Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ahsencim batunun dişleri çıkmadı daha ya damaklar çok sert ama diş yok. MAşallah berra erkencikten çıkardı. Ya gülünce dişleri çıkınca çok tatlı oluyodur öle fotosu varsa eklesene.
Yemek yaparkende 2 saat uyudu şükür sabahtan tatlıyı yaptım tavukları haşladım filan. Sonra uyandı biraz babası ilgilendi, gezmeye gittiler dönüşte anneme bırakmış ordada uyumuş Rahat oldu çok şükür. H.sonları çağırabilirim artık misafir.

Günaydın herkese ben hala adet olmadım

Bi idrar tahlili yaptırsana zahter.

büyüdüler valla hepsi de kaç kişi kaldık bu forumun çocuksuzları?

Bi elin parmakları kadar kaldınız herhal Allah sizede bu güzel duyguyu nasip etsin işallah.

Bu arada kk'da yenilik var mesaj alıntılarıda bildirim olarak geliyo.

Bi idrar tahlili yaptırsana zahter.

Bi elin parmakları kadar kaldınız herhal Allah sizede bu güzel duyguyu nasip etsin işallah.

Bu arada kk'da yenilik var mesaj alıntılarıda bildirim olarak geliyo.

evet bende yeni fark ettim değişiklik olmuş
kanda çıkmadıysa idrarda çıkmazmış stresten filan olabilir

Bir test yaptırdım negatif çıktı öyle stres yaptığım birşey yok ki bir kaç kez negatif olup sonra pozitif olan varmış yeniden test için korkuyorum sanki yok derlerse kötü olacağım gibi

Gunaydın fıstıklar...
Ay ne uyku ben de dunden berı anlatamam...
Esım gececıydı sahura da kalkmadım halıyle ılk kez 11 de yattım bu saat oldu yenı actım gozumu

Eftelya ben de kızlarla aynı fıkırdeyım ozellıkle cocuk konusunda...
O zaman da senı uzer kırarsa ınan hamılelık donemı hıc bırseye benzemıyor, sonrasını dusunemıyorum bıle....
Esın takıntılı bırı anladıgım kadarıyla, esımı ben uzerım ben severım mantıgında ama sen cok yıprandın bu sekılde...
İnş kesın bır cozum bulabılırsınız...

Pinguu bı gun yıcem senın oğlunu o ekrandan, sarı kafa ya cok tatlı

Ahsen kız catın darsa zaten nasıl doğurcaktın normal olarak...Bak herseyde varmıs bı hayır... Keske gereklı durumlarda sezeryan annemlerın zamanında da bu kadar yaygın olsaymıs... Annemın de darmıs düşün sadece 4 cm le doğuma almıslar ve tam 18 dıkıs atmıslar o kadar kesmısler kıyamam... Ve annem korkusundan kardesımı evde doğurmus o derece korkmus...
Tamam anlık bıseydı ama ne yalan dıyım canım yandı dün

Aydasu hala doğurmamışsın çabuk doğur
Liva elif doğmadımı hala diye bakmaya geldi
Hanımlar sizleri seviyorum şu velet bi uyusa gelicem inşallah harpten çıkmış gazi gibiyim

Aydasu hala doğurmamışsın çabuk doğur
Liva elif doğmadımı hala diye bakmaya geldi
Hanımlar sizleri seviyorum şu velet bi uyusa gelicem inşallah harpten çıkmış gazi gibiyim

Yok melıscım bızım kız yerını sevdı doktor haftaya kadar en azından doğası yok dedı
Lıvayı kokla bızım ıcın, dedesının kucagında pek tatlı cıkmıs fındık

Ahseeeen berradan livaya hanımefendilik dersi almak istiyoruz
Benim azmanı eğitsinsin uslu hamımcık olmayı öğretsin

günaydın kızlaarr benim kolumu kaldıracak halim yok bugün ya bi tuhafım

Biz artık desteksiz oturabiliyozz

elif alt dişleri çıktı ama öyle gülünce falan gözükmüyo daha, üstler çıkınca heralde iyice belli olur

Selamlar...

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Biraz geç oldu ama artık alttan almayacağım.Daha önceleri babamın düşünceleri hakkında en ufak bir bilgim yoktu.Ama arkamda olduğunu hissettiğim için daha rahatım artık...

Telefon sözü vardı önceden.Gecikmiş bir hediyeydi,doğum günümde alacaktı ama şimdi almış oldu...

Bu arada 1 hafta evde yoktum,kuşlar balkona yuva yapmış.2 tane yumurtası var,kumru sürekli yatıyor üstünde.Ne zaman çıkar yavru kuşlar acaba.Bozmak istemiyorum ama çokta kötü kokmaya başladı,balkonu kullanamıyorum...

senin şimdiye kadarki tutumun doğru olmadığı için hep aynı şeyleri yaşıyosun, bence tavrını değiş öncelikle

bu arada kumrulara dokunma en gec bir haftaya çıkar onlar yazık hatta yanına su falan koy, ürkütme

yumurtalara hiç elini sürme sakın dokunma

hayvancıkların yuva yapacakları yeri yok şehrin ortasında, napsınlar

Yok canım dokunmuyorum.Arada çıkıp bakıyorum hatta,duygu yoğunluğu bile yaşıyorum onları gördükçe.Arada erkek olan geliyor,sanırım yemek getiriyormuş.Araştırdım.Yiyecek bişeyler koyayım diyordum ama alışınca yavrularını bırakıp gidiyormuş.Kumruların yuvasıda bozulmazmış,başına felaketler gelebiliyormuş insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…