Eylül dostluğumuza burada devam (:

Zahter isci mehkemelerinin bukadar pahali olmamasi gerek.belkide kazaninca masrafi karsi taraf oder.ve bu tur mahkemelerde hep isci kazanir.ise bile geri alinir.mahkeme suresince giden maas geri verilir.adalat iscinin yanindadir.olaylari net bilmiyrm bulamadim yazdigini.ama calisma bakanliginin il mudurlukleri var.gidip bedavaya akil alabilir.oraya sikayette bulunabilir.bunu en azindan yapsin esin..necizane tavsiyem

meraba kızlar, nasılsınız? Biz hiç iyi değiliz Allah sonumuzu hayretsin, hala iş arıyor eşim. Evde netim yok, anneme geldiğimde girebiliyorum ancak

landfloves sen bayramdan sonra taşınmayacak mıydın? aynı zamanlarda taşınma telaşımız var. Ben epeyce yerleştm çok şükür, evim de güzel oldu begendik hepimiz. Ama gram kadar hevesimiz neşemiz yok, sen de yapılacak işleri dert etme hepsi olur alınır yeter ki insanın mutluluğu hevesi yerinde olsun ya

zahter geçmiş olsun ne diyeyim ki senin de başın dertten kurtulmuyor.

Günaydın kızlar dün için sağolun geldi geçti işte bu ev bize uğursuz geldi hiç sevmiyorum burayı eşimde diyor
eşim işe iade davası açacak her yerde farklı birşey söyleniyor en iyisi bu dedi avukat çok zormuş bu işler allah kimseye vermesin
ahsen aklımda hep acaba ne yaptılar

Simila yazdığını görmedim canım iki avukatla görüştü birisi işe iade davası aç dedi birisi sgkdan şikayet et dedi ama şikayet işi olmuyo çünkü yine dava açmak lazım ama gebzede iş mahkemesi ne kadar sürer araştırmak lazım askerlikte var çünkü çok kötü bir zamanda çıkışı oldu 3 4 ay daha kalsa zaten bize yeterdi benim kredim bitmek üzere

günaydın kızlar
uzun zamandan beri bu sabah içimdeki yük kalkmış olarak uyandım dün kpss açıklandı 83 aldım branşımdan alım olursa atanıcam inş

günaydınnn anasıyla danası geldiii

landflovers göbek fotosu istiyorum senden acill top yutmuş yılanı bende görmek istiyorum zira ben inek yutmuş inek gibiyim

zahter geçmiş olsun yavrum

ahh ahsen ahhh geçer bu günler yavrum allah can sağlığı versin nerelere başvurdun şimdiye kadar ?

sniperelit hayırlı olsun atanırsın umarım

bizde iyiyiyiz tam gaz büyüyoruz hala bir ismi yok bebişin

Spinerit hayırlısı olsun canım, puanın harika gelmiş.Tebrik ederim canım.İnşallah atanırsın.

Ahsen, geçmiş olsun.Canınızı sıkmayın.Hayırlısı ile güzel bir iş bulur inşallah.

Zahter, benim annem de iş yerine dava açmıştı, barodan gidip avukat istemişti, 6 ay kadar bir sürede mahkeme sonuçlandı.

Simillanında dediği gibi, genelde işçiyi korumaya yönelik sonuçlanıyor.

Günaydın.

Sniperelit puanın güzelmiş canım gözünaydın. İşallah atanırsın emeklerinin karşılığını alırsın.

Ahsencim olucak mutlaka olacak sıkma canını diyemiyorum çünkü biliyorumki bi ne dersek diyelim sen üzüleceksin. Ama çok yakında herşey yoluna girecek bak gör.

Gunaydinlar
Iste dedigim gibi calisma bakanligina gidip sormali.sikayet oraya yapiliyo.hemen mufettisler gidiyo fln.en dogru bilgiyi orasi verir.
günaydın kızlar
uzun zamandan beri bu sabah içimdeki yük kalkmış olarak uyandım dün kpss açıklandı 83 aldım branşımdan alım olursa atanıcam inş
Hadi ins hayirlisi olsn

Selam kizlar, sniperlit cok sevindim senin adina insallah en kisa zamanda ataman olur. Zahter insallah guzel sonuclanacaktir. Ahsenim bunlar hayatimizda hep gecis donemleri. Yakinda her sey duzelecek insallah.

