Eylül dostluğumuza burada devam (:

Biz de kavgalıyız 1 haftadır konuşmuyoruz,hiçbir sekilde.
Biliyosunuz tatile geldik. Ben annemlerdeyim İzmirde.. eşiminse annesi ve babası vefat etti.
Bana illa köyde kalmam için ısrar ediyor. Köyde ise sadece abisi var.

Köy deyince aklınıza güllük gülistanlık bir yer gelmesin. Ev inek damının üstünde. Kokudan duramıyorum.Abisinin eşi buğday ambarı yapmış alt kata üste fareler cıkıyor buğdaya geliyorlar.Kızlar anlatamam

Ben onları aşağılıyormuşum

:) 1 guncuk kaliversen kocanin hatrina

Biz de kavgalıyız 1 haftadır konuşmuyoruz,hiçbir sekilde.
Biliyosunuz tatile geldik. Ben annemlerdeyim İzmirde.. eşiminse annesi ve babası vefat etti.
Bana illa köyde kalmam için ısrar ediyor. Köyde ise sadece abisi var.

Köy deyince aklınıza güllük gülistanlık bir yer gelmesin. Ev inek damının üstünde. Kokudan duramıyorum.Abisinin eşi buğday ambarı yapmış alt kata üste fareler cıkıyor buğdaya geliyorlar.Kızlar anlatamam

Ben onları aşağılıyormuşum

zor bi durum hakkatten istemediğin ortamda kalmak çok kötü bide sana söylediği duruma düşmekte çok kötü. :KK31:

Kaldım zaten kavgamız oradayken oldu. Akşam için onun da cok sevdiği bi arkadasının eşiyle ilçede plan yapmıştık.
Geldiğin gibi hemen nasıl da plan yaptın köyden uzaklaşmak için diyor. Güler misin ağlar mısın?:KK53:

eşin ne kadar kalmak istiyo ki 1 hafta 10 gün kalsan idare etsen olmaz mı
orayı tahmin edebiliyorum seni çok iyi anlıyorum eskiden dedemlerin köydeki evi öyleydi topraktan yapılma alt katta ahır ve inekler bi tarfta tavuklar....kocaman salondan büyük mutfak mutfağın içinde 1 oda kadar buğday ambarı...
çok zorlanıyodum neyseki yaşlanınca hayvanları sattılar betonarme ev yaptılar çok güzel olmuş ama iş işten geçti tam rahat edecekken şimdi hayatta değiller ben de izin ayarlayıp gidemiyorum bi türlü babamlar gidiyo yazları...

Evet hanzade aynı anlattığın gibi bir yer
İnsanları hayat tarzı asla beni ilgilendirmez. Ama 3er 4er gün kalıp ara verip tekrar giderim diyorum.
Eşim gittiğim zaman bnim hareketlerimi mercek altına alıyor. Aman bişey yapacak mı memnun mu değil mi....
Akşam oturup çay içerken yanından fare koşuyor falan...

Köy ortamı sonuçta elbet hayvan olacak... ne bileyim o kadar zor ki benim için...

fare illaki vardı ama allahtan ben hiç görmedim yoksa hiç kalmazdım
nereli senin kocan merak ettim

fare illaki vardı ama allahtan ben hiç görmedim yoksa hiç kalmazdım
nereli senin kocan merak ettim

Manisanın en uzak ilçelerinden birinin köyünde... Evli olunca kalmak zorunda kalıyosun işte.
İnek pisliklerini atacak yer yok.Herkes evinin yakınına atıyor. Tabii ne kadar sinek gelir tahmin edemezsiniz.

Haklı olduğumu düşünmüyorum kızlar, yapamıyorum :26:
elimden birşey gelmiyor...
Gece tavandan gelen tıkırtılala cıldıracakmış gibi oluyorum. Annem falan haksız olduğumu düşünüyor kızıyor bana.
Kime anlatsam anlamaz beni... Ne bileyim çok zor bu aralar hayat

Sniperelit hayırlı olsun kuzum 83 puanla muhakkak atanırsın:nazar:

keşke hiç yardıma gelmeseydi zaten ben nasıl toplayacağını nasıl iş yaptığını bildiğim için gelsinde demedim kırılır diye gelmesinde demedim. eşim annem gelip mutfak dolabını kolileyecekmiş dediğinde akşam gelsin bizde koli bulalım beraber yapalım annene öyle söyle dedim. ama kadın yok akşam gelemem şimdi gidip yapayım demiş ısrarla zorla almış anahtarı gitmiş bizim eve.. sonradan eşim anlattı anne yok diyorum anlamıyor ne deseydim sen kötü olma diye landfloves istemiyor diyemedim diyor.

güya mutfak dolabı takılana kadar bikaç parça şey çıkarır onları kullanırım demiştim ama, hangi kolide ne olduğu bile belli olmadığı için hepsini açtık, tam inceleyemedim Allah bilir tabaklarım ne halde iki üç tane çıkarıp gerisine bakmadım bile.

mavişş canım seninkine yakın bir durum bende de var bacım ya..
Allahtan eşimin tatili yokta yırtıyorum..
köydeki evleri aşırı eski herşey eski wc kötü durumda..ve ben börtü böcek sevmeyen biriyim.
gittiğim anda tiksindiğim için kaşınıp druyorum malesef.en son 15 gün önce gittik kv ler orda diye..
ama ne uyuyabildim ne de bişey yiyebildim azap gibiydi 2 gün kendime gelemedim sonra..

