Eylül dostluğumuza burada devam (:

miracle dün evini temizletti yoğundu bugün de dr.kontrolü vardı iyiymiş daha ne zaman doğuracağı belli değil iyi durdu bebiş

merhaba kızlar, giremiyorum artık sürekli.

işyerimdeyim hala, eşimi bekliyorum artık beraber dönüyoruz eve, o 7de çıktığı içinde onu bekliyorum. en azından serin serin oturuyorum, otobüsle gitsem 1 saat sürecek arabayla 5 dak. sürüyor.

kimsede gelmez artık bugün.. sanırsınki cumartesi herkes tatil. evinden girenler veya çalışanlar niye girmiyor ki hiç cumartesi günleri

selam kızlarr
bizde bayramda eşimlerin memlekete gitcez hatta ben eşimden daha çok istiyorum gitmeyi :)))
ordu-ünye çok güzel bi memleket... köydeki evleri yeni yapıldı 3 senelik eğer dediğiniz gibi eski bi ev olsa benden önce eşim gitmezdi zaten:KK1:, şehir merkezine yürüyerek 20 dk arabayla 5 dk hiç canımız sıkılmıyor gidince... Allahtan eşim ve kv falan benim gibi gezme delisi kahvaltıyı yaptık mı dışarı atıyoruz kendimizi :)

selam kızlarr
bizde bayramda eşimlerin memlekete gitcez hatta ben eşimden daha çok istiyorum gitmeyi :)))
ordu-ünye çok güzel bi memleket... köydeki evleri yeni yapıldı 3 senelik eğer dediğiniz gibi eski bi ev olsa benden önce eşim gitmezdi zaten:KK1:, şehir merkezine yürüyerek 20 dk arabayla 5 dk hiç canımız sıkılmıyor gidince... Allahtan eşim ve kv falan benim gibi gezme delisi kahvaltıyı yaptık mı dışarı atıyoruz kendimizi :)

Karadeniz gezimizde Ünyeyi gezmiştik nasıl bir sahili var öyle cennet gibi bir yer.. Ordu merkzle yarışacak neredeyse :KK24:

Evet yaa cumartesi de gelin kızlarrrr. Bu arada Kadir geceniz mübarek olsun

selam güzel hatunlarrr..

nasılısnız _?

biz paşamla iyiyiz çok şükür 38. haftamızdayız bakalım bayramı atlatabilir miyiz?

miracle yok birkaç gündür

miracle dün evini temizletti yoğundu bugün de dr.kontrolü vardı iyiymiş daha ne zaman doğuracağı belli değil iyi durdu bebiş

hanzademin dediği gibi perşembe evim temizlendi oğluşumun yatağı hazırlandı dört gözle bekliyoruz artık

ayrıca aydasuyla bol bol görüşüyoruz maşallah çok iyiler size hep selam söylüyor.

sniperelit canım kpss sonucun için gözün aydın istediğin yere atanırsın inş.

mavisuperisi bırakın artık küslüğü kuzum ya köy durumuna gelince benim kv ler burda ama köyde akrabaları çok ben çok seviyorum orayı.ama öyle kokular fareler yok çok şükür bol bol meyveler sebzeler var toplayıp geliyoruz ne varsa:KK1:

ayrıca kandiliniz mübarek olsun bu sene de ramazanı-ı şerif ayı bitti rabbim seneye de kavuşmayı hepimize nasip etsin inş.

Merhaba fistiklar..
Bugun ilk defa gec kalktim.
Herkesin kadir gecesi mubarek olsn

Hoşgeldin annesiyle kuzusu senin de mübarek olsun kandilin.bende bende geç kalktım bugün o yüzden mutluyum

Miracle bi aslan burcu erkeği geliyor desenee

Allah nasip ederse öyle olacak umarım bütün özelliklerini taşır malum ailesine düşkün olur aslan burcu erkeği eee anasına düşkün olsun demi :KK1:

ay miracle seninde ne kadar az kaldı dimi, göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor yaa benimde yarısı bitti gitti bile.

odasını falan hazırladınız mı? bir ara foto eklesene beyazdı mobilyaları bende beyaz almayı düşünüyorum eminim çok güzel olmuştur.

Kızlar uygun bı an buldum resım ekledım gecmısı okuyamadım henuz anlatcak seylerım var elbet, daha doğum hıkayemızı yazacaz...
Kayınvaldem gıttı annemı de yarın gonderıyorum ve 3 kısılık aılemızle hayata baslıyoruz ınsallah
beslenme konusunda sıkıntılarımız var
mama takvıyesı yapıyoruz bu benı uzuyor ama mantıklı dusunmeye calısıyorum

albume resım ekledım hergun cekıyorum ılerde cok ıyı hatıra olur ınsallah

Allah a emanet olun, he bu arada kızımı sızden baska goren yok :KK1: face mace baba yasakladı :KK1:

Günaydın Hatunlar
Mutlu pazarlar biz kızımla erkenden dikildik ayağa :KK1:
elif hatunu görmeye geldik maşallah nasıl bir tatlılık bu:nazar::emir_bebek:
fotolar nihayet ekleyebildik:KK17::KK54:

X