- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.641
kızlar inş gelir ve okusunuz bi sorum olacak
akşama misafirlerimiz fransaya dönüyorlar ben de son gün yemeğe alayım dedim geçen eltimde bir sürü çeşit yaptığımız için seçeneklerim azaldı işten eve gidince 1,5 saatte yetiştirebileceğim kolay ve lezzetli şeyler yapmak istiyorum türk yemeklerini özlüyorlar malum
etli mantar sote
tavuk dolma
patlıcan kabak patates biber kızartması
salata
başka ne yapabilirim pratik yapsam yetişir mi 7 de evde oluyorum 8,30 kadar hazır olması lazım
Soğuk çorba yap, yetiştirebilirsen börekte yapabilirsin. Ounun dışında süper aslında ekstra bir şeyede gerek yok.
böreği düşündüm yetiştirebilirsem yaparım diye ama soğuk çorbayı düşünmemiştim çok mantıklı ama o sanırım yetişmez malzemeleri haşlayıp soğutmak lazım denerim ama ya cacık da olabilir belki
Olabilir canım cacıkta güzel fikir. Bir gün önceden haşlasan olmaz mı? Biz öyle yaparız.
önceden haşlıyoruz biz de ama misafir bugün gelecek dün zaten evde yoktuk yoksa akşamdan hazırlık yapardım
Selam kızlar...
Bir süredir yoktum.telefondan girmek zor oluyor yaa... ne var ne yok görüşmeyeli?
Selam kızlar...
Bir süredir yoktum.telefondan girmek zor oluyor yaa... ne var ne yok görüşmeyeli?
kuzum ben hergün geliyorum ama farklı yazılan bişey yok yazacak bişey bulamıyorum.
hanzadecim hem tavuk dolma hem et sote 1.5 satte yetiştirebilcenmi ?? Gerçi tavuk dolmada pratikleşmişsindir sen