- 20 Mayıs 2007
- 3.846
- 8
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.401
Biz de kavgalıyız 1 haftadır konuşmuyoruz,hiçbir sekilde.
Biliyosunuz tatile geldik. Ben annemlerdeyim İzmirde.. eşiminse annesi ve babası vefat etti.
Bana illa köyde kalmam için ısrar ediyor. Köyde ise sadece abisi var.
Köy deyince aklınıza güllük gülistanlık bir yer gelmesin. Ev inek damının üstünde. Kokudan duramıyorum.Abisinin eşi buğday ambarı yapmış alt kata üste fareler cıkıyor buğdaya geliyorlar.Kızlar anlatamam
Ben onları aşağılıyormuşum
Biz de kavgalıyız 1 haftadır konuşmuyoruz,hiçbir sekilde.
Biliyosunuz tatile geldik. Ben annemlerdeyim İzmirde.. eşiminse annesi ve babası vefat etti.
Bana illa köyde kalmam için ısrar ediyor. Köyde ise sadece abisi var.
Köy deyince aklınıza güllük gülistanlık bir yer gelmesin. Ev inek damının üstünde. Kokudan duramıyorum.Abisinin eşi buğday ambarı yapmış alt kata üste fareler cıkıyor buğdaya geliyorlar.Kızlar anlatamam
Ben onları aşağılıyormuşum
fare illaki vardı ama allahtan ben hiç görmedim yoksa hiç kalmazdım
nereli senin kocan merak ettim
maviş inek pisliklerine güldüm onlar güneşte hemen kurur tezek olur kokusu kalmaz canım bizim orda da öyşeydi evin önüne sererler kuruması ve taşıması kolay olsun diye sonra ahıra taşırlar kışın yakmak için
Bebeğim ahır 2 günde bir temizleniyor. doğal olarak 2 gün içinde taze taze tekrar yenileri yerine ekleniyor
Esans eksik olmuyor hiç.8 inek olunca
Bebeğim ahır 2 günde bir temizleniyor. doğal olarak 2 gün içinde taze taze tekrar yenileri yerine ekleniyor
Esans eksik olmuyor hiç.8 inek olunca
Terem ben de kesinlikle bir ev leş gibiyse yemek yiyemiyorum.
Allahın belası huy yapışmış üzerime...
Bir de yemekler bakır tas içinde aynı kaptan çalakasık yeniyorsa hiç yiyemiyorum.
evlenmeden önce gözümüze perde mi indi bilmiyorum. eşimin de sucu yok sen bunları bilerek razı oldun diyor haklı olarak
Yaz tatilimiz 2 ay...
Tam olarak konuşmadık süre. Artık ne kadar kalmamı istiyor bilmiyorum. 1 haftayla kanmaz
Çünkü tatilimiz 2 ay....