inşallah düzelecek canım herşey, bazen strese girdiğine bile değmiyor. biz haftasonu taşındık ama eşimle çok kötü olaylar yaşadık, bir ara boşanmayı bile düşündük o derecede. eşimin annesiyle ben konuşmuyorum, 3 gün boyunca hem işyerinde hem evde çok ağladım. o kadar strese girdim ki anlatamam. ama şimdi düzeldi çok şükür, boşuna o kadar kendimi üzmüşüm diyorum. ama o günler kabus gibiydi.

biz diğer eve boşuna kira vermeyelim dedik burdakilerde çıkınca hemen taşındık, ama daha yaptıracaklarımız var eve, içindeyken yavaş yavaş yapılacak inşallah.. mesela ocağımız fırınımız bile yok, annemden ikili ocak aldık onla idare ediyoruz, mutfak takıldıktan sonrada hemen alamayacaz iki üç ay sonra alabilecez.

anlatmayayım tekrar üzülmeyeyim diyorum ama, eşimle kavgamızın nedeni onun annesiydi. biliyorsunuz bizim ev almamıza hiç sevinmediler, hatta benim annemlere yakın diye bize küsmüşlerdi. sonrada ne tapuyu aldınız mı ne de ne zaman taşınacaksınız gibi hiç bişe sormadılar. eşimde taşınacağımızı söylemiş. biz cuma gününe kadar koli ayarlayıp benim ailem ve onun ailesini çağıracaktık o gün hepberaber eşyaları toplayacaktık. benim annemgilde o güne kadar koli hurç falan getirecekti bize.. neyse çarşanba günüydü sanırım evde 4-5 tane koli vardı zaten, eşimin annesi gündüz aramış eşimi benim misafirlerim gelecek ben şimdiden gideyimde toplayayım evinizi demiş gelim senden anahtarı alayım demiş, eşim anne cuma günü toplayacaz desede yok ben illa gelecem demiş zaten sadece mutfak dolaplarınızı toplarım demiş, ben işteydim evim darmadağınıktı. neyse gitmiş bizim eve, mutfağı komple indirmiş, koli olmadığı içinde çoğu şey ortalıkta, sonra onları öyle bırakıp yatak odamıza girmiş benim bütün çekmecelerimi boşaltmış poşetlere kolilere rastgele atmış, özel eşyalarım geceliklerim makyaj malzemelerim hepsi birbirinin içinde. kolilemiş bantlamış. eve bir geldik savaş alanı gibi. madem mutfağı toplamaya gittin sanane bizim yatak odamızdan, vitrin orda dururken zaten koli yokken sizce bu yaptığı yardım mı oluyor kızlar? oturdum ağladım saatlerce, eşimde yüzüme bile bakmadı, annesi için ağzıma geleni söyledim, taa nişanlılıktan içimde kalanlardan başladım hakaretler küfürler bir sürü şey söyledim hem ağladım hem söyledim, o gün uyuyamadım bile. bu sefer eşim annem yarında gelecek buzdolabını boşaltacakmış dedi, biz varken akşam gelsin yardım edecekse ben işteyken gelmesin dedim, eşim ben bilmem gelecekmiş dedi.. bende sabah işe giderken kapıyı üsttende kilitledim, ve eşimin üst kilit anahtarını çıkardım anahtarlığından, annen gelmesin bak dedim söyle sağolsun kalbini kırmadan söyle gelmesin dedim.. eşim bişey dememiş annesi gitmiş bizim eve tabi kapıyı açamamış geri dönmüş, eşim beni aradı bir sürü hakaret etti bana annem kapıdan döndü de sen nasıl bir insansın da, bundan sonra senin ailen bize girmeyecek vs bir sürü şey ben yine iş yerinde saatlerce ağladım, akşam konuşmadık boşanmayı düşündük.. hayatım cehenneme dönmüştü iki üç günde.. eşimle yeni yeni düzeldik. böyle işte, daha çok detay varda çok uzun sürdü bu kadarını anlatabildim.. o zamandan beride bizi aramıyorlar gelip gitmiyorlar daha evimizi görmeye hiç gelmediler. boya yapıldı temizlik yapıldı gelmediler bile. ve bu boya evin temizliği işi bizim bu kavgamızdan önceydi benim annemle babam yaptı hepsini onların umrunda bile olmadı. ve eve taşındıktan sonrada biçok şey gördük mesela bütün teflon tencerelerim çöp olmuş, insan sarmadan koyar mı? teflon tencerelerin seramik tencerelerimin içine çatal kaşıkları doldurmuş 8 yaşında kıza versen yapmaz böyle, bence kasıtlı yaptı kıskançlığından.. sonra bardaklarımızı koyduğu kolilerde bardaklar kırılmasın diye yer bezlerimi sarmış, düşünün.. bildiğin mopların ucu, viledanın püskülü çıktı içlerinden, birde onları temizlemekle uğraştım.

