Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar

Aydasu doğuruyor ha sonunda Oh mis kokulu bi bebiş daha, bi avazda doğurur inş.

Kızlar bi şey soracağım. Ben Aralık'tan beri folik asit içiyorum. Şubat'ta hamile kalıp sonlanınca doktor foliğe devam et, her an hamile kalabilirsin tekrar demişti. Bu ay da hamile değilim, dün hastalandım ve toplam 8 aydır folik asit içiyorum Folik asidin fazlası da zararmış vücuda. Acaba bi doktora görünsem mi, yoksa önümüzdeki ay hamile kalma ihtimalime karşı devam mı etsem?

Folik asiit midemi bulandırıyor benim de...ama fazlasını bilmiyorum :26:

Sniperelit siz nie kavga ettiniz ?

sebepsiz yere aslında telefon alcak ne zamandır bakıp duruyor bende nette kampanya gördüm senin baktığının fiyatı kaçtı die sormak için aradım onlarında işyerindekilerle de izin muhabbetleri var bu aralar onlara kızmış sanırım
ramazan bayramından sonra ben annemlere gidicem bayramda da kv ye gitcez işte 10 gün sonra git bilmem ne kendi annene gitmeye can atıyosun benim anneme hiç öyle olmuyosun bilmem ne ...

akşama ne yemek var kızlar dün bulgur pilavı yaptım tavuk kızarttım salata yaptım bitti onlar bugün için aklımda bşy yok

Baska seye sinirlenmis dedigin gibi.bosver cnm onemseme.bukadar.anlar hatasini
akşama ne yemek var kızlar dün bulgur pilavı yaptım tavuk kızarttım salata yaptım bitti onlar bugün için aklımda bşy yok

Hic bilmiyormya..benim zatem gobegim var ya 4 aya kadar idare eder beni

bugün eşim erkenci birlikte bşy düşünelim dicem kolaya kaçıcak tavuk seviyorum ya tavuk çeşidi söyler hemen

eşimin iş görüşmesi güzel geçmiş kızlar, ama bayramdan sonra dönüş yapacağız demişler
bakalım hayırlısı olsun inş. o kadar zaman beklemek zorunda kalmayız, daha güzel bir iş bullur:26:

aydasu da doğuruyormuş, Allah kolaylık versin

Epiduralli normalde beldn aşağısını uyusturuyorlar diye biliyorum

ewt sancılarda bişey hissedilmiyormuş, bu yüzden ıkınma falanz or oluyormuş ama neticede sancı çekmiyosun ne kadar zor olabilir ki
normal doğum yapsaydım kesinlikle epidurali alırdım, boşuna sancı çekmenin anlamı yok. Hayatımın en özel anını güzel hatırlamalıyım sonuçta

artena, ben hiç folikasit kullanmadım ya midemi bulandırıyodu
ama bence 8 ay çok fazla, bence almayı bırak artık
doktor, devam et derse tekrar başlarsın

vücuda fazla folik asit yüklemek doğru değil

Selam fıstıklar :)

ne zamandır gelemiyorum, özledim hepinizi...

Aydasu doğumdaymış...Sağlıklı kolay bir doğum olur inşallah :)

Similla hamileymiş.Takviminden öğrendim.Hayırlısı olsun canım,allah analı babalı almayı nasip etsin.

Melis te doğum yapmış çok sevindim.

Bundan sonra buraya daha sık uğrabilcem :)

Hayırlı ramazanlar...

ben iim sen nasılsın anlat bakalım işler nasıl

işler iyi diyelim iyi olsun, yoğunluk biraz geçti.

Bende değişen hiç bişi yok, allaha şükür herşey yolunda.

Senin nasıl gidiyor işlerin? Foruma girdiğimde, Senden bebiş hbri alırım diyodum bu sefer :26:

yok canım hala bebek kararı alamadık bakalım eylülden sonra başlarız diyoduk eylüle az kaldı
evlilik de iyi gidiyo çok şükür herşey süper

Aman allah bozmasın . Hepimiz hep mutlu mesut olalım inşallah :)

Hayırlısı canım ya bebiş için. Allah hepimize vakti zamanı gelince nasip etsin.

Bizde hala bebiş düşünmüyoruz. Bakalım nasip...

mrb kıslar çk giremesem de arada sizi sessizce takipteyim bi eylül gelini olsamda pek sık katılamıyorum sohbetlerinize herkese mutluluklar diliyorum takip ettikçe..bebişimin doğumu yaklaştı teyzeleri dualarınızı bekliyorum

Aydasudan haber var mi kizlar? Buan hos geldin tekrar. Şükür kavusturana ozledik valla:)) chen Allah yardimcin olsun, kolay dogumun ur insallah. Ahsen İnsallah bayramdan sonra guzel haberler alacaksin. Bizde bu gece manisaya gidiyoruz. Hazirlik yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…