Eylül dostluğumuza burada devam (:

Efet, whats app dan yazıyorlar, bende hiç olmadığı kadar teli almaya başladım. İş yerinde dikkat çekmeye başladım.

Spinerit, canım sen bir ara çalışıyorsun, hala çalışıyon mu?

Zahter , için neden sıkılıyor ki?

Içimin sıkıntısının sebebi belli oldu kocam kaza yapmış bana da soylememis arabaya vurmuş motorla allahtan kimsede birşey yok sadece boya gerekliymis ben bu evi sevmedim burası bize uğursuz geldi

Içimin sıkıntısının sebebi belli oldu kocam kaza yapmış bana da soylememis arabaya vurmuş motorla allahtan kimsede birşey yok sadece boya gerekliymis ben bu evi sevmedim burası bize uğursuz geldi

Gelmiş geçmiş olsun canım.İyi allahtan kimseye bişi olmamış. Arabada da büyük hazar yokmuş. Sıkma canını.

merhabalar kızlar,

yeni evimize mutfak yaptırıyoruz, dün akşam çizdim belirledim rengini falan her detayını seçtim siparişini verdik. ama 3 haftayı bulacakmış yapılması, o zamana kadarda mutfağı yerleştirmeyi düşünmüyorum nasılsa geri topla yerleştir olacak. birde örtülerimi yıkamıştım hep onları yeni dolaplarıma açarım.

evde hala birsürü iş ve masraf var, yatak odası, koridor ve mutfak halılarımız uymadı buraya.. birde çocuk odasına lazım, bir sürü halı alınacak, perdlerimde uymadı bir de o var. yatak odam tülsüz, salonum perdesiz duruyor. diğer odalarda boş duruyor hala.

Zahtercim başınıza gelmeyen kalmadı hepsi arka arkaya geldi valla sıralandılar mı ne?
Landfloves bebek büyüdü mü? Kilo aldın mıı

Landfloves ne güzel istediğin gibi bi evin olacak. Hepsi yavaş yavaş hallolur nasılsa ev senin

Zahtercim ya herşey üstüste geldi..

Zahtercim başınıza gelmeyen kalmadı hepsi arka arkaya geldi valla sıralandılar mı ne?
Landfloves bebek büyüdü mü? Kilo aldın mıı

canım karnım büyüdü ama 4 buçuk aylık hamileyim topu topu iki kilo almışım, oda bebeğe zaten.. bende hiç kilo almış gibi bir görüntü yok, top yutmuş yılan gibiyim

Landfloves , hamileymişsin, hayırlısı olsun canım, allah analı babalı büyütsün.

Bu arada yeni evinizde hayırlısı olsun.Güle güle oturun.

Son düzenleme:
Zahter gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasın. Landfloves bencede yerlestirme bosuna. Karnininda fotosunu eklede gorelim.

Landfloves , hamileymişsin, hayırlısı olsun canım, allah analı babalı büyütsün.

Bu arada yeni evinizde hayırlısı olsun.Güle güle oturun.

teşekkür ederim buancım darısı başınıza olsun ikisi içinde inşallah.. bu arada eşin nasıl oldu? en son hatırladığım kadarıyla rahatsızlanmıştı.

Zahter gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasın. Landfloves bencede yerlestirme bosuna. Karnininda fotosunu eklede gorelim.

eklerim canım inşallah, şöyle evde ayaklarımı uzatıp keyif yapabilirsem foto çeker atarım. kaç gündür birtek yemek yerken oturuyorum onun dışında gece 1lere kadar ev yerleştir temizle düzenle koşturmakla geçiyor.

Sağolun kızlar valla bende anlamıyorum nedir bu ama allahtan gelene isyan edilmez canı sağolsun kocamin iyi olsun bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…