- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.601
chitlenbik sanki kocan şehir dışına çıkacaktı doğru mu hatırlıyorum gitti mi ne zaman dönecek
Ya birşey sorsam similanin bebeği cinsiyeti belli mi
Dogru canım cuma akşamı dönecek
sanırım normal bütün hamileler aynı şeyden şikayetçi bebiş büyüdükçe baskı artıyo ve sık sık çiş geliyo
sen hamile kal hanzade bak sana neler yapıcam ben
iyi akşamlar kızlar, bugün gelemedim. sabah kaçamak kaçamak okuyabildim sadece, şimdide eşimi bekliyorum birazdan gelir.
ben dün miracle'ı iki kez aradım birinde meşgule aldı, hastanededir diye düşündüm, sonra bikaç saat sonra kk'ya girmişti, görünce hemen tekrar aradım ama açmadı, kk'dan da çıktı. anlayamadım, başka arayan haber alabilen var mı?
günaydınnnnn
biz geldik 7. ayımzdayız artık huhuuhuh
günaydın kızlaaaar..
vay beee o kadar oldu mu? gerçi benimde nerdeyse 5 aylık oldu.. dün bir kadın ayy bu sıcaklarda doğurmakta çok zor olur dedi bana, bende yok ben kışın doğum yapacam dedim aralık sonunda dedim, e daha biz ağustostayız, kadın bi durdu kasım, aralık saymaya başladı sonra sen kaç aylıksın ki dedi, 4buçuk aylık dedim şok oldu.. 8 aylık sanmış beni.. dedim o kadar büyük mü yaa valla ben 9 aylıkken karnım bu kadardı dedi kadındünkü giydiğim bluzden o kadar büyük göründü galiba. [/B][/COLOR]
Landfloves inşallah güzel geçer sınavın bu sefer.
geçen sınavda yine son hafta biraz da olsa bakmıştım ama bu sefer daha yüzünü açmadım. birde kanun yönetmelikler hep değişti.. geçen sınavda doğru olan bu sınavda değişti, önceki bildiklerimi unutup sıfırdan başlamam gerekiyordu. bilmiyorum bakalım nolacak. büyük ihtimalle kalacam ve tekrar kursa gitmem gerekecek gibi görünüyor.
Hanzade küstü mü yine bize acaba