Eylül dostluğumuza burada devam (:

bebişlerin fotolarına baktım maşallahhhhh ELİF VE LİVA prensesler çk tatlılar..rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin darısı başıma olsun inş..

tünaydınlar kızlar, bizde bugün ve yarın çalışacaz sonra 5 gün tatiliz.. o yüzden bugün çok güzel geçiyor.

yarın akşam iş çıkışı direk yola çıkıyoruz, tatile gidiyoruz :KK55: bu akşam hazırlık yapmam gerekiyor.

landfloves nereye gidiyosunuz tatlım

ben arefe günü de çalışıyorum heralde yarım gün olur inş.

melis seni buralarda görmek ne güzel

neyse toparlanırsın acele etme şimdiden iyi yolculuklar size

Kızlar selam iki gündür yazdığım hiçbirşey gitmiyor forumA sanırım telefon bozuldu kocamın telefonundan yazıyorum
Haftasonu bizde yogun gecti prefabrik ev araştırdık ödemesini filan konuştuk bizim aklımıza yattı ama kv kp filanda ikna olması lazım kısmet bakalım pazar gunude ikea da gezdik kucucuk alanlara neler yapmışlar iyice inceledik sanırım ev biraz küçük olacak sığarmıyız filan hesap yaptık
Bu arada ko,amla konuştuk benden çekindiği için çocuk meselesine sıcak bakmıyormuş benden onayı aldık bizde çalışmalara başladık bakalım neler olur
Elifin resimlere baktım çok tatlı
Annesi livayı sen bize ver :)

Kızlar selam iki gündür yazdığım hiçbirşey gitmiyor forumA sanırım telefon bozuldu kocamın telefonundan yazıyorum
Haftasonu bizde yogun gecti prefabrik ev araştırdık ödemesini filan konuştuk bizim aklımıza yattı ama kv kp filanda ikna olması lazım kısmet bakalım pazar gunude ikea da gezdik kucucuk alanlara neler yapmışlar iyice inceledik sanırım ev biraz küçük olacak sığarmıyız filan hesap yaptık
Bu arada ko,amla konuştuk benden çekindiği için çocuk meselesine sıcak bakmıyormuş benden onayı aldık bizde çalışmalara başladık bakalım neler olur
Elifin resimlere baktım çok tatlı
Annesi livayı sen bize ver :)
Ooo aramiza 1 kisi daha katiliyooo.hadi hayirlisi olsn.prefabrik nereye olcak.arsa varmi

Günaydın kızlar
simila var canım yıllardır olay olan bi arsa var eşimde hep prefabrik istiyordu daha güvenli ve yalıtımlı
hanzade esin özel sigortaya aylık ne kadar ödüyo

GÜNAYDIN KIZLAR

Günaydın kızlar
simila var canım yıllardır olay olan bi arsa var eşimde hep prefabrik istiyordu daha güvenli ve yalıtımlı
hanzade esin özel sigortaya aylık ne kadar ödüyo

eşimin işyeri kendilerine yapıyo o yüzden az bi farkla beni ekledi canım maaşından kesiliyo ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum sorarm canım

son numarada zahter vardı o da karar verdi en sona ben kaldım bi de siyahdeniz :KK9:
ama merak etmeyin eylül geldi çattı bitsin ekim ayında temel atılacak:KK9:

ayyy prefabrik evler çok güzel oluyor zahter, bir ara bende çok istiyordum ama şehir içinde bir arsa bulunmadığından, çok uzak bir yerede istemediğimizden vazgeçmiştik. iki katlı bahçeli mahçeli çok güzel evler var, bayılıyorum ben. arsanızda varsa çok güzel bir fırsat bence

ayy zahter alın prefabrik biz de gelip bahçe sefası yapalım

kendimizi düşündüm hemen :KK9: ama bebeğin için de güzel olur

GÜNAYDIN KIZLAR

eşimin işyeri kendilerine yapıyo o yüzden az bi farkla beni ekledi canım maaşından kesiliyo ama ne kadar olduğunu hatırlamıyorum sorarm canım

son numarada zahter vardı o da karar verdi en sona ben kaldım bi de siyahdeniz :KK9:
ama merak etmeyin eylül geldi çattı bitsin ekim ayında temel atılacak:KK9:

Ya bu eylul neden bitiyor ? Ndn ekim nedennnnn:KK55:

X