- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.621
Canım çalışmak mutlaka etkili ama ben o kadar çalıştımda ne oldu. Bu işler biraz nasip işi olur inşallah. Güzel düşün güzel olsun. Belki bebeğinin kısmetine olur.
inşallah attıklarım tutar.. başka türlü olacağı yok çünkü.
Kızlar, kardeşim havuzun kaydırağından düşmüş. Dişleri, damağı, çenesi kırılmış kuzumunNeyseki tedavisi yapıldı. İki ay özellikle dişlerini kullanmaması gerekiyormuş. Geri yerine takmışlar dişlerini hatta bir dişi o hızla damağının içine gömülmüş onu çıkarmışlar. Nasıl dayanmıştır yavrum. Neyseki şimdi iyi Allah beterinden korudu çok şükür
ayyy ayyy çok kötü.. of çok üzüldüm canım geçmiş olsun. tatile mi gitmişlerdi, otelin kaydırağından mı? nasıl düşmüş ki?
Yok canım bizim yazlıktalar annemler. Arkadaşlarıyla şakalaşırken mi oldu bilemiyorum ama kuzum inşallah dişlerini kaybetmez. %60 oranında kurtulur demiş doktor. İnşallah dişleri kurturulur kuzumun. Nasıl dayandı o acıya bilmiyorum hiç.
çok geçmiş olsun inşallah dişlerine birşey olmaz. uyuşturmuşlardır artık hissetmiyordur merak etme. Allah beterinden korumuş, kafasını çarpıp beyin kanamasıda geçirebilirdi, otellerde bu şekilde ölenler olmuştu.
Daphnecim çok geçmiş olsun allah korumuş beterinden şu an sanki dişlerimi kökünden süküyolar tuhaf oldum
Günaydın kızlar, özlem elini ayağını yesinler onunKızlar akşamdan beri ağla ağla içim dışıma çıktı. Kardeşimin yüzü kocaman olmuş. Dudakları o kadar şişmişki şok oldum
ayy kıyamam yavrum ama merak etme çok uzun sürmez çabucak iyileşir yaşı küçük ya hücreleri daha taze daha çabuk yenileniyo büyük avantaj
bi süre yemek de yiyemez sulu gıdalar annen bol bol et-kemik suyu kelle paça filan yapsın daha çabuk iyileşir
benim teyzemin ne hastalığı vardı tam hatırlamıyorum ama gençken bütün dişlerini söküp sonra tekrar yerleştirmişler hatta ilk duyduğumda inanmamıştım ama şimdi gayet sağlam üstelik uzun seneler geçti aradan kaç yaşında kadın hala hepsi kendi ana dişi
kırıklar filan varsa daha sonra iyileşince dolguyla filan halledilip rötüşları yapılır