benimkide aynı dediğin gb mercek altında oluyorum oraya gidince.Allahtan alıştıda bişey demiyor.
:KK1:

landflowes dibine kadar haklısın canım..Bu mübarek günlerde bol bol dua et..
yuvanızdan uzak olsunlar huzurunuzu kaçırmasınlar diye..inan geri çevrilmez..
boşver anneciğinle babacığın sağolsun en güzel yardım onların ki..
elleşmesinler bile..siz en güzel şekilde halledersiniz herşeyi..
:nazar:

karnındaki bebişin günahı yok üzme onu annesi değmeyecek insanlar için stres olma sende
:KK16:

superisi inşallah en yakın zamanda kurtulursun ordan. bende kalamam öyle bir yerde, annemin amcasının köyü vardı memleketlerine gittiğimizde ayıp olmasın diye giderdik, yastıklara başımı bile koyamazdım bluzlerimi serip üstünde yatardım, zaten tezek kokusunu bende hiç sevmiyorum. annemlere ne zaman gidecez hadi gidelim der dururdum.

maviş inek pisliklerine güldüm onlar güneşte hemen kurur tezek olur kokusu kalmaz canım bizim orda da öyşeydi evin önüne sererler kuruması ve taşıması kolay olsun diye sonra ahıra taşırlar kışın yakmak için

Landfloves kayınvaliden senin de anlayışsızmış çok.
yazında ben ağladım eşim suratıma bile bakmadı yazmışsın ya o dokundu bana cok..

sevgiliyken bana kıyamayan adam için benim gözyaşlarım da bir anlam ifade etmiyor atık sanki...

Ama asla ben de aramıyorum.Bakalım zaman ne gösterecek?*

maviş inek pisliklerine güldüm onlar güneşte hemen kurur tezek olur kokusu kalmaz canım bizim orda da öyşeydi evin önüne sererler kuruması ve taşıması kolay olsun diye sonra ahıra taşırlar kışın yakmak için

Bebeğim ahır 2 günde bir temizleniyor. doğal olarak 2 gün içinde taze taze tekrar yenileri yerine ekleniyor
Esans eksik olmuyor hiç.8 inek olunca :KK53::KK53:

Bebeğim ahır 2 günde bir temizleniyor. doğal olarak 2 gün içinde taze taze tekrar yenileri yerine ekleniyor

kaç gün kalmak istiyormuş ki kocan?bende kalamam öyle bir yerde ama bir hafta idare edilir yine de eşinin hatrı için.ama seninki oraya gider gitmez seni eşelemiş resmen illa kendi istediği olsun istemiş.

evlenmeden önce başka bakıyoruz şimdi başka.eskiden aman kv kp önemli değil,önemli olan eşimle anlaşmam derdim..
eşimle anlaşırdık kp kv huzur vermedi.

kızlar ya ben mi abartıyorum bilmiyorum ama anlatayım da içimi dökeyim..
kv köyde 1 aydır yoklar.yarın geleceklermiş.dedim hadi gelmeden evi silip süpüreyim.
bi çıktım süpürmek için makina aradım.nişanlıyken 3 sene önce ona süpürge almıştık onu kulanıyordu baktım yok..
fakirin halı yıkama makinasını kullanıyor süpürmek için!!o da enterasan birşey nasıl süpürüyor anlamadım.
çekmiyor doğru düzgün zaten halıları halı değil.
neyse dedim sileyim yerleri kızlar ya 3 senelik evliyim 3 senedir bir insan mop ucunun yenisi alıp değiştirmezmi ya!!!
nasıl temizliktir bu ya..
kurulama bezi nerde bilmiyorum aradım banyo dolaplarını yok..
kp emekli 4bin tl maaşı var maddi durumları iyi.3 kişiler bide ya..
ya bide titiz edalarına bürünüyor kv çıldırasım geliyor ya..şart şurt yok insanlarda..
bunları gördükçe hiçbirşey yiyemiyorum onun evinden inanın midem kaldırmıyor..
bugün gördüklerimden sonra tiksindim hepten bütün vücudum kıpkırmızı oldu kaşınmaktan..

ve bu insanlar sözde islamiyeti çok benimseyen ve yaşadıklarını iddia eden insanlar..bunu her mecliste gerine gerine anlatan insanlar..nasıl bir kör olmuşluktur bu ya.."Temizlik imandandır " bunu bilmiyorlar sanırım..

Yaz tatilimiz 2 ay...
Tam olarak konuşmadık süre. Artık ne kadar kalmamı istiyor bilmiyorum. 1 haftayla kanmaz
Çünkü tatilimiz 2 ay.... :KK1::KK1:

:KK1::KK1: dedemin de 7 ineği 2 öküzü vardı 3 tane dana vardı bi de ben gittiğimde doğru söylüyosun sürekli çıkıyo
eee yaz boyu oralarda mı olacaksınız evinize dönün evin tadını çıkarn biraz da çocuk yapın

Terem ben de kesinlikle bir ev leş gibiyse yemek yiyemiyorum.
Allahın belası huy yapışmış üzerime...
Bir de yemekler bakır tas içinde aynı kaptan çalakasık yeniyorsa hiç yiyemiyorum.

evlenmeden önce gözümüze perde mi indi bilmiyorum. eşimin de sucu yok sen bunları bilerek razı oldun diyor haklı olarak

Terem ben de kesinlikle bir ev leş gibiyse yemek yiyemiyorum.
Allahın belası huy yapışmış üzerime...
Bir de yemekler bakır tas içinde aynı kaptan çalakasık yeniyorsa hiç yiyemiyorum.

evlenmeden önce gözümüze perde mi indi bilmiyorum. eşimin de sucu yok sen bunları bilerek razı oldun diyor haklı olarak

evlenmeden önce insan herşeyi toz pembe görüyor işte evlendikten sonra bütün ters yönlerde batıyor insana :KK1:

X