- 11 Haziran 2011
- 202
- 3
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.221
Selam kızlar
Aydasu doğuruyor ha sonundaOh mis kokulu bi bebiş daha, bi avazda doğurur inş.
Kızlar bi şey soracağım. Ben Aralık'tan beri folik asit içiyorum. Şubat'ta hamile kalıp sonlanınca doktor foliğe devam et, her an hamile kalabilirsin tekrar demişti. Bu ay da hamile değilim, dün hastalandım ve toplam 8 aydır folik asit içiyorumFolik asidin fazlası da zararmış vücuda. Acaba bi doktora görünsem mi, yoksa önümüzdeki ay hamile kalma ihtimalime karşı devam mı etsem?
Folik asiit midemi bulandırıyor benim de...ama fazlasını bilmiyorum :26:
Sen kaç aydır içiyorsun peki cnm?
Sniperelit siz nie kavga ettiniz ?
Baska seye sinirlenmis dedigin gibi.bosver cnm onemseme.bukadar.anlar hatasinisebepsiz yere aslında telefon alcak ne zamandır bakıp duruyor bende nette kampanya gördüm senin baktığının fiyatı kaçtı die sormak için aradım onlarında işyerindekilerle de izin muhabbetleri var bu aralar onlara kızmış sanırım
ramazan bayramından sonra ben annemlere gidicem bayramda da kv ye gitcez işte 10 gün sonra git bilmem ne kendi annene gitmeye can atıyosun benim anneme hiç öyle olmuyosun bilmem ne ...
akşama ne yemek var kızlar dün bulgur pilavı yaptım tavuk kızarttım salata yaptım bitti onlar bugün için aklımda bşy yok
Epiduralli normalde beldn aşağısını uyusturuyorlar diye biliyorum
buanbuan gözlerime inanaıyorum hoşgeldin
hoşbulduk canım ya nasılsın?
ben iim sen nasılsın anlat bakalım işler nasıl
işler iyi diyelim iyi olsun, yoğunluk biraz geçti.
Bende değişen hiç bişi yok, allaha şükür herşey yolunda.
Senin nasıl gidiyor işlerin? Foruma girdiğimde, Senden bebiş hbri alırım diyodum bu sefer :26: