Eylül dostluğumuza burada devam (:

Eftelya noldu bu kadar büyük olay anlatmak istermisin ? Bu arada similia, speedy hamile. Sen en son kimde kalmıştın ?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...

Ahsen basınız sagolsun, Allah aılesıne sabır versın, doğru soyluyorsun sukretcek o kadar cok seyımız var kı...

Eftelya hayırdır canım, anlatmak ıstersen bız hep burdayız...

Zahter hadı hayırlısı bakalım varsa dedıgın gıbı gec de cıkabılır...

Bız de doktordan geldık sımdı...
Kızım az daha buyumus, 2750 gr olmus boyumuzda 50 cm...
Sımdılık herhangı bı doğum belırtısı yok, sancı yok agrı yok, acılma yok, bızım kız sevdı yerını agustosu bulabılır dedı doktor, hayırlısı bakalım...

ben de yapıyorum o toplardan size de yapmıştım hatta doğru söylüyosun galiba fikir için teşekkürler acaba onlardan da isteyen olur mu???

isteyen olabilir. süsünü yaptırırlar belki
yaptırmasalar bile çeşitlilik olsun blogda, koy bence

aa adet oldun mu ne güzel :)
ben daha olmadım ya
bu arada bebeler büyüdükçe iş yapmak kolaylaştı değil mi, 3 ay önce tek başına bu kadar yemeği yapabilmek ne mümkün
diş çıkardı mı? Bizim üstler geliyo

aydasu, 20 sinden sonra artık her an başlayabilir doğum
çok merak ediyorum senin doğumunun naısl olacağını

aydasu, 20 sinden sonra artık her an başlayabilir doğum
çok merak ediyorum senin doğumunun naısl olacağını

22 si esımın doğum gunu ahsen, o gun gelme kızım kendıne ozel bı gun sec dıyorum
Sorma ben de cok merak edıyorum nasıl doğurcagımı bugun catı muayenesı yapıldı acımadı kii normale musaıtsın dedı hadı ıns dedım

eftelya canım istersen anlat bize rahatlarsın
ama sana boşanmayı düşünme sakın demicem çünkü bu 1 değil 2 değil.
eşinle şu an ne yaşadınız blmiyorum ama küçük bşy de olsa zamanla birikiyo birikiyo sabır kalmıyo insanda valla
sanırım psikoljik desteği senin değil kocanın alması lazım, ne zamana kadar böyle sürecek insanın ömrü gidiyo

sebep ne peki canım tam da tatilde kötü olmuş inşallah tekrar yaşamazsınız kötü günler

Eftelya noldu bu kadar büyük olay anlatmak istermisin ? Bu arada similia, speedy hamile. Sen en son kimde kalmıştın ?

Eftelya çok üzüldüm umarım aşarsınız sorunlarınızı..
Sen bende facede yoksun galiba ekleşelim bir ara

Eftelya çok üzüldüm. Yine kıskançlık yüzünden mi sorun yaşadınız?

Ne yapmak istediğini,neden yapmak istediğini anlamıyorum artık.Daha önce konuştuğumuzda bana İzmire babamlarla gidebileceğimi söylemişti.Günler yaklaştıkça söylediklerini unutmuş gibi annem sorduğunda gönderiyor musun diye,yok dedi,ne işi var dedi.Annemlerin yanında bişey demedim.Kardeşini getirmeyi düşünüyordu buraya,onun içinde sesimi çıkarmadım aslında.

Sivasta da kardeşi gelmeyeceğini söyledi.Herkesin dilindeydik,niye göndermiyor,dayının oğlu,beklerler diyorlardı.Konuşmuşlar onunlada ama nuh diyor peygamber demiyor.Dedim kardeşinde gelmiyo madem,ben gideceğim."Gidersen bir daha da gelme" dedi.O böyle damarıma bastıkça ben dahada inada bindirdim.Ama yine kavga ederken,yengem duydu,kardeşim duydu,annem ben ağlarken gördü.Amcamla konuştu,oda beni çağırdı,bi kulağımdan girip bi kulağımdan çıktı söyledikleri.Konuşsan anlayacak insanlar değiller çünkü.

Babam biletimi iptal ettirdi en son.İzmirde düğündeyken ne zaman geleceksiniz diye sordu.Anneme randevu almışlar bacağı için,teyzemin doktoruna.Çarşamba gününe dedim.Bi anda ssinirlendi yine.Burda doktor yokmuymuş vs... Annemin randevusunada karıştı.Düğünde ben rahatsızlandım,hiç bişey anlamadım.Ertesi günde kavga ettik ve bana nankörsün dedi.En kötüsüde,ekmeğimi yedin,nankörlük ediyosun dedi.Kapattım suratına,o günde öyle ağlamayla geçti.İzmirden dönünce eve gitmeyeceğimi söyledim.Amcam bi taraftan babamı arar,ya randevuyu iptal edin yada gönderin diye.Herkesin moralini bozdular...

