- Konu Sahibi landfloves
- #33.821
Eftelya noldu bu kadar büyük olay anlatmak istermisin ? Bu arada similia, speedy hamile. Sen en son kimde kalmıştın ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yapıyorum o toplardan size de yapmıştım hatta doğru söylüyosun galiba fikir için teşekkürler acaba onlardan da isteyen olur mu???
kimseler uğramamış buraya bugün.
Bende dün annemleri iftara aldım. İslim kebabı, pilav, tavuklu şehriye çorbası, sütlaç, patates püresi yaptım. Bide regl oldum tamda gününde. Çok şükür Oğlum üzmedi. Yemeklerimde güzel olmuş tam not aldı hepsi
Bugüne pilav çorba tatlı kaldı. pilavın yanına bişeyler yaparım.
aydasu, 20 sinden sonra artık her an başlayabilir doğum
çok merak ediyorum senin doğumunun naısl olacağını
sebep ne peki canım tam da tatilde kötü olmuş inşallah tekrar yaşamazsınız kötü günler
Eftelya noldu bu kadar büyük olay anlatmak istermisin ? Bu arada similia, speedy hamile. Sen en son kimde kalmıştın ?
Eftelya çok üzüldüm umarım aşarsınız sorunlarınızı..
Sen bende facede yoksun galiba ekleşelim bir ara
Eftelya çok üzüldüm. Yine kıskançlık yüzünden mi sorun yaşadınız?
22 si esımın doğum gunu ahsen, o gun gelme kızım kendıne ozel bı gun sec dıyorum
Sorma ben de cok merak edıyorum nasıl doğurcagımı bugun catı muayenesı yapıldı acımadı kii normale musaıtsın dedı hadı ıns dedım
eftelya durumun gerçektn zor eşinin ki kıskançlık değil başka bi boyuta ulaşmış o artık bi akrabasınız daha bile anlayışlı olması gerekir aslında tedaviye ihtiyacı var kesinlikle
ahsen senin fotoları çaldım koydum berra bebeğin hazırlıkları diye
pingu batu maşallah kocaman olmuş çok tatlı