Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar inş gelir ve okusunuz bi sorum olacak

akşama misafirlerimiz fransaya dönüyorlar ben de son gün yemeğe alayım dedim geçen eltimde bir sürü çeşit yaptığımız için seçeneklerim azaldı işten eve gidince 1,5 saatte yetiştirebileceğim kolay ve lezzetli şeyler yapmak istiyorum türk yemeklerini özlüyorlar malum

etli mantar sote
tavuk dolma
patlıcan kabak patates biber kızartması
salata

başka ne yapabilirim pratik yapsam yetişir mi 7 de evde oluyorum 8,30 kadar hazır olması lazım

Soğuk çorba yap, yetiştirebilirsen börekte yapabilirsin. Ounun dışında süper aslında ekstra bir şeyede gerek yok.

Soğuk çorba yap, yetiştirebilirsen börekte yapabilirsin. Ounun dışında süper aslında ekstra bir şeyede gerek yok.

böreği düşündüm yetiştirebilirsem yaparım diye ama soğuk çorbayı düşünmemiştim çok mantıklı ama o sanırım yetişmez malzemeleri haşlayıp soğutmak lazım denerim ama ya cacık da olabilir belki

Olabilir canım cacıkta güzel fikir. Bir gün önceden haşlasan olmaz mı? Biz öyle yaparız.

bu arada dünkü misafirler çok keyifliydi kızları çok tatlı aman allahım o saçlar nasıldı annesi diyo ilk defa böyle bi saç görüyorum alışık olduğum bşy değil ykaması taraması çok zor diyo bizim saçlar gibi değil inanılmaz köpürüyo dedi ve bol bol krem sürüyomuş
adam da ingilizce öğretmeniymiş süper türkçe konuşuyo kültürlü bi adam sohbeti keyifliydi

Selam. Ya kızlar buraya yazıcam ama zaten aynı kişilerle watsupta yazışıyoruz buraya yazınca 2. posta oluyo kimse gelmiyoki. Bi landfloves kuzum geliyo farklı olarak. Dağıldı gitti burası

valla pingucum buraya da gelseniz dağılmıcaz
whatsappa da giremeyenler var yani bilginize....

LAndfloves göbüşün çok yakışmış yaa çok tatlı. Ne güzel fıstık gibisin gram fazlalığın yok maşallah. Hamileliği yarıladın hala taşsın :82:

kuzum ben hergün geliyorum ama farklı yazılan bişey yok yazacak bişey bulamıyorum.

sen arada geliyosun da herkes telden paylaşım yapıyo buraya yazan olmuyo işte onu diyorum sabah gelince şuraya da 2 satır bşy yazsanız..
ne biliim bşy soracağınız zaman burdan da sorsanız ben buranın dağılmasını istemiyorum
eskiden kimse istemiyodu ama şimdi değişti
ahsen landloves eftelya aydasu ben buralardayız belki unuttuklarım da vardır onlar da whatsapp yok maalesef ben de elimden geldiği kadar 2 yerde de aktif olmaya çalışıyorum

hanzadecim hem tavuk dolma hem et sote 1.5 satte yetiştirebilcenmi ?? Gerçi tavuk dolmada pratikleşmişsindir sen

yarım saat pilavı hazırlayıp doldurması 1 saatte fırında pişmesi o 1 saatte mantar sote yetişir heralde onu ocağa koyup pişene kadar da salata yaparım bi taraftan da kızartmayı yapmaya çalışırım 8,30 u belki biraz geçer ne biliim inş yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…