- Konu Sahibi landfloves
-
- #33.841
Kocaman oldu teyzesi 10 gün sonra 7 aylık olucak. Ne diller ne diller oğluşumda. Çok hareketli kıpır kıpır hiç durmuyo.
Günaydın herkese ben hala adet olmadım
büyüdüler valla hepsi de kaç kişi kaldık bu forumun çocuksuzları?
Bi idrar tahlili yaptırsana zahter.
Bi elin parmakları kadar kaldınız herhalAllah sizede bu güzel duyguyu nasip etsin işallah.
Bu arada kk'da yenilik var mesaj alıntılarıda bildirim olarak geliyo.
sniperelit kan yazacağıma idrar yazdımKan testi yaptırdımı zahter?
Demet 3 hafta yatış ooh süper valla.
Aydasu hala doğurmamışsın çabuk doğur
Liva elif doğmadımı hala diye bakmaya geldi
Hanımlar sizleri seviyorum şu velet bi uyusa gelicem inşallah harpten çıkmış gazi gibiyim
Ahseeeen berradan livaya hanımefendilik dersi almak istiyoruz
Benim azmanı eğitsinsin uslu hamımcık olmayı öğretsin
Selamlar...
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Biraz geç oldu ama artık alttan almayacağım.Daha önceleri babamın düşünceleri hakkında en ufak bir bilgim yoktu.Ama arkamda olduğunu hissettiğim için daha rahatım artık...
Telefon sözü vardı önceden.Gecikmiş bir hediyeydi,doğum günümde alacaktı ama şimdi almış oldu...
Bu arada 1 hafta evde yoktum,kuşlar balkona yuva yapmış.2 tane yumurtası var,kumru sürekli yatıyor üstünde.Ne zaman çıkar yavru kuşlar acaba.Bozmak istemiyorum ama çokta kötü kokmaya başladı,balkonu kullanamıyorum...
senin şimdiye kadarki tutumun doğru olmadığı için hep aynı şeyleri yaşıyosun, bence tavrını değiş öncelikle
bu arada kumrulara dokunma en gec bir haftaya çıkar onlar yazık hatta yanına su falan koy, ürkütme
yumurtalara hiç elini sürme sakın dokunma
hayvancıkların yuva yapacakları yeri yok şehrin ortasında, napsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?