Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın fıstıklar,

chitlenpik, canını hiç sıkma. Allah en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallah.Adaçayı falan iç canım.Ben majezik içiyorum iyi geliyor.

Dün beni oruç tuttu galiba, allahım bi kafa ağrısı anlatamam.Kafamı sağa çeviriyom zonk zonk, sola çeviriyom zonk zonk, eve zor gittim.Tüm gece ağrıdı.Şimdide kafama biri vurmuş gibi sersemim.

Daphne, manisa nasıl geçiyor? Hersey yolunda mı?

Guzel gidiyor. Tabi esimin gorgusuz kuzeerini ve teyzesini saymazsak. Sinirimi bozdular. Donunce istanbula uzun uzun yazacagim. Tlf dan zor oluyor.

miracle nbr canım

iyiyim kuzum aynı yuvarlanmaya devam sen nasılsın?

günaydın hanımlar;
dediğiniz gibi hayırlısı tabiki bizim için.
daphnecim bebiş öyle zamanlarda denk geliyor hep bak kaç tane örneğini gördük burda da bu ay tam olmadı deyip bebişi olan var birkere kaçamak yapın derim ben :KK1:
dün akşam yemekten sonra inanılmaz derecede adet sancım tuttu acıdan kıvrılıp uyumuşum
ama hala uykum var :KK37:

citlenbikim geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?

miracle her an doğurabilirsin canım 38 olmuşsun artık

aynen öyle hanzade yusuf yusuf bende durumlar

miracle çok az kalmış :KK52: nasılsın ? Duygu anlamında neler hissediyorsun :KK34:

buancım valla öyle karışık duygular yaşıyorum ki henüz hazır değiliz bi çok açıdan perşembe temizlikçi gelecek oda takımı bu hafta içinde gelecek bi tek kıyafetleri ve hastane çantası hazır.o yüzden henüz gelmesin diye dua ediyorum.

sen nasılsın canım?

günaydın kıslar miracle sıra sana geldi artık:nazar:

günaydın canım evet sıra bize geldiiiiii

7 bebek doğdu şu ana kadar sanırım di mi miracle 8 olacak galiba:nazar::nazar::nazar:
bebeksiz kimse kalmasın
vafi
özdn
landfloves
similla

doğuracak

ben
daphne
siyahdeniz
maviş
zahter
sniperelit
chitlenbik kaldık başka kimse kalmadı galiba unuttuğum varsa kusura bakmayın

Gunaydinlarr..

Snipeeelit s3 un varsa nie whatsup ta yoksun ?

Ben hala kahvalti yapadim.haliya uzandm ve kaldim oyle surunuyrm resmen ezikmiyim lan bennnnn

kızlar bi topikte üye gördüm sizin gibi hamilelik takvimi yapmış 2 haftalık gösteriyo bu kadar çabuk öğrenilir mi resimde bebek yok daha spermler koşarlarken yani
bugün hamile kalması gereken günmüş takvimde yazıyo

Son düzenleme:
7 bebek doğdu şu ana kadar sanırım di mi miracle 8 olacak galiba:nazar::nazar::nazar:
bebeksiz kimse kalmasın
vafi
özdn
landfloves
similla

doğuracak

ben
daphne
siyahdeniz
maviş
zahter
sniperelit

Bende varım , ileri zamanlarda nasipse bebeği olacak :)

bebeksiz kimse kalmasın
vafi
özdn
landfloves
similla

doğuracak

ben
daphne
siyahdeniz
maviş
zahter
sniperelit

Beni yazmamışsın :KK43:

Dün kulaklarını çınlattım hanzade. Senin temizlikte gözüm kaldı. Dün oruçsuz son günüm işler bitsin diye koltukları, sandalyeleri, yerleri sildim; toz aldım, çamaşır yıkadım, yemek yaptım. Yatağa yatarken bu haldeydim :111:

Beni yazmamışsın :KK43:

Dün kulaklarını çınlattım hanzade. Senin temizlikte gözüm kaldı. Dün oruçsuz son günüm işler bitsin diye koltukları, sandalyeleri, yerleri sildim; toz aldım, çamaşır yıkadım, yemek yaptım. Yatağa yatarken bu haldeydim :111:

Maşallah canım ya, bu sıcakta valla nasıl yaptın o kadar işi. Sıcak benim tüm enerjimi alıp götürüyor.

kızlar bi topikte üye gördüm sizin gibi hamilelik takvimi yapmış 2 haftalık gösteriyo bu kadar çabuk öğrenilir mi resimde bebek yok daha spermler koşarlarken yani
bugün hamile kalması gereken günmüş takvimde yazıyo

Ben ogrendigimde reglime 4 gun vardi.kan testindede 0.2-1 haftalik yaziyodu.
1 haftalik.bebemi olur die dolaniyodum etrafta

Benim evim tepede, serin oluyor buan. Hem oruçsuzdum, hem de hanzadeden geri kalmayayım dedim :124:

hanzadeden geri kalmayayım , kısmına bayıldım :KK1::KK1:

Bende de bu tip bi duygu olsada, evi bal dök yala kıvamına getirebilsem.

Özellikle o camlar, insanın bu kadar mı gözünde büyür ya :KK52:

buan ve artena pardon kızlar sizi yazmamışım

artena iyi yapmışsın canım arada gaz lazım bizlere yoksa gönül hep ister tembellik yapmak ben bu hafta hiç dinelenmicem maalesef
h.sonu biliyosunuz yorgunluumu dün eltim aradı diğer eltim de ondaymış gel tavuk dolma yapalım dedi canı istemiş 2 tavuk aldım gittim 2 tane tavuk doldurduk fırına verdik yanına patlıcan biber kızartıp yoğurtladık afiyetle yedik 12 gibi eve geldik bugün de iftara misafirim var yarın ara vericem (eltimin kızını doğum günü ama yarın mı yaparız h.onu mu bilmiyorum) ama hazırlık yaparım çünkü perşembeye yine iftara misafir geliyo cuma inş.boşu c.tesi pazar misafirliğe gitmeyi düşünüorum

selam kızlarrrr
chitlenbic herşeyin bir zamanı var kuzum hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebiko...
İstanbul çoook sıcak bugün, çok fena karnım ağrıyo olacaksa sabahtan olsun yada akşam 20:32 den sonra olsun:KK1:çünkü çok başıma gelmiştir tüm gün oruuç tutup 1 saat kala hastalandığım...
Bu sene sadece ailelerimizi abla ve kardeşlerimizi aldık iftara, geçen sene hiç abartmıyorum dün saydık eşimle 13 aile iftara almışız 11 yere iftara gitmişiz artık ramazanın sonlarına doğru:KK53:böyle olmuştum. Zaten sağlık problemleri falan da girdi araya allah affetsin bu sene arkadaşlar vs kimseyle uğraşamıcam dedim...

X