- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #34.661
burda yazıştıklarımız kalıyo ilerde dönüp okuyabiliyoruz ama telde saklama imkanımız yok maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daphne tavuk dolmalar yetişir di mi yoksa havuçlu tavuk sote mi yapsam
bi de dolma yaparsam 2 tane birden aynı anda yapıcam yoksa kime yeter hep öyle yapıyoruz bir araya gelince
Unut sen dolmayı. En güzeli sote canım.
dün gece benim de kuzenim geldi öylenciydi işe geç gitti salona yatak yapmıştım umarım tolamıştır ortalığı çünkü hiç vaktim olmayacak bi de gece duş almıştı hem küvette hem el yıkadığımız lavaboda sanırım saçını taramış saçtı hep sarı sarı sabah gördüm onları hemen temizlemem lazım ve bu kızı haftaya istemeye gelecekler
ohoo hanzade 2 tane birden zor olur. ama bu kezde hem tavuk hem et sote bilemedim olurmu?? Bi sebze yemeği yap bence bide et yada tavuk sote.
Daphne yardımcı oldumu akşam görümce sana ?
Bizde kocamla evi toparlıyoruz işten sonra. 2 gündür yemekler ondan sağolsun evvelsi gün kaşarlı sucuklu menemen yaptı dün de hazır dönerden ekmek arası SOnra ikimizde bikaç parça bişey ütüledik idarelik. Batuşla oyna uğraş derken akşam nasıl geçiyo anlamıyoruz. 10 yada 10:30 dan sonra başbaşa kalıyoruz. Sonrada benim uykum geliyo zaten 2 gündür batu uyuduktan sonra dondurma keyfi yapıyoruz
Hahahaa bizimkinin aynısı. Evin her yerine saçlarını topak yapıp bırakıyor. Onun saçlarıda sarı. 15-16 yaşında olsa sözüm olmazda kocaman kızlar. Bak sizinki de evlenecekmiş. Kocası toplar arkasını artık
Hanzade geçmişi okuyorum senin sürekli misafirin var kuzum yaa Hep ne yemek yapsam menü ne olsun Yazık sanaa