• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ay ne güzel aydasu doğsun işte pazartesi. Birlikte kutlarlar baba kız :16:

iki yengecle bas edebılırmıyım bılmıyom kı daphnem :1:
bı gun daha sabrederse kızım aslan olcak o zaman esım dusunsun ıkı aslanla napcagını hhaahaha :1::1::1:
tam sınır cızgısındeyız yanı bı gun once yengec bı gun sonra aslan :27:

aydasu baba kız aynı olur ne güzel
teyzemin oğlunun oğlu oldu geçen ay baba oğul aynı gün üstelik normal doğum nasıl mutlu oldular uğraşsan denk gelmez

aydasu baba kız aynı olur ne güzel
teyzemin oğlunun oğlu oldu geçen ay baba oğul aynı gün üstelik normal doğum nasıl mutlu oldular uğraşsan denk gelmez

oyle tabı dedıgın gıbı ugrassan denk gelmez bı de normal olmus masallah
dun soruyom esıme sana ne hedıye alayım dıyom o gun doğur askım dıyo :1:

Teyzoşları gulmeyın bıze bız kızımla carsıya gıdıyoz ogleden sonra gousuruz ınsallah...
Nasıla bugun ıcıme doğurmucakmısım gıbı gelıyo :1: az gezeyım geleyım :27: belkı kız da kafasını kanala ıter eccük :9:

ahsen bu arada sizin şu ciddi korunma önlemlerinizi merak ettim neymiş bakalım okursan bi ara cevap yaz :52:

pingu ben ahsene katılıyorum baştan alıştırmasaydın keşke onu imkanın varsa ayrı bi odaya koy canım bir iki ağlar çocuk bu sonra alışır
ben sanırım gaddar bi anne olacağım :27:

Bende siyah denizin blogunu inceliyorum sabahtandır. Akşama karnıyarık böreğini yapacağım. Canım hamur işi ve etli şeyler istiyor. Etide annem yapar iftara artık :1:

ahsen bu arada sizin şu ciddi korunma önlemlerinizi merak ettim neymiş bakalım okursan bi ara cevap yaz :52:

:52::52:konuyla ilgili bloğuma bir dosya hazırlayayım istersen daha yararlı olur:52::52:

pingu ben ahsene katılıyorum baştan alıştırmasaydın keşke onu imkanın varsa ayrı bi odaya koy canım bir iki ağlar çocuk bu sonra alışır
ben sanırım gaddar bi anne olacağım :27:

gaddarlıkla ilgisi yok ki. Çocuklar açısından sakıncalı olan şeyleri yasaklamak zorundayız. İstediği kadar ağlasın doğru olan bu

ileride bıçakla oynamak için ısrar edip ağlarsa "aman ya ağlatmayayım" deyip eline bıçak mı vercez :27::27:

elif ben uyku eğitimini başarıyla tamamlayayım hayrlısıyla seni de ikna edicem bu konuda
çalışan anneler de yapıyor bunu
bir haftasonunu buna ayıracaksın sadece
sonraaa gelsin güzel günler:16:

ahsen o uyku eğitimi kesin çözüm mü herkeste %100 etki ediyo mu yani
keşke yapsaydın bak taşınman ne kadar uzun sürdü şimdi başlasan yapsan 1 hafta mesela gittiğin yerde devam edersin fark eder mi

selam kızlarr...
dün annemleri iftara aldım..çok şükür yemeklerim çok güzel olmuş çok beğenildi..
menümde;
lebeniye çorbası
fıında soslu baget ve patates
sebzeli bulgur pilavı
lahmacunlu boşnak böreği(annem yapmıştı)
karışık turşu
salata
biber kızartması
tatlı ;güllaç ve pasta

çorba ve bulgur pilavım arttı hem eşimin arkadaşını çağırdık bu akşamda eşi ve çocuğuyla
dün menüme ek olarak fırında köfte patates
kırmızı biber ve patlıcan közlemesi yapıcam yeter umarım..

ahsen o uyku eğitimi kesin çözüm mü herkeste %100 etki ediyo mu yani
keşke yapsaydın bak taşınman ne kadar uzun sürdü şimdi başlasan yapsan 1 hafta mesela gittiğin yerde devam edersin fark eder mi

bu kadar uzayacağını bilsem başlardım zaten şimdiye kadar 2 buçuk ay geçti o kadar pişmanım ki başlamadığıma

bebeğin uykusu oturana kadar 10 gün falan başka bir yerde uyumaması gerekiyor

bebeklerimiz şuan sallanarak ya da emerek uyuyor. Yani uykuyu bunlar ilişkilendirmişler
uyku eğitimi sonucnda uykuyu kendi yatakları, uyku oyuncakları ya da hafif müzikle falanm ilişkilendiriyolar işte

ya bu eğitim meselesi öyle bir kaç cümleyle anlatılacak bişey değil. Çok teferruatlı. Zamanı geldiğinde bol bol okuyup çözersiniz meseleyi zaten :34:

sen söylediğinde netten araştırmıştım zaten merak edip farklı farklı yöntemleri vardı
neyse bebeğimiz olunca iyice araştırırz bize uygun olan yöntemi seçeriz ama ben hep ayrı oda olsun yatağına alışsın istiyorum

nabersiniz kızlar

bizde bu sıralar bebek odaları falan bakıyoruz, oda yapacaz ama yatak odasındaykende yanımızda yatırmak için ayrı bir beşik mi alsak diyoruz, e beşik alacağımıza park yatak alsak ilerde içinde oynar falan gündüz uykusunada ona yatırırım biraz büyünce, alt fermuarı açarım uyanınca emekler çıkar gelir diye düşünüyorum. bilmiyorum bakalım. şimdiden almayız zaten şu sıralar haftasonları çarşı pazara çıkarsak bebek mağazalarına da uğrayıp inceliyoruz.

geçen hafta bebek arabası beğendik çok hoşumuza gitti, nerdeyse alacaktık kendimizi zor tuttuk

ben artık hissediyorum hareketlerini, arasıra bir iki tıklatıyor, minicik bir pıtırtısı bile ne kadar güzel bir duygu, gözlerim doluyor bazen.. hormonlarım bozuldu galiba.

akşama annemlere gidecez, istanbuldan döndüler dün gece. annemlere gidince balkonlarında oturup kendi evimize bakıyoruz, evimizi aldık tapusu bizde ama içinde başkaları oturuyor bakıp bakıp hayaller kuruyoruz.. bayram sonu taşınacaklarmış, ama benimde bayramdan sonraki hafta sınavım olacağı içn hemen taşınamayacaz, ay sonuna kalacak taşınmamız.. yani 1buçuk ay var en az :(

Back