• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Gunaydın kızlar...
Ahsen bence de berranın annesı daha guzel ama ılerıye donuk olsun ıstıyorsan baska da olabılır. hem hanzade haklı bellı olmaz bu ısler :27:

Bi bakıyoruz ayy kızlar ben hamileyim kaçak olmuş hiç farkında değilim :27: Diye geliyosun yanımıza:1:

ahsen
:53::53::53::53::53::53::53::53::53: böyle kalırsın valla
ayy kendimi kaptırmışım çok zevkliydi bşy anlamadım bebek olmuş işte
:60::60::60::60:
her genç kızın başına gelir böyle şeyler

ahseeen dertliyim yine ahseen nerdesin :37::37::37::37:

Batu benı bırakmıyo üstümde uyumak istiyo napıcaz bu sorunu gece geç uyuyo bide artık hiç bana zaman kalmıyo

nerde eski sohbetler 1 gün girmesek 10-20 sayfa birikirdi hep kazenin nazarına geldik....

hanzade bunu bana son zamanlarda herkes söyler oldu. 40 kere söyleyince olurmuş, kesin ulan çenenizi :52: Valla en ama enn çok korktugum şey şuan. Sen iki senedir kazaya kurban gitmedin ben de önümüzdeki 5 sene içerisinde düşünmüyorum

yani bu konuda oldukça ciddi önlemlerimiz var :27:
bebek "ille de gelcem" diye yırtınırsa yapcak bişey yok :52:

ahseeen dertliyim yine ahseen nerdesin :37::37::37::37:

Batu benı bırakmıyo üstümde uyumak istiyo napıcaz bu sorunu gece geç uyuyo bide artık hiç bana zaman kalmıyo

abooo elif biz taşınacağımız için bizim de düzen alt üst olmuş durumda, herşey birbirine girdi uykular berbat vaziyette. Ama taşındıktan sonra ben eğitime başlayacağım için takmıyorum

artık büyüdüler herşeyi anlıyolar. Bence daha da büyümeden daha da bilinçlenmeden sen artık yanından ayır batuşu. Her seferinde bunu söylüyorum belki bana kızıyosun ama senin rahatın için söylüyorum. Akşamları kullanmayacağın bir odayı ona tahsis et. Yere yatak at olmazsa. İlk baş yanında yat sonra her gün biraz daha biraz daha derken yanında ayrıl. İlk günlerde zorlanacaksın ama sonrası kolay olacak.

aynı odada yatmaya kararlıysan bile yatagına alma, onun yeri orası olmadığını bilsin. Ağlasa da zırlasa da konuşarak başka şekilde avutarak onu ikna et yerinde uyumasına. İnan hemen adapte olacak, bir dene göreceksin, hak vereceksin bana. Sonra bir bakacaksın ki böyle bir sorun hiçbir zaman olmamış

şimdiden ipleri batunun eline verirsen çok zorlanırsın. Şimdi kucağında uyumak istiyor yarın yanıbaşında uyumak isteyecek ondan sonraki gün de babasını yataktan çıkarmak isterse napcan :52:
her istediğini verme, alışkanlıkları çok çabuk değişiyor bebeklerin. Ağlasa da yanlış bir alışkanlık edinmesine müsade etme bence

elif bir de batuş seni özlüyordur göremediği için
akşam yatmadan önce ona bol bol zaman ayır ev işlerini biraz ertele bakalım durum değişecek mi

Hanzade kazen değil whatsapp bozdu bizi kuzum ya :1: Ahsen Allah gönlüne göre versin. Önce bir büyüt berrayı sonra kardeşini büyütürken oda sana yardım eder :1: Benim yengem öyle yaptı valla. Büyük kızlar çok işe yarıyor...1111111111111111111111111

Aydasu hala buralardasın korkarım sen kurbana anca doğurcaksın elifi :1:Hiç çıkmaya niyeti yok bu kızın :8:

:1::1:
En fazla kadır gecesıne kadar sure verdım bızım kıza :27:
Yoksa adını kadiriye koycam sureklı tehdıt edıyorum :1:
Bugun sordum annecım gelesın yok mu senın dıye ardı ardına tekmeledı durdu, daha gelmıcekmıs teyzesi :1:
Zaten bana da hııııc dogurcakmısım gıbı gelmıyo :)
Bugun mesela carsıya cıkcam :27: hıc doğurmaya niyetım yok :1:

:1::1:
En fazla kadır gecesıne kadar sure verdım bızım kıza :27:
Yoksa adını kadiriye koycam sureklı tehdıt edıyorum :1:
Bugun sordum annecım gelesın yok mu senın dıye ardı ardına tekmeledı durdu, daha gelmıcekmıs teyzesi :1:
Zaten bana da hııııc dogurcakmısım gıbı gelmıyo :)
Bugun mesela carsıya cıkcam :27: hıc doğurmaya niyetım yok :1:

Demek ki çok rahat içeride. Devirip totosunu yatıyor, yediği önünde yemediği arkasında, içeride istediği gibi tepiniyorda çocukta haklı tabi :1:

Back