşabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…