Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar
aydasu maşallah elife çok tatlı bayıldım yaa tosuncuk bi de minyon olacak kilosu az bilmem ne bir sürü üzdüler seni demek ki doktorlara inanmamak lazım her zaman

ben çok yorgunum üstümden kamyon geçmiş gibi
h.sonu full temizlikle geçti mutfağımı temizledim dolapları boşalttım bardak tabak çanak ne var ne yok hepsini makinaya attım yıkadım tekrardan 4-5 makina bulaşık yıkamışımdır arka arkaya sonra dolapları silip örtüleri yıkayıp ütüledim yerleştirdim evi dip köşe temizledim halılarımı serdim
allah kocamdan razı olsun o kadar çok ütü vardı ki c.tesi akşam 12 gibi işten geldi ben yorgunum diye ütü yaptı hatta ben yattım bu safım 5 e kadar ütü yapmış tabi ütü çok ama ben yapsam o kadar sürmezdi o kadar çok uğraşıp özeniyo ki çok güzel ütü yapıyo abartma dedim ona en azından evde günlük giydiklerimize çok uğraşma dedim ama dinlememiş pijamalarıma kadar özenle ütülemiş bende dün güzelce yerleştirdim dolaba :KK9:
dün de yorgunluktan nasıl belim ağrıyodu gece yatarken bebeyağıyla güzel masaj yaptı rahatça uyudum yorgunluğumu biraz da olsa aldı

mercimek çorbası
islim kebabı
mısır taneli pirinç pilavı
patates püresi
tava böreği
közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası (siyahdenizin dediğinden)
salata
güllaç
vişne kompostosu

yaptım misafirlere hepsi kıvamındaydı çok güzeldi ellerime sağlık:KK9::KK9:

Günaydın..
Aydasu kızına bayıldım bayıldım oyy maşallah onaaa Allah sağlıklı uzun ömür versin.

Hanzade bacım maşallah maşallah maşallah.... Banada yardıma gelsene :KK53:
Menü süper hem temizlik hemm bu kadar yemek :KK9: ellerine sağlık

Günaydın..
Aydasu kızına bayıldım bayıldım oyy maşallah onaaa Allah sağlıklı uzun ömür versin.

Hanzade bacım maşallah maşallah maşallah.... Banada yardıma gelsene :KK53:
Menü süper hem temizlik hemm bu kadar yemek :KK9: ellerine sağlık

çok afedersiniz ama azıma edildi yani pertim çıkmıştı son dakika yetişti sofram ezanla beraber bu ne yaa yap yap bitmiyo ev işleri ama çok güzel geçti seviyorum böyle yoğunluğu
böyle büyük temizliği misafir geleceği güne denk getirmek benim hatamdı ama mecburdum şimdi büyük temizlik yapmadan halıları seremezdim anlamı yok mecburen giriştim aradan çıktı işte bu gazla

bu arada salatayı da eşim yaptı

Son düzenleme:
aydasuu kuzum maşallah sana..doğurdun geldin sağolasın habersiz de bırakmadın:KK16:
elifimiz maşallah çok tatlı bir bebiş ya:nazar::emir_bebek:
canımm sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah canım..
sanada çok geçmiş olsun kuzum..

bende doğurmak istiyorum ya resmen..ama hamile olmadan nasıl doğururum ki
:KK9:

terem bende aynı şeyi düşündüm valla:KK1:

watsuptada kimse yok tatlım ama yazayım ben yinede

Terem ve sniperelit hamileliğin keyfinide yaşamanız lazım kızlar.

pingu ya temmuzun sonuna geldik yaz bitiyo benim zamanım az kaldı yani bu durumda şunun şurasında eylüle ne kaldı ki canım eylül biter bitmez başlarız healde ama ben hem çok istiyorum hem kendimi hazır hissetmiyorum kazayla olsa pat fiye keşke böyle planlı olunca kasıyo insanı

pingu ya temmuzun sonuna geldik yaz bitiyo benim zamanım az kaldı yani bu durumda şunun şurasında eylüle ne kaldı ki canım eylül biter bitmez başlarız healde ama ben hem çok istiyorum hem kendimi hazır hissetmiyorum kazayla olsa pat fiye keşke böyle planlı olunca kasıyo insanı

Artik kacamicaksin.hahahaaaaa cok mutlu oldm

e kızım korunursan nasıl olcak kaza korunmayı bırakın o zaman ama takip filan yapmayın kasmayın. Zaten hemen olmaz. Senin kadar kararlı bi insan görmedim hiç gaza gelmedin :KK1:

pingu çok kararlıyım sorma inş.aralık ocak gibi tutar o zaman tam istediğim gibi olur ama böyle şeyler genelde planlandığı gibi olmuyo

smilla nasıl geçio canım hamileliğin bulantın filan var mı hangi doktora gidiosun
ben aysel hanıma gitmek istiyodum ama yokmuş artık

Iyi cnm bulantim yok cok sukur.genelde yorgunluk hali var sadece..bi tek dun asiri yemistm baya zorlandi midem kusmak uzereydim
Medikalparka gidiyrm ben merve ye.aysel ii hos hatundu ama benim yaramda dogumdan once tedavi tavsiye etmedi
Merve dondurma yapti sonraki ilk ay hamile kaldim

e kızım korunursan nasıl olcak kaza korunmayı bırakın o zaman ama takip filan yapmayın kasmayın. Zaten hemen olmaz. Senin kadar kararlı bi insan görmedim hiç gaza gelmedin :KK1:
pingu senin ne güzel ilk denemede oldu
ayrıca biz ilkel yöntemler denediğimiz için kaza riski en yüksek olan benim aslında

Son düzenleme:
X