Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sizinde tatil tatil hani :)yazlık tutsanz 1-2 aylık daha iyi

Valla kızz öğretmenlikten başka bi iş yapamazdım ben zaten zor gelirdi.Nasıl rahat bir meslek anlatamamç
Annemi çok özlüyorum kuzumm çok düşkünüm
İzmirden uzaklaşmak zor geliyo bana :))) O da memleket düşkünü olduğundan hayat bize zor şu aralarrr

Tesekkur ederim kizlar
Su perisi seni cok iyi anliyorum canim bizde de oluo ayni tsrtismalar esimin memleketine gdince aynen bende mercek altinda oluyorum ve cok sikiliyorum bu tartismalardan koy hayati bana da cok zor gelio annem babam bile sehirde buyumus
Allahtan evin icnde fare filan yok.aliskin olmayana cok zor koy hayati

aydasu tebrik ederim :))) gözünüz aydın...sonunda kavuştun kızına..çok sevindim...

benim de az kaldı...cumartesi kontrol var bakalım günü belli olacak mı...öpüyorum seni de kızını da :)))

similla nbr bebiş nasıl şu 12. hafta dolsa da inş. gösterir tabi cinsiyetini merak ediyorum

ohh bugün haftanın son iş günü yarın izin sırası bende
akşama yemek derdim de yok eve gider keyfime bakarım kocam geç geliyo yemek yer yatarım
yarın arkadaşımla pazara çıkıcam vişne almayı düşünüyorum dolaba koymak için başka gözüme kestirdiğim bşy olursa alırım hiç pazara çıkma alışkanlığım yok çalıştığım için
sonra eltimin kızının 3. yaş gününü kutlucaz pazardan gelince börek poğaca salata filan yapıcam eltimde toplanıcaz pazar günü eşim izinli plan yok şimdilik bakalım

slm kızlar
hanzade sizin cumartesi dönüşümlü tatil çok iyi olmuş benimde kuaföre gitmem lazım bi türlü gidemiyorum ev kuşu gibi evden dışarı çıkamıyorum

ahh ben ev hanımı olacaktım ki gör bak neler yapardım böyle bile durmuyorum yerimde o günleri de görürüm inş ama bebek olmuş olacak evde olsam bile çocuğu da kendime benzeticem

sniperelit hiç komşu filan yok mu
ayy çok evde oturasım komşularla gün-dedikodu yapasım geldi

Herkese merhaba
landflove canım çok üzüldüm durumuna ama ağlama kendini bebeği düşün benim halimi hatırla bir koli bardak kase kırıldı gitti kv bana da yardıma geldi çöpleri bile posetle koliye koymuştu şok oldum üstüne kaza geçirdim o halde yerleşmeye çalıştım boşver at herşeyi makine yikasin dert etme o merak etmiş dolapları filan yardım bahane
kim yazdı unuttum o köye gitme işi herkeste var galiba hem şehirde yaşamış biriyle evlenip hemde böyle sonradan sıkıntı çıkartma işini anlamam zaten bizdede var eşimin akrabaları köyde misafir olmaya çağırıyorlar ben kimsenin evinde uyuyamam yemek yiyemem burda bile çoğu akrabasina komşusuna gitsek ağzıma lokma almam çok yadırgıyorlar ama yapacak birşey yok
simila ben hala senin hamile olmana alışamadim özden bile tuhaf geliyo hala :)

Herkese merhaba
landflove canım çok üzüldüm durumuna ama ağlama kendini bebeği düşün benim halimi hatırla bir koli bardak kase kırıldı gitti kv bana da yardıma geldi çöpleri bile posetle koliye koymuştu şok oldum üstüne kaza geçirdim o halde yerleşmeye çalıştım boşver at herşeyi makine yikasin dert etme o merak etmiş dolapları filan yardım bahane
kim yazdı unuttum o köye gitme işi herkeste var galiba hem şehirde yaşamış biriyle evlenip hemde böyle sonradan sıkıntı çıkartma işini anlamam zaten bizdede var eşimin akrabaları köyde misafir olmaya çağırıyorlar ben kimsenin evinde uyuyamam yemek yiyemem burda bile çoğu akrabasina komşusuna gitsek ağzıma lokma almam çok yadırgıyorlar ama yapacak birşey yok
simila ben hala senin hamile olmana alışamadim özden bile tuhaf geliyo hala :) bizde çalışmalar durdu kocam asla izin vermiyo

Hadi ben neysede ozdenin 2 3 ayi kaldi :) sen inanana kadar gelir aynur bebek

Herkese merhaba
simila ben hala senin hamile olmana alışamadim özden bile tuhaf geliyo hala :) bizde çalışmalar durdu kocam asla izin vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…