Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben
daphne
mavisuperisi
sniperelit
zahter
siyahdeniz
buanbuan
artena
chitlenbik
eftelya

az değilmiş aslında 10 kişiyiz belki unutup yazmadığım bile vardır burda

bak listeleyince gerçekten az değilmişsiniz kızlar. bayramdan sonra başlayın bak iki bayram arası evlendiniz, çocuğuda iki bayram arası yapın işte :nazar: heheheee..
:KK49:

bugün rüyamda doğuruyordum, o kadar gerçek gibiydi ki, ve çok kolay bir doğum oldu hiç sancı çekmedim hemen çıktı geldi kucağıma koydular. uyandığımda eşime dedim 4 ay kadar sonra bebeğimiz doğacak çok az kaldı yaa hala inanamıyorum dedim

bu arada fitresini vermeyenler için yarın son gün hatırlatayım.. biz unutmuştuk telaşımızdan babam hatırlattı neyseki de bugün verdik..

bugün de kimse olmaz burda

bu arada biz ekim ayında ki ankara düğünü için uçak biletlerimizi şimdiden aldık otobüsten daha ucuzdu ama daha iş yerinden izin almadım zaten hala 12 gün yıllık iznim var içerde 9 gün kullanmışım sadece

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar.
Bu gece yolculuk var istanbula gidiyoruz bayram için. Batuyla otobüs yolculuğu yapıcaz ilk defa çok stresliyim. İşallah bi problem olmadan gideriz.
Geçmişi okudum mavi su perisi işallh bi problem kalmamıştır artık aranızda canım. İkinizde haklısınız bu durumda orta yol bulmak zor. Pislik konusundaysa sadece köy evleri pis değil emin ol :KK66: Bazen mecburen bikaç günlüğüne öyle pis evde yaşamak zorunda kalıyoruz.

Landfloves kayınvalideyi boşveer yeni bi ev aldın onun keyfini sür kimsenin seeni üzmesine izin verme. Annen var ya yeter kimseye muhtaç değilsin başka.

Zahtercim çalışmalara başlamışsınız hayırlı olsun.

Ahsencim seni merak ediyorum eğer okuyosan. Aramayı düşünüyorum ama eşin yanındaysa bişey der mi acaba diye çekiniyorum.

Başka neler yazacaktım unuttum.

Hepinize hayırlı bayramlar fıstıklar

pingu bayramda görüşebilir miyiz acaba daphne yok ama özdn müsait ollur a belki gelir ben de gelirim sen müsait olursan tabi kaç gün kalacaksınız

3 gün kalıcaz hanzadecim. Eşim bu sefer kendi arkadaşlarıyla plan yapacak gibi lise arkadaşlarıyla. Bide k.validem büyük olduğu için akrabalar hep ona gelecekmiş. Ama planda değişiklik olursa mutlaka telefonlaşırız. İstanbuldaysanız görüşürüz.

3 gün kalıcaz hanzadecim. Eşim bu sefer kendi arkadaşlarıyla plan yapacak gibi lise arkadaşlarıyla. Bide k.validem büyük olduğu için akrabalar hep ona gelecekmiş. Ama planda değişiklik olursa mutlaka telefonlaşırız. İstanbuldaysanız görüşürüz.

biz büyük ihtimal evde olucaz
abanta davet edildik bi tanıdğımız ailece orda kamp kuracakmış ısrarla çağırdılar niyetlendik ama sonra vazgeçtik eşim tekrar karar değişmezse burdayız haberleşiriz

Gunaydinlarr.herkes bi yerlere gidiyor.bizde annemlerdeyiz.adanaya gitmiyoruz yeni gittik diye.diger abilerde tatile gidiyor.kv yalniz bu bayram

ahh similla biz evde olucaz gezmeye alıştım ya tuhaf geliyo çok sıkıcı olacak kesin napıcam evde sen yine annene gidiyosun

elif, superisi buralardayım kızlar arada okuyorum yazdıklarınızı
anneme geldikçe giriyorum bakıp çıkıyorum yazmaya pek fırsat bulamıyorum

eşim hala iş arıyor, bayram öncesi diye sanırım bir hareketsizlik var piyasada:KK50:
bize çok dua edin ya bütün hayatım alt üst olmuş durumda, çok üzülüyorum böyle olmasına çok :KK43:

herkese hayırlı bayramlar şimdiden

Merhaba kızlar telefondaki problem hala devam ediyo herkese iyi bayramlar şimdiden bizde buradayız kismetse kurbana tatile gideceğiz nasip ahsen canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur allah sizinde berraninda rızkıni elbet verir benim eşimde iş bulamıyo ama sabır

Selam kızlar. Yazmamadım kaç gündür. Bayram için kayınvalideme geldik. 3 gündür buradayız. Yarın annemlere geçeceğiz. Bayramda kuzenimin düğünü var. Bayramdan sonra da 3 çift Çeşme-Bodrum'da tatil planladık kısmetse. Beni bi görseydiniz 3 gün önce; bayram, kına, düğün tatil derken dünya kadar bavul hazırladım. Dönüşte felaket iş olacak, hiç bitmese tatil.
Artena kiz evin ne guzelmis.simdi baktim.gulu gule oturun
Teşekkür ederim similla :)

Herkese şimdiden iyi bayramlar, iyi tatiller :)

Son düzenleme:
X