- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
-
- Konu Sahibi landfloves
- #34.281
Iyi cnm bulantim yok cok sukur.genelde yorgunluk hali var sadece..bi tek dun asiri yemistm baya zorlandi midem kusmak uzereydim
Medikalparka gidiyrm ben merve ye.aysel ii hos hatundu ama benim yaramda dogumdan once tedavi tavsiye etmedi
Merve dondurma yapti sonraki ilk ay hamile kaldim
anladım canım medikalparkta bana çok uzak burdan oraya gidene kadar doğururum kesin
Hanzade aklıma geçen ne geldi senin zarlar duruyomu hala
pingu senin ne güzel ilk denemede oldu
ayrıca biz ilkel yöntemler denediğimiz için kaza riski en yüksek olan benim aslında
hayırdır pingu ne oldu
sizin için zar atayım akşam istersen whatsapptan çeker yollarım
Günaydın herkese
Sabah Elif'in fotoğraflarını görünce mutlu oldum. Miss
Haftasonu annemlere gittik. Dün gece 1'de evdeydik. Hala uyanabildiğim söylenemez.
Hanzade, takdir ettim seni. Ben de dolap içlerini, kapıları, koltukları ve deri sandalyeyi silme niyetindeyim ama icraat yok halaNormal temizlik yapmaya, cam-yer silmeye üşenmiyorum da ötekiler gözüme büyüyor. Bayram öncesi halıları yıkamaya vereceğim, bayramdan sonra da tatilde olacağız. Dönene kadar yıkansınlar. Dönünce yaparım detaylı temizliğimi.
kimdi bizden yaa dükkana girip direkt adamdan zar isteyip almıştı cesaretine hayran kalmıştık similla mıydı yoksa sofiş mi ikisi de değildi galiba aklıma gelmedi şimdi
süpersin sen yaaBen istemistim.hehee
günaydın kızlar, bugün daha iyi uyandım
evet simillia, başvurdugu bir yer hemen aradı dediğin gibi aynı anda başka iş de bakacak zaten, yeter ki şuan işsiz kalmasın
hanzade, ben sevindim zaten Allaha çok şükür. En azından bize umut oldu, belki de bu iş olmayacak yani çok kaptırmadık kendimizi ama ne bileyim aramaları bile bize moral verdi şu süreçte
polin miydi neydi ya. Şu su kaydıraklarını falan yapan bir firma, oldukça büyük bir yer bakalım ne olacak