• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül dostluğumuza burada devam (:

Siyahdeniz maşallah ne kadar beceriklisin öyle...
Benim hala yemeklerim tutmuyor. Elimden güzel olmuyor galiba
hala alışamadım mutfağa yaaa kaç yıl gecmesi gerek daha :53::53::53:

selam kızlar..
aydasu rüyan hayırlara çıksın kuzumm
:9:
landflowes bebişinin cicileri hayırlı olsun kuzum..güzle günlerde kullanın..
siyah deniz maşallah canım..becerikli hatunsun vesselam
:56:
hanzade inşallah bol bereketli kazançlar olur kuzum..

kızlarr pazartesi eşimin doğumgünü ve inanın ne alacağım konusunda zerre fikrim yok..
okuyanlar fikrinizi benimle paylaşın..
kıyafet fln almak istemiyorum canlar..

kızlar nabersiniz, moralim bozuk yazasım gelmiyo
eşimin amcasının oğlu vefat etti, 3 kardeşi bıçakladılar 2 si hala yoğun bakımda, biri öldü.

iki tane oğlu var biri 4 yaşşında, diğeri daha 8 aylık. Eşinin hayatta kimsesi yok, köyden şehre gelin gelmiş bi kızcağız, hasta bir annesi var sadece hayatta. O da köylerinde. Günlerdir bir an bile durmamış gözyaşları, ağlamaktan tanınmaz hale gelmiş. Eşim şuan Bursa'da. Her konuştuğumuzda sesi titriyo, o da çok etkilendi, çok seviyodu beraber büyümüşlerdi inanamıyo kabullenemiyo hala.

Ne kadar şükretsek az kızlar. Eşlerimizin ailelerinden yana birçoğumuz dert yanıyoruz ama çok şükür halimize
kaynında uyuşturucu, kumar, karı kız vs ne kadar halt varsa hepsi vardı, onun pisliği yüzünden eşini kaybetti. Takdir-i ilahi diyoruz yapaccak bişey yok

başınız sağolsun ocwmays. Allah geride kalanlara sabır versin. Ne iş yapıyordu amcaoğlu, şimdi kim bakacak karısına çocuklarına, çok üzüldüm.

Günaydın kızlar, ahsen yazdıklarını okurken içim burkuldu. Başınız sağolsun, geride kalanlarada Allah sabırlar versin. Zahter yaptır bir test için rahat etsin.

Kızlar test yaptım ama birşey çıkmadı biraz nette araştırdım geç çıkan 40 gün sonra görünen bile varmış ve hiçbir adet belirtisi yok

selam kızlar

ahsen allah rahmet eylesin çok kötü oldum okuyunca yazık geride kalanlara inş.diğerleri iyileşir en kısa zamanda

ayfer ellerine sağlık menü süper ötesi bi gün yemeğe gelicem sana
bi de benim blogu herkes bol bol tıklasın da şöyle baş köşlelere geçelim yahu

sağolun kızlar Allah razı olsun

hanzade ben bizim bloğa eklemiştim doğum hazırlılkarımı
ordaki çikolata toplarının resmini de koysana, yapımı çok kolay malzemesi de çok uygun fiyata geliyo

sağolun kızlar allah razı olsun

hanzade ben bizim bloğa eklemiştim doğum hazırlılkarımı
ordaki çikolata toplarının resmini de koysana, yapımı çok kolay malzemesi de çok uygun fiyata geliyo

ben de yapıyorum o toplardan size de yapmıştım hatta doğru söylüyosun galiba fikir için teşekkürler acaba onlardan da isteyen olur mu???

selam kızçelerrr
İftarı beklerken akşama kadar nette takılıyorum :17:
İzmir kavruluyor şu ara...

Biz de bir iki denemede bulunduk dayanamadım test yaptım negatif.Gerçi ilişkiden bi 15- 20 gün snra yapın diyor.
Ben dayanamadım :1:

Selam herkeseee...

Yokluğum farkedildimi bilmem ama bir süredir yoktum.Önce Sivas'a,sonra oradanda babamlarla birlikte İzmir'e geçtik.Kuzenimin düğünü vardı...

İzmir'de kaldığım süre içerisinde eşimle boşanma derecesine geldik.Babam direkt kendi evlerine götürdü beni,bırakmadı.Eşim geldi,özür diledi (yine de pek tatmin edici değildi ama) eve getirdi.Son bir kez daha deneyelim dedi.Baktın olmuyor,o zaman istediğini yaparız dedi...

Kısaca böyle değişik bir tatil geçirdik.Hiç bişey anlamadım...

Bu arada bana telefon aldı birde.Çokta anladığım söylenemez ama hoşuma gitti telefon...

Biraz geçmişe bakayım,okuyabildiğim kadar.Yine de özet geçerseniz sevinirim ne var ne yok,yeni hamileler var mı?

kimseler uğramamış buraya bugün.
Bende dün annemleri iftara aldım. İslim kebabı, pilav, tavuklu şehriye çorbası, sütlaç, patates püresi yaptım. Bide regl oldum tamda gününde. Çok şükür Oğlum üzmedi. Yemeklerimde güzel olmuş tam not aldı hepsi :1:
Bugüne pilav çorba tatlı kaldı. pilavın yanına bişeyler yaparım.

Selam herkeseee...

Yokluğum farkedildimi bilmem ama bir süredir yoktum.Önce Sivas'a,sonra oradanda babamlarla birlikte İzmir'e geçtik.Kuzenimin düğünü vardı...

İzmir'de kaldığım süre içerisinde eşimle boşanma derecesine geldik.Babam direkt kendi evlerine götürdü beni,bırakmadı.Eşim geldi,özür diledi (yine de pek tatmin edici değildi ama) eve getirdi.Son bir kez daha deneyelim dedi.Baktın olmuyor,o zaman istediğini yaparız dedi...

Kısaca böyle değişik bir tatil geçirdik.Hiç bişey anlamadım...

Bu arada bana telefon aldı birde.Çokta anladığım söylenemez ama hoşuma gitti telefon...

Biraz geçmişe bakayım,okuyabildiğim kadar.Yine de özet geçerseniz sevinirim ne var ne yok,yeni hamileler var mı?

sebep ne peki canım tam da tatilde kötü olmuş:( inşallah tekrar yaşamazsınız kötü günler

Back