Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar aydasu dan haber geldi elifimiz çok şükür dünya ya teşrif etti ikiside çok iyiymiş detayları öğrenirsem yazarım size

buan hoşgeldiiiiin artık daha sık bekliyoruz iyi olmana çok sevindim canım.

kuzum öncelikle benden sonra sıra sende

neden sessiz takip ediyorsun ki sesli sesli takip et bizi

kuzum hayırlı yolculuklar şimdiden bi sürü iş yaptın maşallah bugün.güle güle gidin gelin inş.

Minik elif hosgelmiss. Simdi aydasu mis kokusunu icine ceke ceke emziriyodur yavrusunu. Ay cok güzel.. allah hep güzel günlerini göstersin yavrularimizin

Miracleem sira sende artik erdem pasayi da merak ediyoruz

elif imiz hoşgeldi nihayet aydasu da doğurdu ikisi de iyidir inş. en kısa zamanda toparlanıp yanımıza gelirler

Oh elifde doğdu maşallah
biz bu gece sultanahmetteydik ama çok yorulduk
ahsen keşke tanıdığım birileri olsada isine yardımcı olabilsem bankalardan sordum ama o firmada birini bulamadım herşeyin hayırlısı canım

tipik cumartesi kimse yok tabi
sizin yokluğunuzda dert topiklerine sarıyorum ee haliyle tartışıyoruz allahtan ceza alma boyutuna gelmeden konu kapatılıyo
beni buralarda başıboş bırakmayın kendime hakim olamıyorum

Buralarda çok sıcak ya kendimi sağa sola atıyorum olmuyo aydasuyu aradım ama numarasını kullanmıyo galiba

Canlar Allah hepınızden razı olsun, bugun evımıze geldık...
Kızım suan babasıyla koyun koyuna uyuyor...
Benım agrılarım var ama hıc onemlı degıl, gercekten dedıklerı gıbıymıs kucagına alınca cekılen hıc bıseyın onemı yokmus...
Detayları sonra anlatıcam ınsallah, esım ızınlı annem ve kayınvaldem yanımdalar, yoğun gunler bızı beklıyor soz verdıgım gıbı resım paylasayım dedım teyzelerımıze yarın bakarsınız, masallah demeyı unutmayın emı teyzelerı

aydasu seni aradım ama telefonun kullanım dışı
ağrılar çok çabuk geçecek, hiç merak etme

bu arada teşekkür ederiz merakımızı giderdiğin için

burdan bu vesileyle melise sesleniyorum,
yahu burda aylarca paylaşımda bulunduk, her telden çaldık
insan arada gelir, sağlıklıyız iyiyiz falan der, bir foto çeker ne bileyim kızdım valla

aydasuu kuzum maşallah sana..doğurdun geldin sağolasın habersiz de bırakmadın
elifimiz maşallah çok tatlı bir bebiş ya
canımm sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah canım..
sanada çok geçmiş olsun kuzum..

bende doğurmak istiyorum ya resmen..ama hamile olmadan nasıl doğururum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…