eftelya durumun gerçektn zor eşinin ki kıskançlık değil başka bi boyuta ulaşmış o artık bi akrabasınız daha bile anlayışlı olması gerekir aslında tedaviye ihtiyacı var kesinlikle

ahsen senin fotoları çaldım koydum berra bebeğin hazırlıkları diye

aydasu ben de merak ediyorum nasıl doğuracağını eltim bugün kontrole gitti son kez c.tesine kesin randevuyu almış saat 9 da giriyo 7,30 da hastane de olucaz onun için hazırlıklarımız var bu hafta içi bez alıp pasta yapmam lazım bi de cuma akşamdan bana gelirsin çikolata topu yaparsın demişti c.tesi eminönüne gitik kaynımla ama süs almayı unuttuk maalesef bşyler uydururum artık

Eftelya senin eşin normal bir psikolojiye sahip değil hatta senin psikolojinide bozmuş durumda. Bende hanzade gibi asla boşanma diyemem. Yaşadıklarını az çok biliyoruz. Sana kullandığı cümlelerde çok kırıcı ne demek ekmeğimi yedin nankör. Sende ona hanımlık yaptın. Yemeğini yaptın, çamaşırını yıkadın, evini temizledin. Canım en doğru kararı sen bilirsin ama henüz bebeğinizde yokken mantıklı düşün derim.

İzmir'de bütün akrabalar tek tek konuştu benimle.Hepside çok üstüme düştüler sağolsunlar.Böyle olunca garip hissettim kendimi.Biliyorum böyle devam ettiği sürece ben aklımı,sağlığımı kaybedeceğim.Orada çok sinirliyken,buraya gelmeye yakın aslında özlediğimide farkettim.Bu yüzdende kızdım kendime.Hislerimi,duygularımı,düşüncelerimi hep bastırdım bugüne kadar.Ayrılığı düşündüğümde kendimi kötü hissediyorum.Daha ne olması gerekiyor ayrılmak için diyede çelişkide kalıyorum.

Beni almaya halamızın kızıyla geldi.Babam konuştu,çokta güzel şeyler söyledi.Dünyaya bir kez geldiniz,niye kolaylaştırmak varken daha zorlaştırıyorsun hayatınızı.Olmuyosa anlaşamıyorsanız birbirinize zindan etmeye gerek yok hayatı dedi.Onlarla konuşmasıda böyle tersler gibiydi... Aslında gelmeyecektim.Kuzenim bak senin için geldim,çok konuştum onunlada,oda üzgün,söylediğine pişman dedi.Beni üzme,şimdi git,sonra pişman olmayın,olmazsa o zaman düşünürsünüz dedi.Eve geldiğimizde bana "beni bırakıp gitme bir daha olur mu.Özlüyorum,bu evde yanlız kalmak istemiyorum.Ayrıldığımızı düşününce çok kötü oldum.Gelmesen buna dayanamazdım" gibi şeyler söyledi.Birde evlenmeden önceki sevgisi nasılsa hala aynıymış.Sorunlardan bunları düşünmeye zaman kalmamış dedi.Şimdilik iyi gibi ama biliyorum ki şimdilik.Çünkü biz yine konuşamadık o olayın üstüne...

çatı muayenesi bana da yapmışlardı. "Hayatımda bu kadar dar bir çatı görmedim bi de normal olsun diye tutturuyosun" demişti

hadi kolay gelsin, bol kazanç olsun

eftelya, seninle bu konuyu epeyce konuşmuştuk bir dönem. Ben düzeleceğine inanmıyorum, şimdilik düzelmesi çözüm değil
senin eşin çok değişik, sen ona anya desen o konya anlıyo, bir problemden bahsetsen o apayrı şeylerle geliyor karşına. Yani anlaşılması çok güç bir adam. Ne olacak böyle bilmiyourm

Merhaba kizlar

Tatilden donduk biz ama bir hafta daha evdeyim

Ahsen basiniz sagolsun allah kalan herkese sabir versin

Eftalya allah sanada sabir versin sana ben bakiyorum diyen bir kocanin telefon hediyesini ben olsam kabul etmezdim ... allah kocana akil fikir versin insallah bu mubarek gunlerde

Eftalya allah yardımcın olsun canım bu iş başından beri sıkıntılı inşallah herşeyin hayırlısı olur

Günaydın..
Eftelya Allah yardımcın olsun. Eşine akıl fikir mantık versin. Ben anlayamadım onu hem seviyo sensizliği düşünemiyo, hemde bu kadar sevdiği insanı kolayca kırıp başkalarının yanında rezil edebiliyo.Kesinlikle psikologa gitmeye razı olmalı canım. Bak bu dünyaya birkere geliyoruz. artılarını eksilerini say hangisi ağır basıyo ?? Çocuk olduktan sonra bu kararı vermek daha zor ayrıl demiyorum ama bişeyleri netleştirmeden sakın çocuk yapmayın. Çok dikkat et

günaydın
Eftelya bende kızlara katılıyorum canım keşke telefon hediyesini de kabul etmeseydin ayrıca kızma bana ama sen eşin sana böyle davrandığında hep affeden taraf oluyorsun ya onu pekiştirmiş oluyorsun yani aynı şeyler tekrar yaşansa sen yine affedersin diye düşünmesini sağlıyorsun.Kesinlikle bi doktora görünmesi lazım eşinin bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…