Eylül dostluğumuza burada devam (:

Selam kızlar bugün yoğun işler gelemedim

berranın annesi olsun bence de

annem bugün yola çıktı çıkmadan yemek yapmış bugün onları yeriz bozulmasın dedi bundan sonra kardeşim bana emanet aksatmadan yemek yapmam lazım

bu arada annem ne pişirdi bilmiyorum sadece tavuk yaptığını biliyorum bi de dün taze fasulye vardı kalmıştır diye düşünüyorum heralde pilav vardır başka fikrim yok

daphne sen ne güzel 3 hafta tatil yapıcan şimdi bize de öyle deseler keşke

ocways berranınannesi güzel ama tatlı anne daha mantıklı bence :) 2.ci bebiş olunca onada ayrı blog açmassın burdan devam edersin işte...
akşam için kremalı tavuk çorbası, hünkar beğendi, patates kızartması, salata ve ayran ile oruç açıcaz inşallah...

siyahdeniz pek zeki gördüm seni... mantıklı düşünmüşsün canım doğru bi çocuk daha olursa ona haksızlık olur

daphne yazlık var ve sadece 2 gün mü gidiyosun ben olsam valla 3 haftayı orda geçiririm

Bizi yalova termal otellerinin tanıtım yemeğine çağırıyorlar yemekten sonra bir yıl kullanımı olan 4 günlük te tatil hediye edecekler mis sizi böyle arayan oldu mu

Bizi yalova termal otellerinin tanıtım yemeğine çağırıyorlar yemekten sonra bir yıl kullanımı olan 4 günlük te tatil hediye edecekler mis sizi böyle arayan oldu mu

bizde böyle bir yerin tanıtım yemeğine gitmiştik, aman diyeyim sakın gitme, hepsi hikaye yalan..

bir kere yemek dedikleri içinde tavuk olmayan bir tavuklu pilav ile mercimek çorbasıydı, başka hiçbirşey yoktu yanında, anlayacağın pilav ve çorba yedik.. arkasından uzun saatler süren tanıtımları ve yalaka satış elemanlarının masa masa gezerek zorla satış yapmaya çalışması.. onların servisleriyle şehir dışında bir yere gittiğimiz içinde dönememiş o işkenceyi saatlerce çekmek zorunda kalmıştık.. sonuç olarak tatil hediyeleri falanda yoktu..

bu arada herkese merhabalar kızlar.. iki gündür dışarlardayım pek gelemedim.

akşama tavuk paneleyip kızartacam yanına patates kızartacam ve salata. ben çıkıyorum

bunu ben de düşündüm bu yüzden alternatif olarak tatlianne yi buldum ama diğerini daha çok begendim
ikinci çocuga daha çok var nasılsa ya boşver gitsin

Günaydın kızlar, nasıl uykum var anlatamam size devrilip bir yere uyumak istiyorum... Hanzade eşim haftaya çıkacak izne. Zaten yeni kavuştuk onsuz kalamam yazlıklarda Hem yemek düzeni falan hep bozulmuştu. Tencere yemeği yemeyi özledim diyip durdu ayrıyken. Zaten sonraki cumada ya direk manisaya ya da örene geçeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…