Günaydın kızlar

landfloves, senin yazdıklarını okuyunca içim yandı resmen. Ben de buna benzer şeyler yaşadım. Tek başıma topladım koca evi. Görümcem taşınacağımız gün arayıp "Tapuyu alabildiniz mi diye merak ettim, aa bugün mü taşınıyorsunuz" dedi. Ben eşime sordum, ablana daha önce söylemedin mi tapuyu aldığımızı ve bugün taşınacağımızı diye. Eşim, söylemiştim deyince benim halimi siz düşünün. Ayrıca görümcem düğün zamanı çok yakın oturmasına rağmen çeyiz sermeye gelmedi ve gelemeyeceğini söylemek için aramadı da.

Taşınacağım hafta kayınvalidem kendi evine yatılı misafir davet etti gözlerimin önünde, sonra da misafirim var diye taşınmamıza en ufak bir yardımı olmadı. En son annem bu olanları duyunca ameliyatlı kadın memleketten geldi taşınma günü. Taşındıktan 1 hafta sonra pırıl pırıl eve çay içmeye geldi kayınvalidem ve görümcem.

Peki ben ne yaptım? Gıkımı çıkarmadım; ne eşime ne onlara karşı. Gayet güleç bir yüzle karşıladım geldiklerinde. Eşime de ağzımı açıp ailesi hakkında tek kelime etmedim. Ama tavrım belli. Gelecekte onların bu gibi durumlarında kılımı kıpırdatmam, eşim de bişey derse ben taşınırken kim vardı yanımda, derim. Artık bebek zamanı da kimden yardım göreceğimi, kimden görmeyeceğimi biliyorum. Oh çok iyi oldu.

off olmuş bitmiş üzerine yorum yapmaya gerek yok ama hamile kadına bu yapılır mı .

burada erkeğe iş düşüyor görüyorsun evin halini karın hamile en azından anne yorulma gelme der kalbi kırılmasın diye .

bide evi toplamak kolay zor olan yerleştirmek bide o abuk sabuk topladıklarını dizmeye çalıştın demi

neyse sen üzülme onlarda hatasını anlar

Taşınma olayları hep böyle ya erkek tarafından yardım yok maalesef size anlatmıştım benim taşınmamı da eşimin ailesinden hiç kimse gelmedi yediği içtiği ayrı gitmeyen o çççooookkkk sevdiği kardeşi bile gelipte bi işin ucundan tutmadılar.diğer kaynımla karısı da tam 1 ay sonra yemeğe geldiler...bende sesimi çıkarmadım ama eşim hepsini gördü annemin canla başla yardım ettiğini.ben sadece her yerde allah annemden binkere razı olsun taşınmama yardım etti o olmasaydı tek başıma asla yapamazdım derim,anlayan anlar

Benim ne ceyiz yerlestirmemde kv yanimdaydi ne esya alirken ne tasindigimda hicbirinde yoktu.bi istemede geldi birde dugunde.el gibi..kendi isimi kendim yapmaya alistim.iyiki ayni sehirde degiliZ daha beter sinir olurdum.kendi kizlari olsa boyle olmazdi ama.allah nasil hiliyosa oyle yapsin ne diyim.soylencek laf cok ama soylenmiyor iste..

sniperelit tebrikler canım sınavı geçmişsin inş.hemen atanırsın

landfloves sana yazacak bşy bulamadım sonuna kadar haklısın (özellikle anahtar fikrine bayıldım ama) boşver canım bebişini düşün yanında ailen var onlara ihtiyacın yok zaten onların yardımı bu kadar olur herşeyi daha beter ederler ne diyelim inş.düzelir aranız ama bunlar nasıl unutulur o da ayrı bşy

Biz de kavgalıyız 1 haftadır konuşmuyoruz,hiçbir sekilde.
Biliyosunuz tatile geldik. Ben annemlerdeyim İzmirde.. eşiminse annesi ve babası vefat etti.
Bana illa köyde kalmam için ısrar ediyor. Köyde ise sadece abisi var.

Köy deyince aklınıza güllük gülistanlık bir yer gelmesin. Ev inek damının üstünde. Kokudan duramıyorum.Abisinin eşi buğday ambarı yapmış alt kata üste fareler cıkıyor buğdaya geliyorlar.Kızlar anlatamam

Ben onları aşağılıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…