- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.421
Sizinde tatil tatil hani :)yazlık tutsanz 1-2 aylık daha iyi
Canlar Allah hepınızden razı olsun, bugun evımıze geldık...
Kızım suan babasıyla koyun koyuna uyuyor...
Benım agrılarım var ama hıc onemlı degıl, gercekten dedıklerı gıbıymıs kucagına alınca cekılen hıc bıseyın onemı yokmus...
Detayları sonra anlatıcam ınsallah, esım ızınlı annem ve kayınvaldem yanımdalar, yoğun gunler bızı beklıyor soz verdıgım gıbı resım paylasayım dedım teyzelerımıze yarın bakarsınız, masallah demeyı unutmayın emı teyzelerı
sniperelit hiç komşu filan yok mu
ayy çok evde oturasım komşularla gün-dedikodu yapasım geldi
Herkese merhaba
landflove canım çok üzüldüm durumuna ama ağlama kendini bebeği düşün benim halimi hatırla bir koli bardak kase kırıldı gitti kv bana da yardıma geldi çöpleri bile posetle koliye koymuştu şok oldum üstüne kaza geçirdim o halde yerleşmeye çalıştım boşver at herşeyi makine yikasin dert etme o merak etmiş dolapları filan yardım bahane
kim yazdı unuttum o köye gitme işi herkeste var galiba hem şehirde yaşamış biriyle evlenip hemde böyle sonradan sıkıntı çıkartma işini anlamam zaten bizdede var eşimin akrabaları köyde misafir olmaya çağırıyorlar ben kimsenin evinde uyuyamam yemek yiyemem burda bile çoğu akrabasina komşusuna gitsek ağzıma lokma almam çok yadırgıyorlar ama yapacak birşey yok
simila ben hala senin hamile olmana alışamadim özden bile tuhaf geliyo hala :)