Eylül dostluğumuza burada devam (:

Iyi cnm bulantim yok cok sukur.genelde yorgunluk hali var sadece..bi tek dun asiri yemistm baya zorlandi midem kusmak uzereydim
Medikalparka gidiyrm ben merve ye.aysel ii hos hatundu ama benim yaramda dogumdan once tedavi tavsiye etmedi
Merve dondurma yapti sonraki ilk ay hamile kaldim

anladım canım medikalparkta bana çok uzak burdan oraya gidene kadar doğururum kesin:KK1:

hayırdır pingu ne oldu :KK53:
sizin için zar atayım akşam istersen whatsapptan çeker yollarım :KK9:

pingu senin ne güzel ilk denemede oldu
ayrıca biz ilkel yöntemler denediğimiz için kaza riski en yüksek olan benim aslında

Yok kız ilk denemede olmadı bizim ama 2. ayda oldu hemen. Biz takip etmiyoduk ama kasmadık hiç akışına bıraktık. bizde sizin yöntemle korunuyoduk :KK1:

hayırdır pingu ne oldu :KK53:
sizin için zar atayım akşam istersen whatsapptan çeker yollarım :KK9:

Hahaa iyi fikirmiş :KK1: Bende alsammı diyorum biraaz renk gelsin. Bu sıralar kocacığım ne zaman sokulsa uykum var diyorum adama yazıııık

Günaydın herkese :KK16:

Sabah Elif'in fotoğraflarını görünce mutlu oldum. Miss :nazar:

Haftasonu annemlere gittik. Dün gece 1'de evdeydik. Hala uyanabildiğim söylenemez.

Hanzade, takdir ettim seni. Ben de dolap içlerini, kapıları, koltukları ve deri sandalyeyi silme niyetindeyim ama icraat yok hala :KK25: Normal temizlik yapmaya, cam-yer silmeye üşenmiyorum da ötekiler gözüme büyüyor. Bayram öncesi halıları yıkamaya vereceğim, bayramdan sonra da tatilde olacağız. Dönene kadar yıkansınlar. Dönünce yaparım detaylı temizliğimi.

ben de son zamanlarda sık sık uykum var diyorum sonra pişman oluyorum yaa
dün de zaten 1 saat direndi uyutmadı zaten hastayım boşu boşuna uğraşıyo ama anlamıyo napiim sonunda isyan ettim çok yorgundum çünkü öyle uyudu zaten fazlasını yapamıcaz hastayım o boyuta gelmeye ne gerek var

Günaydın herkese :KK16:

Sabah Elif'in fotoğraflarını görünce mutlu oldum. Miss :nazar:

Haftasonu annemlere gittik. Dün gece 1'de evdeydik. Hala uyanabildiğim söylenemez.

Hanzade, takdir ettim seni. Ben de dolap içlerini, kapıları, koltukları ve deri sandalyeyi silme niyetindeyim ama icraat yok hala :KK25: Normal temizlik yapmaya, cam-yer silmeye üşenmiyorum da ötekiler gözüme büyüyor. Bayram öncesi halıları yıkamaya vereceğim, bayramdan sonra da tatilde olacağız. Dönene kadar yıkansınlar. Dönünce yaparım detaylı temizliğimi.

tatil dönüşü kirlenmiş oluyo en mantıklısı dönünce yapmak zaten benim bayram temizliği olmuş oldu biraz erken oldu ama aradan çıktı işte çok şükür

sen al pingum zarlardan farklı bşy yok klasik pozisyonlar ama eğlence oluyo işte ne çıkarsa bahtına:KK53:

Günaydın Fıstıklar,

Aydusu iyiymiş çok sevindim.Elif'in Nasıl tatlı öle ya:) Maşallah, tüm bebişlerimiz çok tatlı.

Allah isteyen herkese versin inşallah.

Hanzade ya bende hiç kıyamıyorum yazık ama yorgunluktan uykuya yenik düşüyorum. Kıyamam istemicem artık diyo dün :KK1:

Buancim seni burda görmek ne güzel :KK54:

kimdi bizden yaa dükkana girip direkt adamdan zar isteyip almıştı cesaretine hayran kalmıştık similla mıydı yoksa sofiş mi ikisi de değildi galiba aklıma gelmedi şimdi

kızlar merhaba ben geldim, geçmişi okuyamadım.. haftasonu taşındık biz, ama o kadar çok iş var ki hala anlatamam.. ve belim ağrıdan çatlıyor şu an. taşınmak acayip zor bir işmiş. evde bir sürü iş var, mutfak yaptıracağımız için mutfağı yerleştirmedik tekrar topla yerleştir olmasın istedim.

aydasu doğurmuştur dimiii? var mı haber meraktan çatlıyorum.

ne zaman doğduuuu? nasıllar aydasu nasıl bebiş iyimiymiş?

normal doğum mu oldu? geçmişe bakıyorum bi yandan ama yerimde pek müsait değil sürekli kapatmaktan okuyamadım

günaydın kızlar, bugün daha iyi uyandım

evet simillia, başvurdugu bir yer hemen aradı dediğin gibi aynı anda başka iş de bakacak zaten, yeter ki şuan işsiz kalmasın

hanzade, ben sevindim zaten Allaha çok şükür. En azından bize umut oldu, belki de bu iş olmayacak yani çok kaptırmadık kendimizi ama ne bileyim aramaları bile bize moral verdi şu süreçte

polin miydi neydi ya. Şu su kaydıraklarını falan yapan bir firma, oldukça büyük bir yer bakalım ne olacak

geçmişi okurken gördüm ahsencim öncelikle geçmiş olsun diyorum başınıza gelene çok üzüldüm. inşallah vardır bir hayır, bu arada o firmayı tanıyorum ben, biliyorsunuz ki burda 3 yıl havuzlarla iligli çalışmıştım kaydırakları ordan alıyorduk. ve şu an bu işyerindeki arkadaşımın abisi gebzede o firmada çalışıyor.

sonuç ne oldu bilmiyorum ama yardımcı olabilirsem sevinirim

X