Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar :KK52: :KK52: :KK52:

sizi çooook özledim, izne ayrıldım artık.. İnşallah eve internet alıp bende aranızda olucam..

Hepiniz iyisinizdir umarım, Aydasu ve miracle doğum yaptımı yaw..

Oğluşum ve ben sizi çooook öpüyorum :KK54: :KK54:

Sağlıklı,mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum..

Selam kızlar,Hayırlı bayramlar herkese.. Ben yeniyim aranızda.Ne çok eylül gelini ve bebeği varmış.Maşallah bize..:KK9::KK9:

merhaba kızlar, tatil bitti eve döndük biz. yarın iş var, keşke hep tatil olsa bol bol gezdik güzel bir tatil oldu. miracle ne yaptı acaba, bugün arayayım ben onu.

ahsencim inşallah herşey çok iyi bir şekilde düzelecektir canım. Eşin inşallah eskisinden de çok daha güzel bir iş bulur ve bütün sıkıntılar bir anda biter. üzme sen kendini.

selam kızlar herkesin geçmiş bayramını tebrik ederim hiç vaktim olmadı buraya yazmaya ben hala doğurmadım ama sık sık yalancı sancılarla doğum başladı zannedip telaş yapıyoruz yarın saat 9 da randevumuz var zannedersem bişeyler belli olur artık hepinizden dua bekliyorum

selam kızlar herkesin geçmiş bayramını tebrik ederim hiç vaktim olmadı buraya yazmaya ben hala doğurmadım ama sık sık yalancı sancılarla doğum başladı zannedip telaş yapıyoruz yarın saat 9 da randevumuz var zannedersem bişeyler belli olur artık hepinizden dua bekliyorum

Paşa gelsin artık yaa :nazar:

günaydınnnnn, ay ben seni arayacaktım ya unuttum. eşim geldi başıma ne yazıyon ne yazıyon dedi durdu, bende kapattım bilgisayarı sonrada unutmuşum.
hadi bakalım bugün belli olacak mı demekki :) Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin ikinizde sağlıklı bir şekilde kurtulun inşallah.

bende bugn rüyamda bebeğimi gördüm altnı değiştiriyordum poposunu yıkadım falan pamuk gibiydi.

herkese hayırlı haftalar diiliyorum

gunaydın kızlar gecmıse donemıyorum hala :KK43:
vafı ıyı olduguna sevındım canım ben doğurdumm
ahsen arıcam senı en kısa zamanda canım, artık uzme kendını sen de bılıyorsun kı Rabbım en hayırlısını nasıp edecek sıze...

Ben annemı gecen hafta gonderdım, bayramda da esımın aılesı geldı onlarlaydık dun gonderdık onları da 3 kısılık aıle olduk artık Rabbımın ıznıyle...
Sutum yetmıyor kızlar, mama takvıyesı yapıyoruz nerdeyse her ogunden sonra ıns zamanla sadece kendı sutumu vercek kıvama gelebılırım
ha bı de bu kız aynı karnımdakı gıbı gececı cıktı, hatun uyumuyor gecelerı, ana karnında naslsa oyle dıyolar ya doğruymus, ne elı duruyo ne ayagı kurban oldugum...

uygun oldukca gelcem ıns opuldunuz hepınız

gunaydın kızlar gecmıse donemıyorum hala :KK43:
vafı ıyı olduguna sevındım canım ben doğurdumm
ahsen arıcam senı en kısa zamanda canım, artık uzme kendını sen de bılıyorsun kı Rabbım en hayırlısını nasıp edecek sıze...

Ben annemı gecen hafta gonderdım, bayramda da esımın aılesı geldı onlarlaydık dun gonderdık onları da 3 kısılık aıle olduk artık Rabbımın ıznıyle...
Sutum yetmıyor kızlar, mama takvıyesı yapıyoruz nerdeyse her ogunden sonra ıns zamanla sadece kendı sutumu vercek kıvama gelebılırım
ha bı de bu kız aynı karnımdakı gıbı gececı cıktı, hatun uyumuyor gecelerı, ana karnında naslsa oyle dıyolar ya doğruymus, ne elı duruyo ne ayagı kurban oldugum...

uygun oldukca gelcem ıns opuldunuz hepınız

yerim onu yerim yerim yerim.. bizim yerimizede öp kokla ıssır mıncır..

bende artık hareketlerini daha net hissetmeye başladım, dün sabah benden önce uyandı, akşam yemeğine kadar hiç uyumadı, yemeğide o kadar çok yemiştim ki artık sıkıştıda hareket mi edemedi yoksa uyudumu bilmiyorum. ama o kadar süre uyanık olup sürekli tekmelemesine şaşırdım

daphnem evet canım cok sukur duzenımıze donduk dun gece bı de yalnızdık kızımla ılk kez esım ısteydı tedırgın oldum basta ama ıyı gectı yıne de butun gece ayakta olmayı saymazsak :KK70:
senın tatılde bıtmıs ne zordur bugun calısmak demı, Allah kolaylık versın arkadasım...

landfloves hemen optum bıle canım :KK70:
senın bıdıkta doğduktan sonra hareketlı olcak desene :KK70:
hazırla kendını sımdıden, her zorluga degıyor ya bu kuzular

ay gormemısın cocugu olmus her geldıgınde resım koymus albume atıyom yıne teyzelerı napam bı sız goruyonuz bı sızın nazarınız degmez dıyom face mace yok bızım kıza :KK70:

aydasu ya kızın çok güzel maşallah önceki yaşadıklarını düşünüpte bu güzel günlerini yaşadığını görmek ne mükemmel bişi gerçekten rabbim mutluluğunzu daim ettirsin..:nazar:bize de nasip etsin inşallah

aydasu 41 kere maşşallah,Allah nazarlardan korusun çok tatlı.

miracle bu sabah doktora gidecekti, bir buçuk saat geçsin arayayım diye zor bekledim aradım ama meşgule aldı, heralde daha çıkmadı kontrolden. ne olacak doğum ne zaman olacak acaba çok merak ediyorum.

Herkese selam
bizim bayram güzel geçti sadece krem sürmediğim yerler yandı çok aciyo
işe gelmek çok zor oldu ama alışırız 30 ağustos var üç gün tatil :)

X